Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@02:10:51 GMT

یادداشت|‌ تهدید امنیت روانی مردم ‌مجازات دارد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۹۶۷۴

یادداشت|‌ تهدید امنیت روانی مردم ‌مجازات دارد

دادستان مرکز استان یزد در یادداشتی به پیامدهای ویروس کرونا و ضرورت دوری از تشکیک، ابهام‌آفرینی و هراس‌افزایی در فضای مجازی پرداخته است. ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدرضا حدادزاده دادستان مرکز در یادداشتی اختصاصی به بیان  توصیه‌هایی در ارتباط با ویروس کرونا و پیامدهای روانی آن در جامعه وفضای مجازی پرداخته که در ادامه متن این یادداشت را مطالعه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراهی مناسب مردم و رسانه‌ها با مدیران استان در مواجهه مناسب با پیامدهای بیماری کرونا مهمترین ضرورتی است که امروز احساس می‌شود.

تشکیل ستاد پیشگیری و مقابله در استان با محوریت مدیران بهداشت ودرمان و راهبری استانداری و عضویت دستگاه قضایی، گام موثری بود که نتایج اولیه آن تعطیلی مراکز آموزشی، لغو تجمعات و مراسمات استان، اقدامات بهداشتی و ضدعفونی و موارد دیگر بود.

در بعد قضایی نیز، پلمپ چند مرکز متخلف توسط کمیته مشترک دادستانی و تعزیرات، برنامه‌ریزی مناسب جهت زندانیان و پلمپ مراکز عرضه قلیان و صدور برخی مجوزهای قضایی خاص که ذکر آن ضرورتی ندارد اقدامات اولیه‌ای بود که انجام گرفت.

دیگر وظیفه ما حمایت از همه دست اندرکارانی هست که در خط مقدم پیشگیری و مقابله‌اند؛ آنچه در این چند روز در استان از آنها دیده شد جز تلاش فروتنانه و اطلاع‌رسانی صادقانه نبود.

برگزاری لیگ برتر فوتبال عراق بدون تماشاگر به دلیل شیوع کروناروحانی: هیچ تصمیمی برای قرنطینه شهری مطرح نیست/ کرونا نباید سلاح دشمنان برای تعطیلی کشور شودنتیجه آزمایش 4 بیمار مشکوک به کرونا در اردبیل منفی شد

روا نیست که تشکیک، ابهام‌آفرینی و هراس‌افزایی در فضای مجازی، هم بار دیگری بر دوش آنها بیفزاید و هم امنیت‌روانی مردم را هدف قرار دهد؛ که اگر چنین شد به همان اندازه که تهدید سلامت جسمی مردم موجب مجازات است ایجاد حس ناامنی و بی‌اعتمادی هم.

باید توجه داشته باشیم که اولا منبع آمار و اطلاعات در این حوزه "تنها و تنها" ستاد پیشگیری و مقامات بهداشت و درمان استان است و نه سلفی فلان پرستار با عکس بیمار مشکوک یا عکس آمبولانس در حال انتقال یا کامنت‌ها و خبرهای شهروندان بی‌نام و نشان.

در روزهای آتی توجه به این مهم بیشتر مورد انتظار است و نخبگان رسانه‌ای استان می‌توانند  فضای مجازی استان را هوشمندانه به نفع شهروندان مدیریت کنند.

و پایان سخن؛ امید که خداوند متعال در این آغازین روزهای ماه رجب جمیع شرهای دنیا و آخرت را از ما دور بدارد.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۹۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید

به گزارش خبرآنلاین، رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

مهر در خبری نوشت: سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900080

دیگر خبرها

  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد