Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه مردم باید مردم را به سمت اخبار دقیق هدایت کنند، گفت: باید رسانه‌ها برنامه‌های مختلفی برای مردم در خصوص ویروس کرونا داشته و از آحاد مختلف مردم درخواست دارم از برقراری تماس و دست دادن به یکدیگر جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، فیروز فاضلی ظهر امروز در جلسه کمیته اطلاع‌رسانی بیماری کرونا با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در ابهام‌زدایی در خصوص ویروس کرونا دارد، اظهار کرد: رسانه‌ها باید در ابهام‌زدایی و انتشار اخبار کرونا به‌صورت دقیق و هوشمندانه عمل کنند تا امید به جامعه تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی امید بخشیدن به جامعه را از مهم‌ترین وظایف رسانه در خصوص مقابله با ویروس کرونا عنوان کرد و گفت: عده‌ای در فضای مجازی و ایجاد شایعات و مطرح کردن اخبار و اطلاعات نادرست به مردم سعی در ایجاد ناامیدی در بین مردم‌دارند که در این مواقع رسانه باید اخبار درست را در اختیار مردم قرار دهد که تاکنون رسانه‌های گیلان در این خصوص به‌خوبی عمل کردند.

مدیرکل ارشاد گیلان با اذعان به اینکه دانشگاه علوم پزشکی باید با رسانه‌ها نهایت همکاری را کنند، تصریح کرد: مردم از رسانه‌ها انتظار دارند تا اخبار صحیح را به اطلاع آنان رسانده و در این خصوص باید دانشگاه علوم پزشکی و مسؤولان وزارت بهداشت نهایت همکاری را با رسانه‌ها انجام دهند.

فاضلی با درخواست از مردم برای پیگیری اخبار صحیحی از صدا سیما و خبرگزاری‌های معتبر افزود: تمام رسانه‌های استان در تلاش‌اند تا اخبار درست را در اختیار مردم قرار دهند لذا از آنان درخواست دارم به شایعات بی‌توجه و اخبار درست را از صدا سیما و رسانه‌های مجوز دار پیگیری کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این جلسه با تاکید بر اهمیت رسانه در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا اظهار کرد: بهترین راه برای مبتلا نشدن به بیماری کرونا رعایت کردن نکات بهداشتی و پیشگیری از آن است که در این مواقع رسانه‌ها باید با حساسیت‌زدایی به انجام این کار کمک کنند.

محمدرضا نقی پور با بیان اینکه رسانه‌ها باید مردم را از رعب و وحشت دور کنند، گفت: این روزها اخبار مختلفی در خصوص بیماری کرونا به گوش مردم می‌رسد که باعث رعب و وحشت مردم شده است لذا رسانه‌ها باید ورود کرده و با بیان مطالب امیدبخش و اطلاع‌رسانی اخبار درست مردم را از رعب و وحشت دور کنند.

وی با تاکید بر دور کردن فضای مسموم اطلاعات غلط به مردم افزود: برای کنترل بیماری کرونا مردم باید با امید و انگیزه آرامش خود را حفظ کرده و موارد بهداشتی را رعیت کنند تا بتوانیم این ویروس را شکست دهیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اذعان به اینکه مردم باید مردم را به سمت اخبار دقیق هدایت کنند، تصریح کرد: باید رسانه‌ها برنامه‌های مختلفی برای مردم در خصوص ویروس کرونا داشته و از آحاد مختلف مردم درخواست دارم از برقراری تماس و دست دادن به یکدیگر جلوگیری کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه ها دانشگاه علوم پزشکی گیلان فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی رسانه ها بیماری کرونا ویروس کرونا اخبار درست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • حمله به نمازگزاران در هرات افغانستان/ ۷ نفر شهید شدند
  • حمله به نمازگزاران در هرات افغانستان/ ۶ نفر شهید شدند
  • حمله به نمازگزاران در گذره هرات افغانستان/ ۶ نفر شهید شدند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • مشارکت مردم در اقتصاد باید به خوبی تبیین و هدایت شود
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد