Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@09:58:07 GMT

خط ضدعفونی کننده دست، در شیراز راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۲۹۵۷

خط ضدعفونی کننده دست، در شیراز راه اندازی شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از راه اندازی خط تولید ماده ضدعفونی کننده شست و شوی دست در شیراز خبر داد و گفت: با تلاش اساتید دانشکده داروسازی و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، خط تولید ماده ضدعفونی کننده راه اندازی شد.

محمدجواد خشنود در گفت وگو با خبرنگار فارس در شیراز، با اشاره به تولید ماده ضدعفونی کننده شست و شوی دست اظهار داشت: با راه اندازی این خط تولید، روزانه بیش از دو هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده تولید می شودکه گامی برای سلامت جامعه در مقابله با ویروس کرونا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه شیوع ویروس کرونا در ایران و سایر کشورهای دنیا همه گیر و این نگرانی در بین افراد به وجود آمده است گفت: در طی چند روز گذشته بر اساس تقاضای شدید مردم بعد از ورود بیماری کرونا، با کمبود این ماده ضد عفونی کننده در بازار مواجه بوده ایم و در این میان، برخی از افراد اقدام به سودجویی کرده اند، به همین منظور با تلاش شبانه روزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، این ماده ضدعفونی به مرحله تولید می رسد.

 خشنود مهم ترین هدف از راه اندازی این خط تولید را تامین مایع ضدعفونی کننده دست اعلام کرد و افزود: با راه اندازی این خط علاوه بر خودکفایی دانشگاه و تامین نیازهای بیمارستان های دانشگاهی، نیاز تمامی بیمارستان های استان و تعداد زیادی از ادارات نیز برآورده می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: به طور کلی ضدعفونی کننده ها، به ضد عفونی کننده های سطوح زنده مثل دست و ضدعفونی کننده های سطوح بی جان مانند میز تقسیم می شوند که در مورد ضدعفونی کننده های سطوح بی جان، کمبود جدی وجود ندارد، اما در مورد محلول ها و ضدعفونی کننده های دست بعد از ورود ویروس کرونا، کمبود گزارش شده است.

این استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: با رعایت موارد ساده ای از جمله شستن مداوم و صحیح دست ها با آب و صابون از ابتلا به ویروس پیشگیری می شود، اما در مکان هایی که آب و صابون وجود ندارد، استفاده از ژل ها و ماده ضدعفونی می تواند جایگزین مناسبی برای پیشگیری باشد.

 خشنود ادامه داد: با توجه به اینکه روزانه دست ها با سطحو مختلف در تماس هستند، لازم است از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی پرهیز شده و ضرورت دارد افراد به طور مداوم با آب و صابون دست های خود را بشویند.

وی اضافه کرد: زمانی که فرد سرفه یا عطسه های مداوم دارد نیز با استفاده از ماسک مناسب می تواند از انتشار عامل بیماری زا جلوگیری کند، در صورت نبود امکان استفاده از ماسک، فرد می تواند بر روی دستمال کاغذی و یا روی بخش بالایی آستین لباس خود سرفه یا عطسه کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد: باید توجه داشت که دستمال کاغذی مورد استفاده به سرعت در سطل درب دار دور انداخته شود، استفاده از ماسک N95 فقط برای افرادی که با بیماران مبتلا به کرونا ویروس مواجهه دارند و همچنین کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی که تماس مستقیم با افراد مشکوک دارند، توصیه می شود و استفاده از این نوع ماسک ها برای افراد عادی توصیه نمی شود.

خشنود بیان کرد: استفاده از ماسک فقط زمانی که همراه با شستشوی مداوم دست ها با آب و صابون یا مواد ضدعفونی کننده با پایه الکلی باشد، موثر است، در غیر اینصورت، استفاده از ماسک به تنهایی محافظتی از فرد ایجاد نمی کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه یادآور شد: کارخانه های تولید الکل، خط تولید خود را به تولید و بسته بندی الکل در حجم های کمتر و مناسب برای فروش به هموطنان در داروخانه تغییر داده اند و اوایل هفته آینده محلول ضد عفونی کننده الکلی برای فروش به مقدار مناسب در اختیار داروخانه ها قرار می گیرد و نیاز مردم برآورده می شود.

وی از حمایت های رییس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، رییس و اساتید دانشکده داروسازی، مدیریت خدمات پشتیبانی دانشگاه و سایر افرادی که در به نتیجه رسیدن این مهم همکاری داشتند، تقدیر کرد.

انتهای پیام/981008

منبع: فارس

کلیدواژه: شیراز دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه غذا غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ماده ضدعفونی کننده ضدعفونی کننده ها استفاده از ماسک معاون غذا راه اندازی آب و صابون دست ها خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۲۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران بیان کرد: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

شاهمیرزایی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

وی همچنین با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، افزود: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷ درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی گفت: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کد خبر 6093293 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴