Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخبر از تولید بیش از ۱۰۰ هزار محلول و ۳۵ هزار ژل ضد عفونی کننده در هر شیفت کاری برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) صبح امروز (چهارشنبه ۷ اسفند ماه) در مراسم راه اندازی کال سنتر با ۲۰۰۰ خط همزمان برای مشاوره، واردات ۵۰ میلیون ماسک، تغییر خط تولیدات دارویی ستاد به تولید مواد ضد عفونی کننده و اعزام تیم‌های کاروان سلامت به استان قم و گیلان، اظهار کرد: به زودی ویروس کرونا دفع خواهد شد، چرا که کشور ما با توجه به توانمندی‌هایش شکست نخواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه کرونا هیچ ویژگی خطرناکی نسبت به سایر بیماری‌ها ندارد، گفت: ما در ستاد اجرایی مثل همیشه از لحظات اول حوادث در کنار مردم بودیم.

مخبر با بیان اینکه یکی از اقداماتی که انجام شد این بود که خط تولید هر سه کارخانه تولید دارو، البرز دارو و سبحان دارو را عوض کردیم، افزود: در حال حاضر در هر شیفت بیش از ۱۰۰ هزار محلول و ۳۵ هزار ژل ضد عفونی کننده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا تولید می‌شود و تا برطرف شدن نیاز مردم ادامه دارد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: در ۴۸ ساعت گذشته به توصیه وزیر بهداشت، قرارداد تولید ۵۰ میلیون ماسک را منعقد کردیم که محموله اول آن فردا در تهران توزیع خواهد شد.

او با بیان اینکه قرارداد تولید ۳.۵ میلیون ماسک N. ۹۵ ویژه پزشکان را منعقد کردیم، گفت: ظرف چند روز آینده کمبود بین تولید و نیاز مردم مرتفع خواهد شد.

مخبر ادامه داد: ستاد اجرایی دخالتی در توزیع ندارد و تنها مسئولیت واردات آن را دارد که در نهایت تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: قرارداد تولید یک میلیون دست لباس پزشکان نیز منعقد شده است که ظرف ۳ تا ۴ روز آینده در تهران تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.

مخبر با بیان اینکه ۶ کاروان سلامت در قم و ۴ کاروان سلامت به گیلان با تمام تجهیزات مقابله با کرونا مستقر شدند، گفت: در عین حال در یک مرکز ۱۷ پزشک مستقر شدند و نزدیک ۸۰ پزشک آن را پشتیبانی می‌کنند.

مخبر ادامه داد: مشاوره‌ها و درمان‌های تله مدیسین در دو شهر قم و گیلان در حال انجام است.

او با بیان اینکه راه اندازی دو کارخانه در تهران در دستور کار است، گفت: این دو کارخانه ماسک‌های N. ۹۹ را ایجاد خواهد کرد و در نهایت تحویل مردم خواهیم داد.

مخبر گفت: تا زمان رفع نیاز مردم تولید ماسک را ادامه خواهیم داد و کمبود آن را با اعلام وزارت بهداشت مرتفع خواهیم کرد.

او با بیان اینکه دو روز گذشته جلسه‌ای با تولیدکنندگان ماسک و مواد ضد عفونی کننده برگزار شد، گفت: کمبود ماسک و مواد ضد عفونی کننده در حال رفع شدن است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام کال سنتر ژل ضدعفونی کاروان سلامت ضد عفونی کننده ستاد اجرایی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۲۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه فوق‌العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه، اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را بصورت مستمر ارائه دهند.

مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری، بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفر‌های نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت، پلیس و سایر بخش‌های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل گمرک و رئیس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین پاسداشت تولید ۳۰ اثر نمایشی با محوریت جوانی جمعیت برگزار شد
  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی