Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیت‌کوینیست (bitcoinist)، ابرقدرت‌های اقتصادی جهان بیشتر و بیشتر در خصوص صدور رمزارز انحصاری خود با یکدیگر همسو شده‌اند. همزمان با حرکت رو به جلوی ژاپن در مسیر صدور یِن دیجیتال در راستای مقابله با تهدیدهای چین، خزانه‌دار ارشد بانک مرکزی انگلیس حمایت خود را از صدور پوند دیجیتال اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون هیچ تاییدیه رسمی از سوی بانک مرکزی انگلیس مبنی بر صدور پوند دیجیتال صورت نگرفته است اما مشاجرات پیرامون این موضوع که انگلیس باید برای خنثی کردن تأثیرات ناشی از غول‌های فعال در حوزه فناوری و رمزارزهای ملی سایر کشورها وارد عمل شود، شدت گرفته است.

«سارا جان» خزانه‌دار ارشد بانک مرکزی بریتانیا که مسؤولیت صدور اسکناس‌های این بانک را برعهده دارد، در مصاحبه با تلگراف گفت: کاملاً درست است که بانک‌های مرکزی به این موضوع فکر کنند که بهتر است در آینده یک بخش خصوصی رمزارز تولید کند یا یک بخش دولتی.

تکاپوی جهانی برای صدور رمزارز ملی پس از رونمایی از برنامه‌های شرکت فیسبوک برای راه‌اندازی رمزارز انحصاری خود موسوم به «لیبِرا» سرعت گرفت. در واقع، اخبار مرتبط با اقدام بی‌درنگ چین در راستای صدور رمزارز انحضاری خود تنها چند روز پس از آن منتشر شد که مدیرعامل فیسبوک در کنگره آمریکا از لیبِرا حمایت کرد.

براساس اظهارات جان، برای بانک‌ها حیاتی است که توازن مناسبی را در مورد حضور سالم بخش خصوصی در اقتصاد برقرار کنند. جان بانک مرکزی انگلیس را ترغیب کرد تا به منظور حصول اطمینان از ثبات پولی و مالی آینده، به سرعت وارد عمل شوند.

وی گفت: به عنوان یک نهاد باید به این فکر کنیم که چطور می‌توانیم خودمان را در جایگاهی قرار دهیم که جامعه همچنان از طیف وسیعی از نظام‌های پرداخت بهره‌مند بوده و با اطمینان از این نظام‌ها استفاده کنند. فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است بنابراین بانک‌های مرکزی کاملاً از این حقیقت آگاه هستند که (عدم اقدام سریع) می‌تواند کنترل مدیریت پول را از دست‌شان خارج کند.

جان تنها کسی نیست که بابت تهدید روزافزون شرکت‌های فناوری و حضور بخش خصوصی ابراز نگرانی کرده است. «هیأت ثبات مالی» (FSB) نیز به مقامات کشورها نسبت به تسریع اقدامات‌شان در راستای تدوین مقررات مرتبط هشدار داده است.

«مارک کارنی» رئیس کل بانک مرکزی انگلیس نیز در مواجهه با این چالش، صراحتاً اعلام کرده است که برای پایان دادن به سلطه دلار باید یک نظام چند قطبی متشکل از ارزهای معتبر دیگر و حتی رمزارزها تشکیل شود.

البته نکته مثبت و برتری بانک‌های مرکزی این است که وقتی پای اعتماد مشتری در میان باشد، آنها دست بالا را دارند.

براساس نظرسنجی انجام شده توسط مؤسسه «ایپسوس موری»، بانک‌های مرکزی، قابل اطمینان‌ترین مؤسسات برای صدور رمزارز هستند و این در حالی است که شرکت‌های فناوری از این حیث در پایین‌ترین رده قرار دارند.

بنابراین به نظر می‌رسد در صورت اتخاذ تصمیمی مبنی بر راه‌اندازی و ایجاد پوند دیجیتال، صدور آن با پشتوانه بانک مرکزی محتمل‌تر از راه‌اندازی توسط یک تارنمای فعال در زمینه فضای مجازی باشد.

کد خبر 4865038

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک مرکزی انگلیس ارز رمز ارز رمزنگار بیت کوین ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت دلار بورس وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سهام قیمت سکه بهار آزادی بورس تهران تولید نفت قیمت یورو محمد اسلامی بانک مرکزی انگلیس بانک های مرکزی پوند دیجیتال صدور رمزارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‏رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: «محمدرضا فرزین» رئیس‌کل ‎بانک مرکزی به منظور توسعه همکاری‌ها و مناسبات پولی و بانکی و همچنین شرکت در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی، تهران را به مقصد ریاض پایتخت عربستان ترک کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!