Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پزشکی سازمان لیگ فوتبال اطلاعیه ای را در ارتباط با شیوع ویروس کرونا به شرح زیر صادر کرد:

«به منظور حفظ سلامت ورزشکاران و پیشگیری و کنترل شیوع ویروس COVID ۱۹ در محیطهای ورزشی بخصوص استادیوم های میزبان مسابقات لیگ‌های فوتبال کشور، موارد ذیل علاوه بر دستورالعمل‌های صادره از سوی "ستاد ملی مبارزه با کرونا " ابلاغ می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است برای تمامی ارکان برگزاری مسابقات فوتبال که تحت پوشش سازمان لیگ فوتبال م یباشند به علاوه سایر دست اندرکاران ، از جمله مربیان، مدیران، مسئولان برگزاری، اصحاب رسانه و ... رعایت موارد ذیل الزامی می باشد.

همچنین مسئولیت اجرایی و کنترل موارد ذیل در مسابقات لیگ برتر و دسته یک آزادگان تماما بعهده باشگاه ها و با نظارت مستقیم هیئت فوتبال مربوطه بوده و در مسابقات لیگهای دو و سه این امر با همکاری باشگاه و هیئت فوتبال میزبان  بصورت تعامل متقابل انجام می گردد.

مسئول برگزاری مسابقات که از سوی سازمان لیگ بعنوان نماینده معرفی می گردد، موظف به کنترل صحت عملکرد موارد خواسته شده بوده و می بایست در این خصوص گزارشهای لازم را به سازمان لیگ ارائه نماید.

وظایف پزشکان تیم‌ها:

کادر پزشکی تمام باشگاه ها موظف هستند در اولین فرصت نسبت به اجرای موارد ذیل اقدام کنند:

- اجرای جلسه آموزشی برای تمام بازیکنان تیم و کادر تیم در خصوص علائم بیماری کرونا.
- آموزش راه های پیشگیری تغذیه ای که موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدنشان می شود.
- روشهای رعایت بهداشت فردی در خصوص مبارزه با ویروس.
- کادر تیم و بازیکنان موظف شوند در صورت مشاهده علائم اولیه، در اسرع وقت کادر پزشکی را در جریان قرار دهند.
- یک روز قبل از مسابقه و بعد از آخرین تمرین، تمام بازیکنان و کادر تیم شامل سرمربی، مربی، آنالیزور و هر شخصی که در ارتباط با بازیکنان است توسط کادر پزشکی از لحاظ علائمی مثل تب، تنگی نفس و سرفه معاینه شوند.
- کادر پزشکی وظیفه دارد در زمان اعزام و به خصوص در فرودگاه، هواپیما و هتل تیم همواره نکات بهداشتی را به بازیکنان و کادر تیم یادآوری و کنترل کنند.

وظایف باشگاه:

- باشگاه موظف است که وسایل محافظتی مانند ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده را در اختیار کادر پزشکی قرار دهد تا از طریق آنها به دست بازیکنان، کادر مربیگری، آنالیزورها و ... برسد.
- زمانی که مسئولیت غذای بازیکنان به عهده باشگاه است یا در هتل، غذایی به صورت دسته جمعی استفاده می شود نظارت کامل روی پخت غذا و تهیه غذا انجام شود.
- سابقه تماس مشکوک با فرد کرونایی در دو هفته اخیر از کلیه بازیکنان و کادر فنی استعلام شود. بدیهی است در صورت مثبت بودن این امر، فرد از همراهی تیم منع و جهت ادامه درمان معرفی می گردد.

وظایف تیم میزبان :
- تیم میزبان وظیفه ضد عفونی کردن کلیه فضای اجرایی مسابقات ورزشگاه از جمله رختکن ها و سرویس های بهداشتی را دارد . لذا می بایست روز قبل و نهایتا صبح روز بازی این موارد را انجام داده و رختکن را در حضور نماینده سازمان لیگ و یا هیئت فوتبال پلمب نموده تا در بدو ورود تیم مهمان و داوران رختکن ها بصورت پلمب شده تحویل ایشان نماید.
- حتما صابون مایع به اندازه کافی و محلول ضد عفونی دست در رختکن ها قرار داده شود.
- فقط از آب های بسته بندی شده استفاده شود.

در صورت حضور نمایندگان پزشکی سازمان لیگ ( ایفمارک) در روز مسابقه شایسته است جهت کنترل موارد ذیل همکاری لازم صورت گیرد. بدیهی است فردی که از سوی سازمان لیگ فوتبال به عنوان افسر پزشکی معرفی می شود مجاز به کنترل و نظارت بر این موارد است.

- کنترل و ثبت درجه دمای بدن، علائم تنفسی و علائم دیگر همچون سابقه تماس با فرد کرونایی طی چهارده روز اخیر بازیکنان، کادر مربی هر دو تیم، داورها و حتی اصحاب رسانه ها (خبرنگاران و عکاس ها) بدیهی است گزارشهای مرتبط با این امر محرمانه تلقی شده و در اختیار مراجع لازم قرار می گیرد.»

کد خبر 4865238

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال لیگ برتر فوتبال ایران لیگ دسته اول فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران ویروس کرونا لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تیم فوتبال سپاهان اصفهان کشتی آزاد لیگ برتر والیبال کشتی فرنگی قهرمانی آسیا تیم فوتبال شهر خودرو مشهد لیگ قهرمانی فوتبال آسیا لیگ برتر فوتسال والیبال سازمان لیگ فوتبال کادر پزشکی کادر تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: سال گذشته در کشور روزانه بیش از ۲۸ نفر مبتلا به مالاریا شناسایی شده‌اند که بیشترین موارد شناسایی شده در استان سیستان و بلوچستان بوده‌است که با توجه به بارش‌های سال‌های گذشته و امسال در مناطق جنوبی که منطقه آندمیک مالاریا محسوب می‌شود، احتمال افزایش موارد ابتلا مورد انتظار است.

حامد جز جلالیان در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ۲۵ آوریل مصادف با ۶ اردیبهشت‌ماه به نام روز جهانی مالاریا نام‌گذاری شده است، افزود: سال ۲۰۲۲ در هر ثانیه ۷ مورد مبتلا به مالاریا در سطح جهان شناسایی و هر دقیقه یک نفر بر اثر بیماری مالاریا جان خود را از دست می‌دهد و همچنین طبق این آمار در ایران نیز ۱۰ هزار نفر در یک سال گذشته مبتلا به بیماری مالاریا شده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: وظیفه سیستم بهداشت و درمان این است که با هوشیاری کامل در خصوص شناسایی و درمان مناسب افراد با ریسک خطر بالای مالاریا که شامل تب طول کشیده و سابقه سفر به مناطق مالاریا خیز از جمله استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان اقدام نمایند که در این راستا در سال گذشته نزدیک به ۳۰۰۰ نمونه از جمعیت تحت پوشش دانشگاه تهیه و یک مورد بیمار مبتلا به مالاریا شناسایی شد.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر اظهار امیدواری کرد: با اطلاع‌رسانی و آموزش هموطنان گرامی نسبت به علائم و مخاطرات بیماری مالاریا سطح اطلاعات عمومی جامعه نسبت به این بیماری و نشانه‌ها و علائم بیماری افزایش یابد.

وی با اشاره به ویژگی‌های مالاریا گفت: حملات بیماری از ویژگی‌های مالاریا است که سه مرحله لرز، تب و تعریق دارد و اگر بیمار در مراحل اولیه مراجعه کند و بیماری وی تشخیص داده و درمان شود، اغلب بهبود می‌یابد.

جز جلالیان، تشخیص سریع، درمان صحیح و کامل به همراه نظارت مستقیم، منجر به کاهش خطر انتقال مالاریا در جامعه، عدم پیشرفت بیماری و مقاومت دارویی و در نهایت کاهش مرگ و میر ناشی از آن می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: منطقه خراسان رضوی مالاریا خیز نیست و بیماران شناسایی شده اغلب یا سابقه مسافرت به مناطق مالاریا خیز را داشته‌اند یا وارده از مناطق مالاریاخیز هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با توجه به اینکه در صورت عدم شناسایی و درمان به موقع مالاریا احتمال وقوع مرگ افزایش می‌یابد، توصیه می‌شود هر فردی که به اقتضاء شغل و یا مسافرت و... به خصوص سربازان، نیروهای نظامی و رانندگان با استان‌های جنوبی در ارتباط هستند در زمان مراجعه به محل سکونت، سریعاً به نزدیکترین مراکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت به عنوان اولین سطح خدمات، مراجعه نماید.

وی افزود: با توجه به اینکه بیماری از طریق گزش پشه آنوفل انتقال می‌یابد در صورت حضور در مناطق با خطر مالاریا مانند استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان حتماً از لباس پوشیده و آستین بلند استفاده نمایید همچنین بهتر است که از دور کننده‌ها و سایر اقداماتی که منجر به کاهش گزش می‌شود مانند استفاده از پشه بند در موقع خواب استفاده شود.

پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال

جز جلالیان در ادامه به اقدامات صورت گرفته در خصوص فلج اطفال اشاره کرد و گفت: با تلاش و زحمات تیم‌های سیار واکسیناسیون معاونت بهداشت نیشابور، مرحله اول عملیات واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور با پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال در مناطق واجد شرایط که در زمان عملیات در محل حضور داشته‌اند پایان یافت.

وی افزود: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه به خصوص همسایگان شرقی، به صورت اپیدمی درآمده، اجرای این طرح کشوری در سطح دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مورد نیاز است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: در مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی که از دوم لغایت چهارم اردیبهشت‌ماه سال جاری اجرا شد، ۱۱۸ کودک ایرانی و ۹۰ کودک غیر ایرانی زیر ۵ سال برعلیه این بیماری واکسینه شدند.

وی خاطرنشان کرد: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه‌به‌خانه فلج اطفال را ۱۴ تیم عملیاتی در مناطق تیم سیار و بیش از ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع برعهده داشته‌اند.

جز جلالیان با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از ۳۰ اردیبهشت‌ماه لغایت یک خرداد در نیشابور اجرا خواهد شد، بیان کرد: این پوشش با مشارکت خوب همشهریان عزیز شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه و زحمات و تلاش‌های تمامی تیم‌های اجرایی و تیم‌های نظارتی که اجرای این طرح کشوری را برعهده داشته‌اند میسر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا