Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از کیودونیوز، تازه‌ترین یافته‌های برخی متخصصان پزشکی نشان می‌دهد شستن زیاد دست همان اندازه که در از بین بردن ویروس موثر است، می‌تواند تاثیر منفی روی پوست دست داشته باشد و ایمنی بدن را در مقابله با کرونا و دیگر ویروس‌های بیماری‌زا افزایش دهد. مواد ضدعفونی‌کننده الکلی باعث ساییده شدن پوست و ضعیف شدن توانایی آن به عنوان سد محافظ رطوبت و پیشگیری از ورود مواد مضر به بدن ‌می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شرکت ژاپنی کائو که در سازنده محصولات شیمیایی است، در این باره گفت: «قطعا برای کاهش انتقال ویروس تازه لازم است دست‌ها را بشوییم و از ضدعفونی‌کننده‌های دستی استفاده کنیم اما زیاده‌روی در هر چیز خوب نیست.» با تاکید کارشناسان مراقبت‌های بهداشتی مبنی بر اینکه اقدام‌های پیشگیرانه برابر کروناویروس بسیار شبیه مراقبت برابر آنفلوانزا و سرماخوردگی است، فروش مواد ضدعفونی‌کننده الکل‌پایه در داروخانه‌ها و فروشگاه‌های توکیو به شدت افزایش یافته و این مواد دیگر در بازار پیدا نمی‌شود.

موج ابتلا به آنفلوانزا در ژاپن به شدت فروکش کرده و از حدود ۶۲ هزار مورد سال گذشته به بیش از ۳۷ هزار مورد در هفته سوم فوریه کاهش یافته است. الکل که همواره یک ضدعفونی‌کننده قوی بوده، بیشتر برای مراقبت از دست برابر باکتری و ویروس به کار می‌رود. هر چند ضدعفونی کردن با الکل به بهای از دست رفتن چربی و رطوبت پوست تمام می‌شود و دست‌ها را خشن می‌کند. پیامد طبیعی شستشوی بیش از اندازه دست با مواد شیمیایی تحریک پوست است و وقتی عملکرد سد طبیعی پوست دچار خدشه شود، برابر محرک‌های بیرونی آسیب‌پذیرتر می‌شود.

به گفته کارشناسان بهداشت، در شرایط فراگیری بیماری‌های ویروسی باید مراقب بریده شدن پوست دست باشیم و برای جلوگیری از ورود عفونت به بدن، شستن دست‌ها با اندکی مایع شوینده صابونی به مدت حدود ۳۰ ثانیه بهتر و موثرتر از شستن مکرر و غیراصولی است. خشک کردن با حوله یا دستمال کاغذی پس از شستشوی دست‌ها هم توصیه می‌شود. باقی ماندن رطوبت روی دست برای سلامت پوست ضرر دارد و نفوذ ویروس را آسان‌تر می‌کند.

کد خبر 487550 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس ضدعفونی کننده دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود