Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:45:42 GMT

پل دوآب ویسیان از پروژهای قرارگاه سازندگی خاتم نیست

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۶۳۲۱

پل دوآب ویسیان از پروژهای قرارگاه سازندگی خاتم نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، در پی بارش‌های شدید اخیر در استان لرستان و به زیرآب رفتن پل دوآب ویسیان، برخی افراد ناآگاه و معاند در شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویری از این پل سعی در انتساب ساخت آن به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) و در نهایت تخریب عملکرد و دستاوردهای عظیم این نهاد مردمی داشتند که بدین‌وسیله اعلام می‌شود این پل از پروژه‌های اجراشده توسط قرارگاه خاتم و زیرمجموعه‌های آن نمی‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قرارگاه خاتم با توجه به گستره فعالیت‌ها و حجم ماشین‌آلات و نیروی انسانی متخصص در سراسر کشور، در بحران‌های طبیعی و حوادث غیرمترقبه، از محل منابع مالی خود، امدادرسانی سریع را در دستور کار خود قرار داده است که حضور در سیلاب فروردین ۹۸ از نمونه‌های مدیریت جهادی این مجموعه است و پل‌های ساخته‌شده توسط قرارگاه در آن ایام، با وجود سیلاب شدید اخیر در کمال استحکام می‌باشند و هیچ‌گونه خسارتی به آنها وارد نشده است.
شایان ذکر است قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) با بیش از ۳۰ سال حضور در عرصه عمران و آبادانی کشور ابرپروژه‌هایی همچون پالایشگاه ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، ۶ فاز عظیم پارس جنوبی، ساخت ۱۰ سکوی گازی پارس جنوبی، ۶۲ سد و صدها پروژه دیگر را که اغلب دارای فناوری پیشرفته (high-tech) هستند در سراسر کشور اجرا کرده است.

کد خبر 4865307

منبع: مهر

کلیدواژه: قرارگاه خاتم الانبیاء سیل لرستان خسارات سیلاب مناطق سیل زده کشور ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت دلار بورس وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت بازار سهام قیمت سکه بهار آزادی بورس تهران تولید نفت قیمت یورو محمد اسلامی قرارگاه سازندگی خاتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت مسکن ملی در آذربایجان غربی
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • مشارکت قرارگاه خاتم الانبیا در ساخت مسکن در آذربایجان غربی
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است