Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا، شستشوی اصولی و مداوم دست به مدت ۲۰ ثانیه را از روش های ساده و کم هزینه پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس برشمرد و گفت: شستشوی اصولی دست با آب و صابون به میزان زیادی فرد را در برابر این بیماری ایمن می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمدرضا صائینی افزود: بر این اساس افراد مبتلا به بیماری های تنفسی با رعایت اصول ساده، خود را در برابر این بیماری ایمن کنند و در این میان شستن دستها به دفعات زیاد، موجب می شود،  لود ویروس و انتقال بیماری به طور طبیعی کاهش یابد.

این مسؤول تاکید کرد: هر چند تنها با دست دادن فرد مبتلا نمی شود اما، تماس دست با دهان و مخاط، ویروس را منتقل می کند و بر این مبنا باید از روبوسی بخصوص در شرایط کنونی "فصل زمستان" خودداری کرد.

صائینی افزود: برای جلوگیری از انتقال و سرایت این بیماری پویش " دست ندهیم " در زنجان راه اندازی شده و از طرفی در ادارات و بانک ها در کنار دستگاه های انگشتی باید محصولات ضد عفونی کننده  قرار گیرد.

وی اظهار داشت: تعطیلی مدارس به معنای مسافرت رفتن نیست و بر این مبنا توصیه می شود گروه های هدف، در منزل استراحت کرده و دانش آموزان  نیزبه دروس خود برسند تا  تجمعات داخل شهری را به دنبال نداشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: در استفاده از وسایل بهداشتی دستکش و ضد عفونی کنندها و ماسک ها نیز باید  توجه شود که استفاده  از ماسک برای فردی که دچار بیماری شده باید استفاده شود  که مراقبین بیمار  و کادر پزشکی را نیز شامل می شود.

وی خاطرنشان کرد: در نحوه استفاده از مواد ضد عفونی کننده نیز به این مهم توجه داشت که افراد ضمن استفاده از آب و صابون از محلول وایتکس یک درصد، چهار پیمانه آب و یک پیمانه وایتکس نیز می توانند برای ضد عفونی  کردن  سطوح استفاده کنند که بسیار اثر گذار است.

برچسب‌ها ویروس کرونا زنجان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا زنجان بهداشت و سلامت ویروس کرونا زنجان بهداشت و سلامت ضد عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا