Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@00:09:25 GMT

کدام مسئولان مبتلا به ویروس شده‌اند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۲۵۶۲

کدام مسئولان مبتلا به ویروس شده‌اند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، اگرچه در برخی موارد تردید زیادی در صحت اخبار وجود دارد اما طبق آخرین خبرهایی که از سوی خود مسئولان یا نزدیکان آنان منتشر شده، تعدادی از آنان درگیر این بیماری هستند و تحت مراقبت قرار گرفته‌اند.

مرتضی رحمان‌زاده، شهردار منطقه 13 تهران از نخستین مسئولانی بود که با ماسک در جلسه شورایاران حاضر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس‌از چند روز خبر رسید که رحمان‌زاده دچار کرونا شده و هم‌اکنون هم روند درمانی خود را طی می‌کند. حضور رحمان‌زاده در کنار محسن هاشمی رفسنجانی در جلسه آن روز شهرداری، بیش از همه خبرساز شد و احتمال سرایت این بیماری به رئیس شورای شهر تهران وجود داشت. اما محسن هاشمی پس‌از انجام آزمایش‌های اولیه، خبر از منفی بودن نتیجه تست کرونای خود داد. الهام فخاری یکی دیگر از اعضای شورای شهر تهران بود که در نشست آن روز شورایاری حضور داشت و امکان ابتلای او به این بیماری ویروسی هم مطرح شد اما فخاری پس‌از دو روز بستری شدن در بیمارستان، از منفی بودن جواب آزمایش خود خبر داد.

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت از مسئولانی است که به قرنطینه رفته است. او یک روز پس از آنکه همراه علی ربیعی در جمع خبرنگاران حاضر شده بود، تست کرونایش مثبت درآمد و با انتشار ویدئویی این خبر را تأیید کرد و از امید به کنترل کرونا و تداوم مقابله با این بیماری خبر داد. با اعلام مثبت بودن کرونای حریرچی، ابتلای علی ربیعی که در آن جلسه در کنار او حضور داشت، در فضای مجازی پیچید. اما پس از یک روز از انتشار این شایعه، دفتر سخنگوی دولت اعلام کرد پاسخ آزمایش علی ربیعی منفی است و خوشبختانه او به کرونا مبتلا نشده است.

معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری هم از مبتلایان به ویروس کرونا است. فریبا ابتهاج مشاور رسانه‌ای ابتکار، در این‌باره به سایت انتخاب خبر داد که جواب آزمایش وی مثبت اعلام شد و خانم ابتکار هم‌اکنون برای سپری کردن دوران بیماری در منزل بستری است.

در بین نمایندگان مجلس هم، قمی‌ها بیش از همه در خطر بیماری کرونا قرار داشتند. در این میان امیرآبادی فراهانی که در جلسه هفته پیش مجلس با علائم کرونا روبه‌رو شده بود، بعد از دادن آزمایش اعلام کرد که نتیجه منفی بوده است. مجتبی ذوالنوری دیگر نماینده قم اما خبر از مثبت بودن تست کرونای خود داده است. او در روز پنجشنبه با انتشار ویدئویی گفت:‌ تست کرونایم مثبت شده و با آنکه این ویروس فراگیر است اما جای نگرانی نیست؛ من در قرنطینه هستم و ان‌شاءالله ملت ما بر کرونا غلبه خواهد کرد. قطعاً کرونا مغلوب مردم شریف ایران شده و مملکت از وجود این ویروس بزودی و با رعایت موازین بهداشتی، پاکسازی خواهد شد.

از میان چهره‌های شاخص قم، آیت‌الله شبیری زنجانی مرجع تقلید شیعیان هم مشکوک به ابتلا به کرونا بود؛ چرا که مجتبی فاضلی مسئول دفتر ایشان به‌دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد. پس از به قرنطینه رفتن آیت‌الله شبیری زنجانی، خبر رسید که خواهر ایشان نیز به‌دلیل کرونا به رحمت خدا رفت. پس از این دو اتفاق، ایشان تحت آزمایش قرار گرفت و نتیجه ابتلا به کرونای این مرجع تقلید منفی اعلام شد.

کرونا به سراغ منتخبان مجلس یازدهم هم رفت. محمدباقر قالیباف، از جمله این افراد بود که البته خبر ابتلایش به کرونا و بستری شدنش در بیمارستان فیروزگر شایعه‌ای بیش نبود و پس از یک روز تست کرونای نماینده تهران منفی اعلام شد. سیدعلی آقازاده و محمدعلی رمضانی دستک، منتخبان رشت و آستانه اشرفیه در انتخابات دوره یازدهم مجلس هم مبتلا به کرونا هستند که در این میان حال رمضانی وخیم گزارش شده است. فاطمه رهبر منتخب تهران هم روز چهارشنبه برای تست کرونا به بیمارستان رفته بود که نتیجه آن هنوز اعلام نشده است.

سید هادی خسروشاهی درگذشت

در بین اسامی شخصیت های  مبتلا به کرونا، یک فوتی هم وجود دارد. حجت‌الاسلام سیدهادی خسروشاهی صبح پنجشنبه در بیمارستان مسیح دانشوری و در سن ۸۱ سالگی به‌دلیل مثبت بودن تست کرونا، جان به جان آفرین تسلیم کرد. حجت‌الاسلام سیدهادی خسروشاهی فرزند آیت‌الله سید مرتضی خسروشاهی، از علما و محققین معاصر است که سفیر ایران در واتیکان و ریاست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مصر را در کارنامه داشته است. رئیس جمهوری و سید حسن خمینی در پیام‌هایی جداگانه درگذشت خسروشاهی را تسلیت گفته‌اند.

حجت‌الاسلام سید هادی خسروشاهی، در سال 1317ش در تبریز، در خانواده‌ای آراسته به دین، علم و فقاهت، به دنیا آمد. تألیفات و آثار وی به زبان فارسی و عربی (علاوه بر صدها مقاله در نشریات اسلامی ایران و جهان اسلام) منتشر شده است. آثار وی که بالغ بر هشتاد جلد می‌شود، بیش از چهل جلد آنها تاکنون بارها در داخل و خارج کشور چاپ شده است. علاوه بر تألیفات و ترجمه‌ها، 120 جلد کتاب دیگر نیز با تحقیق، توضیح یا مقدمه و اشراف ایشان در ایران، ایتالیا و مصر چاپ و منتشر شده است. وی پس‌از پیروزی انقلاب اسلامی، نخست به‌مدت دو سال نماینده امام خمینی(ره) در وزارت ارشاد اسلامی بود. سپس به سفارت ایران در واتیکان انتخاب شد و مدت پنج سال در خارج از کشور به فعالیت پرداخت. تأسیس مرکز «فرهنگی اسلامی اروپا» در رم و تأسیس ماهنامه‌ای به زبان انگلیسی به نام «انکوائری» و هفته نامه‌ای به عربی به نام «العالم» در لندن- با همکاری وزارت ارشاد اسلامی- از آثار این دوران است. خسروشاهی مدت سه سال هم رئیس نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مصر (قاهره) بود و در سال 1382ش به ایران مراجعت کرد و به‌عنوان مشاور وزیر در دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی به تحقیق و بررسی پرداخت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دین قم ماسک مردم ایران ویروس تست کرونای تست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۲۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • شوراهای اسلامی به‌منظور حکمرانی مردمی شکل گرفتند
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معاونان و مدیران فرهنگی سفیران دانشگاه در معرفی دستاورد‌ها هستند