Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

قباد مرادی متخصص اپیدمیولوژی درباره کرونا ویروس جدید، گفت: این ویروس خطرناکتر از آنفلوانزا نیست و کشندگی آن کمتر است. می‌توان با اطمینان گفت این بیماری کمتر از آنچه شایع شده خطرناک است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران او همچنین درباره اخبار منتشر شده از این بیماری اظهار کرد: حجم اطلاعات غلط حتی از سوی برخی از افراد کادر درمان باعث ایجاد هراس بی جا و نگرانی مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان باید از پخش این شایعات نگران کننده جلوگیری کنند و به مردم امیدواری دهند. تا آنجایی که اطلاع داریم مسئولان درمورد این بیماری چیزی را از مردم پنهان نکرده اند.
قرنطینه شهر‌ها ضرورتی ندارد

مرادی تصریح کرد: تعطیلی دانشگاه‌ها در برخی مناطق خیلی ضرورت نداشت. همچنین بر اساس رفتاری که این ویروس تا کنون داشته قرنطینه شهر‌ها نیز ضرورتی ندارد.

او در پاسخ به اینکه احتمال بازگشت این بیماری چه میزان است، گفت: در حال حاضر مشخص نیست کسی که بهبود یافته دوباره به این ویروس مبتلا می‌شود یا خیر. پاسخ به این سوال با آزمایش در طول چندین سال مشخص می‌شود.

مرادی جهت مقابله با این بیماری توصیه کرد: گروه‌های پرخطر بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند. احتمال ابتلای کودکان هم وجود دارد، اما درصد آن بسیار پایین است. البته تا کنون کشندگی در افراد زیر ۹ سال گزارش نشده است.

 این متخصص اپیدمیولوژی ادامه داد: استفاده از ماسک فقط برای کسانی که علائم و مشکلات تنفسی دارند و مراقبین بیماران ضروری است. در صورت داشتن علائم سرماخوردگی که به حد تنگی نفس رسیده به پزشک مراجعه کنید. مردم باید احتیاط کنند، اما نگران نباشند.
ساخت واکسن یک پروسه ۹ ماهه است

او گفت: ویروس کرونا در محیط غیر زنده از چند ساعت تا چند روز باقی می‌ماند. این مقدار به دما و سطح مورد نظر بستگی دارد و هرچه دما بالا‌تر باشد این میزان کمتر می‌شود. برای ساخت واکسن اگر قابل تولید باشد معمولا یک پروسه ۹ ماهه طول می‌کشد که این امر برای ویروس کرونا نیز صدق می‌کند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا آنفلوآنزا صراط ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند