Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@13:15:43 GMT

عزم ملی برای مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۹۰۷۰۲

عزم ملی برای مبارزه با کرونا

واقعیت این است که این ویروس به یک اپیدمی جهانی تبدیل شده و مهار و کنترل آن نیازمند تقسیم کاری جهانی است که مسئولیت آن به‌صورت مشترک بر دوش همه انسان‌های کره زمین است.
بعد از رسانه‌ای شدن بیماری کرونا که از کشور چین آغاز شد، مشخص شد که این ویروس حد و مرزی نمی‌شناسد و می‌تواند بسیاری از کشورها را درگیر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم در داخل کشور در مهار و کنترل این بیماری موفقیتی داشته باشیم، نیازمند عزمی ملی و جدی هستیم.

فراتر از توصیه‌های بهداشتی باید تجربه‌های کشور چین را هم که در چند مقوله پیگیری می‌شود، مدنظر قرار دهیم. با توجه به وسعت شیوع و اینکه کشور چین توانسته تقریباً بیماری را نسبت به جمعیت زیادی که دارد، مهار کند، می‌توان از راهکارهای مورد استفاده آنها نیز بهره برد. باید از سه زاویه تبلیغی، درمانی و خودمراقبتی به‌صورت همزمان و به موازات یکدیگر به مسأله نگاه شود. مقابله با کرونا، نمی‌تواند وظیفه یک یا چند دستگاه باشد بلکه مشارکت همه نهادها، دستگاه‌ها و مردم را می‌طلبد.

از جنبه تبلیغی، صدا‌وسیما، شبکه‌های اجتماعی و تریبون‌های مختلف می‌توانند کمک‌کننده باشند. از جنبه درمانی صرفاً نمی‌توانیم بگوییم که وزارت بهداشت تمامی وظایف و مسئولیت‌ها را یک تنه به عهده دارد، بلکه نهادها و دستگاه‌هایی که در این زمینه وظیفه ذاتی در این خصوص دارند هم باید همکاری‌های لازم را به عهده بگیرند. نهادهای مدنی و کلیه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و همه شهروندان در این برهه زمانی مسئول هستند و باید به‌عنوان حلقه‌های یک زنجیره عمل کنند.

علاوه بر این موارد رعایت بهداشت خانوادگی و شهروندی در محیط کار هم می‌تواند اثرگذاری لازم را داشته باشد. نباید تنها منتظر پروتکل‌های وزارت بهداشت باشیم. در این مواقع باید همه احساس مسئولیت داشته باشند و به موازات این مشارکت مردمی، دولت و حاکمیت هم باید با شفافیت و صداقت و ارائه راهکارهای مناسب در مهار این بیماری گام‌های مؤثری بردارند.

* حقوقدان و پژوهشگر حوزه زنان

کد خبر 1358791

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شهیندخت مولاوردی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۰۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست