Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار احمد عبداللهی معاون بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  در نشست خبری قرارگاه مقابله با کرونا که امروز (یک‌شنبه)  در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) برگزار شد، گفت: امروز مجاهدین سلامت جان خود را کف دست گذاشتند و ایثارگرانه مشغول مداوا و درمان بیماران کرونایی هستند.

وی‌ افزود: از یک هفته پیش و با ورود بیماری کرونا به کشورمان، مجموعه بهداشت و درمان سپاه در خدمت بیماران کرونا بود و این اقدام پس از تماس تلفنی فرمانده کل‌ سپاه با وزیر بهداشت و درمان و اعلام آمادگی سپاه برای در اختیار گذاشتن ظرفیت‌های سپاه، بیشتر شد به نحوی که روز گذشته وزیر بهداشت برای مقابله با کرونا رسما از سپاه درخواست همکاری‌ کرد و ما به اتفاق جمعی از همکاران خدمت وی رسیدیم و آنچه که قرار است سپاه انجام دهد را با او مرور کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت و درمان سپاه گفت: قرارگاه مقابله با کرونا در سپاه از شب گذشته به فرماندهی سردار سلامی تشکیل شده و این قرارگاه تا این لحظه سه جلسه تخصصی را برگزار کرده است.

سردار عبداللهی گفت: در این حوزه برنامه ریزی برای در اختیار گذاشتن تخت های بیمارستانی و مراکز درمانی سپاه در خدمت مردم انجام شده است.

وی افزود: به دنبال آن با توجه به درخواست وزارت بهداشت به کمک آنها در شهرهای رشت، قم، کاشان و گرگان هم در حال ظرفیت سازی هستیم و اعلام کرده ایم سامانه بیمارستان سیار خود به استعداد ۱۰۰ تخت را در شهرهای قم و رشت و سایر شهرها مستقر می کنیم.

معاون بهداشت و درمان سپاه تاکید کرد: در تهران پیش بینی ایجاد ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تخت را کرده ایم و برای استان گیلان هم پیش بینی ۱۰۰۰ تخت بیمارستانی را کرده ایم.  

سردار عبداللهی با بیان اینکه انتظار داریم تا مردم توصیه های وزارت بهداشت را جدی بگیرند، گفت: امروز هم پیامی از سمت سپاه به مردم شریف داده شد مبنی براینکه سپاه آماده است تا مانند گذشته در کنار مردم باشد تا این بحران هم رفع شود.

وی تصریح کرد: این بیماری با یک مشارکت ملی قابل حل است و امیدواریم که با مشارکت مردم و جدی گرفتن نکات بهداشتی این بیماری را پشت سر بگذاریم.

معاون بهداشت و درمان سپاه  اظهار داشت: ظرفیت های مراکز درمانی سپاه در اختیار مردم است و از اقداماتی که انجام داده ایم، اقدام به رفع آلودگی از طریق سامانه‌های جنگ نوین است؛ در حال حاضر در قم با استفاده از تجهیزات جنگ نوین خود در حال آلودگی زدایی و ضد عفونی ‌شهر هستیم؛ این اقدام برای تهران و رشت نیز برنامه ریزی شده‌است.

سردار عبداللهی گفت: حسب دستور فرمانده کل سپاه، کلیه تجهیزات، امکانات و مجموعه های بهداشت و درمان سپاه به مدد وزارت بهداشت قرار گرفته است و انشاالله در خدمت مردم خواهیم بود. این امید را به مردم می‌دهیم که با مشارکت هم با این بیماری مقابله کنیم.

وی همچنین در واکنش به انتشار برخی مطالب در فضای مجازی درباره تجهیزات بیمارستان بقیه الله، اظهار داشت: در فضای مجازی کلیپ‌هایی پخش شده مبنی بر اینکه از مجموع ۶ دستگاه «اکیمو» که وارد کشور شده، ۴دستکاه به بیمارستان بقیه الله تخصیص داده شده است که این موضوع را رد می‌کنیم؛ در حال حاضر تنها یک دستگاه اکیمو در اختیار بیمارستان بقیه الله است.

معاون بهداشت و درمان سپاه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان مراکز مختلف سپاه، خاطرنشان کرد: تا کنون هیچ مورد مشکوکی در مجموعه سربازان و کادر سپاه در مجموعه‌های مختلف به ویروس کرونا مشاهده نشده است.

سردار عبداللهی گفت: بر اساس اطلاعاتی که از وضعیت سلامتی سربازان و کارکنان ارتش نیز دارم به خانواده‌های این عزیزان هم اطمینان خاطر می‌دهم که تاکنون هیچ مورد ابتلا به کرونا در مجموعه نیروهای مسلح وجود نداشته است.

سرتیپ صباحی: هیچ اتفاقی نمی‌تواند بر آمادگی و توان رزم ما تاثیر منفی بگذارد

همچنین امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در حاشیه بازدید از قسمت‌های مختلف ستاد نیرو در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در بین کارکنان پایور و وظیفه، گفت: نیروی پدافند هوایی از لحظات اولیه اعلام خطر شیوع این ویروس اقدامات پیشگیرانه خود را در سطح وسیعی شروع کرده و تا ریشه‌کنی کامل این ویروس به اقدامات خود ادامه خواهد داد.

وی افزود: مجموعه اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی پدافند هوایی با اتخاذ تدابیری همچون چک دمای بدن کارکنان در بدو ورود، ضدعفونی‌کردن اماکن اداری، زیستی و سرویس‌های حمل و نقل کارکنان و نظارت بر تهیه مواد غذایی تاکنون از ورود و انتشار این بیماری جلوگیری کرده است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش بیان کرد: نیروی پدافند هوایی در تمامی شرایط وظیفه اصلی خود که حفاظت از مرزهای هوایی کشور است را ادامه خواهد داد و هیچ اتفاقی نمی‌تواند بر میزان آمادگی و توان رزم ما تأثیر منفی بگذارد.

امیر سرتیپ صباحی فرد در پایان از آمادگی کامل اداره بهداشت، امداد و درمان این نیرو در یگان‌های مختلف سطح کشور در حوزه همکاری با مجموعه بهداشت و درمان کشور خبر داد.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1359125

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سپاه پاسداران ویروس کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران معاون بهداشت و درمان سپاه نیروی پدافند هوایی سردار عبداللهی بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مظلومی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص بیماران مبتلا به سلیاک از جمله گروه‌های ویژه عنوان کرد به دلیل نیاز به دریافت مواد غذایی بدون گلوتن، همواره دچار چالش هایی در این زمینه بوده اند و همین امر موجب شد تا در سال گذشته، حمایت از این بیماران و کمک به رفع مشکلات آنان، با اولویت ویژه در مجموعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دنبال شود.

مظلومی گفت: در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هر ایرانی، ماهیانه هفت و نیم کیلوگرم سهمیه آرد گندم دارد که دولت با قیمت یارانه ای آن را در اختیار نانوایی ها قرار می دهد و مردم با قیمت یارانه ای و مصوب خریداری می کنند، اما مبتلایان به بیماری سلیاک، به دلیل عدم امکان مصرف آرد گندم، از این یارانه محروم هستند و این امر باعث شد تا سال گذشته اقدامی برای رفع این چالش از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حمایت ویژه استاندار فارس انجام شود.

وی افزود: سهمیه آرد یارانه ای بیماران مبتلا به سلیاک شناسایی شده، با هماهنگی اداره کل غله استان فارس به صورت کالابرگ خرید کالا به بیماران مبتلا به سلیاک، تحویل داده شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از راه اندازی نخستین و تنها نانوایی سنگک بدون گلوتن ایران در شهر صدرا خبر داد که در حال حاضر محصولات خود را به استان های دیگر نیز عرضه می کند و قابلیت صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد.

او با اشاره به فعالیت چندین واحد تولیدی آرد بدون گلوتن در فارس که از سال گذشته، مجوز تولید پودر کیک بدون گلوتن ویژه بیماران سلیاک نیز به آنان داده شده است، افزود: همچنین برای نخستین بار در کشور، با ارائه مجوز تولید انواع شیرینی، نان و کیک بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک به یکی از کارخانه های استان، فارس در این زمینه نیز پیشتاز خدمت به این بیماران شده است.

به گفته مظلومی تا پیش از این تعداد بیماران شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس، بیش از ۴۰۰ بیمار بود که با تلاش برای شناسایی و گسترش خدمت رسانی به این بیماران، در حال حاضر هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به سلیاک در فارس شناسایی شده اند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل کمیته دانشگاهی سلیاک و برگزاری جلسات آن به صورت مستمر و ماهانه را از دیگر برنامه های مجموعه سلامت استان در این زمینه برشمرد و ادامه داد: همچنین با پیگیری های انجام شده در زمینه راه اندازی انجمن سلیاک استان فارس، این انجمن از سال جاری، به صورت عملیاتی فعالیت خود را آغاز کرده است.

مظلومی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در این زمینه تلاش شد تا در کنار فازهای اجرایی خدمات مجموعه سلامت استان به بیماران مبتلا به سلیاک، گام های علمی و تحقیقاتی نیز در این زمینه برداشته شد که از جمله می توان به انجام پژوهش در دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز در خصوص نوع حمایت سایر کشورها از بیماران مبتلا به سلیاک و تولید محصولات جدید برای این بیماران اشاره کرد که نتایج این تحقیق، از طریق استانداری فارس، به وزیر بهداشت و معاون اول رییس جمهور ارایه شده است.

او گسترش فعالیت های کلینیک سلیاک و تشکیل کمیته قطب پنج بیماران سلیاک را نیز دیگر گام های عملیاتی در برنامه حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به سلیاک عنوان کرد و ادامه داد: این اقدامات به صورت گروهی و با حمایت های ویژه دکتر «محمدهادی ایمانیه» استاندار فارس و همکاری مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، مدیرکل غله استان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، واحدهای تولید کننده، یکی از مراکز خیریه استان و صدا و سیمای مرکز فارس انجام شد.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، از خیرین استان خواست در تقویت این برنامه حمایتی، مجموعه دانشگاه را بیش از بیش همراهی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس