Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیر سرتیپ پزشک بهزاد موذنی» رئیس اداره بهداشت، درمان و امداد نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در تشریح وضعیت پادگان‌ها در پی شیوع کرونا گفت: این اطمینان خاطر را به همه هموطنان می‌دهم که در همه پادگان‌ها اصول بهداشتی و پیشگیری رعایت می‌شود و حتی قبل از همه‌گیر شدن بیماری کرونا براساس تجارب خودمان و اینکه با بیماری‌های فصلی مواجه هستیم، طب پیشگیری ما دستورالعمل‌های بیماری‌های واگیردار را همیشه آموزش داده و جزو دروسی است که همه نظامیان فرا می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع آنفولانزا در چندسال اخیر خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع این بیماری در چند سال اخیر دستورالعمل‌های پیشگیرانه را اعلام کرده بودیم و  همچنین در بسیاری از پادگان‌ها ما توان تولید مواد ضدعفونی‌کننده و شوینده را داریم و پادگان‌های عمده ما که جمعیت زیادی دارند، تولیدکننده مواد مصرفی خودشان هستند و علاوه بر آن نیز با شیوع بیماری کرونا به تولید مواد ضدعفونی کننده و گندزدایی در پادگان‌ها افزوده‌ایم و تمهیداتی را که لازم است، انجام داده‌ایم.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امداد نیروی زمینی ارتش با اشاره به تمهیدات انجام شده در پادگان‌ها تصریح کرد: تمهیدات لازم مانند جداسازی‌ها، اضافه کردن فاصله تخت‌ها، عدم برگزاری کلاس‌ها و دوره‌ها در مکان‌های مسقف، تعطیل کردن سلف‌سرویس‌ها و حتی نمازهای جماعت نیز کنسل شده است تا تجمعات کمتری صورت بگیرد.

امیر سرتیپ موذنی خاطرنشان کرد: تمام مواد ضدعفونی کننده و شویند‌ه‌ها در اختیار پادگان‌ها گذاشته شده است. همچنین مصرف مواد غذایی و دسرهایی که به جلوگیری از این بیماری کمک می‌کند، نیز در دستور کار پادگان‌ها قرار داده‌ایم. به همین دلیل است، با توجه به اینکه پادگان‌ها به دلیل تجمع زیاد، یکی از اولین مراکزی بود که می‌توانستیم،  شیوع بیماری را شاهد باشیم، اما با تمهیدات ایجاد شده خوشبختانه این بیماری در هیچ از یک پادگان‌ها مشاهده نشده است. موارد بیماری‌های عادی مانند سرماخوردگی‌ یا آنفولانزای معمولی بوده و هست، اما حتی یک مورد مثبت کرونا تاکنون در پادگان‌ها اعلام نشده است.

وی با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه هم آموزش داده می‌شود و ناظران بهداشتی نیز مواد غذایی را کنترل می‌کنند، گفت: نظارت‌ها در این ایام بیشتر شده است. همیشه ورود مواد غذایی، طبخ و توزیع زیر نظر کارشناسان تغذیه انجام می‌شد و در حال حاضر نیز این نظارت‌ها سه برابر شده است.

رئیس اداره بهداشت، درمان و امداد نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: به تمام خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که نگران کارکنان وظیفه و فرزندان‌‌شان که در دست ما امانت هستند، نباشند. به آنها اطمینان خاطر می‌دهیم که محیط داخل پادگان‌ها از محیط بیرون برای آنها‌ امن‌تر است.

امیر سرتیپ موذنی با تاکید بر اینکه در پادگان‌های نیروی زمینی ارتش موردی از ابتلاء به بیماری کرونا مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد: دستورالعمل‌های لازم برای کم کردن جمعیت پادگان‌ها نیز صادر شده است و هیچ‌کس برای دوره جدید به پادگان‌ها وارد نمی‌شود، تمام کسانی نیز که وارد شده‌اند، کنترل شده‌اند و هیچ بیماری یا فردی که دارای علائم مشکوک بوده است، وارد پادگان‌های ما نشده است.دوره‌ها و کلاس‌ها را تقلیل داده‌ایم و دستورات لازم برای کاهش تجمعات طی دستورالعمل‌های مختلف از قرارگاه جهادی مبارزه با بیماری کرونا صادر شده است.

امیر سرتیپ موذنی درباره کمک به وزارت بهداشت گفت: از همان روز اول در تهران بیمارستان خانواده و پس از آن بیمارستان هاجر را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده ایم.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان هاجر جزیی از 21 بیمارستانی است که به بیماران مبتلا به کرونا خدمات ارائه می کنند. در تمام شهرهای کشور بیمارستان‌های ارتش آماده همکاری با وزارت بهداشت هستند. بیمارستان‌های صحرایی ما نیز آماده است و هر زمانی که لازم باشد می توانیم وارد عمل شویم.

امیر سرتیپ موذنی خاطرنشان کرد: هرگاه وزارت بهداشت از ما درخواست کند ما امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی‌مان را در اختیار خدمت رسانی به مردم قرار می دهیم.

وی ادامه داد: در استان گیلان بیمارستان نیروی دریایی در رشت را به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت قرار داده‌ایم. در قم هنوز درخواست قطعی از ما نشده است اما ما آمادگی احداث بیمارستان صحرایی را در آنجا نیز داریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا نیروی زمینی ارتش بیماری کرونا وزارت بهداشت پادگان ها داده ایم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۸۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم