Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در انتخابات یازدهمین دوره مجلس تقویت بعد نظارتی مجلس را از ضروریات کنونی کشور خواند و گفت: برطرف کردن مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به عزم ملی نیاز دارد. ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

حسن محمد یاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و محروم جامعه را مورد تأکید قرار داد و با بیان اینکه برطرف کردن مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به عزم ملی نیاز دارد اظهار داشت: با تقویت بعد نظارتی که باید در صدر اقدامات مجلس یازدهم قرار گیرد بسیاری از چالش‌های جامعه حل و فصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

منتخب مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در انتخابات یازدهمین دوره مجلس پیگیری مشکلات معیشتی مردم توسط نمایندگان مجلس به‌عنوان یکی از معضلات برجسته کشور را لازم و ضروری خواند و عنوان کرد: شناخت ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های حوزه انتخابیه و تلاش برای تقویت آن از جمله اولویت‌های کاری بنده در مجلس یازدهم محسوب می‌شود.

محمدیاری استفاده از خرد جمعی در هر حوزه‌ای به ویژه در بخش اقتصاد را برای پیشبرد برنامه‌های حمایتی از مردم و توسعه استان گیلان لازم و ضروری اعلام کرد و ابراز داشت: یکی از وظایف نمایندگان علاوه بر قانونگذاری نظارت بر حسن اجرای قوانین است و بدون پیگیری این رسالت خطیر، مجلس از رسالت حقیقی خود دور می‌شود. 

نماینده منتخب مردم بیرجند: رفع مشکلات معیشتی مردم در اولویت است/ مشکلات تولیدکنندگان و فعالان عرصه اقتصاد پیگیری می‌شودمیزگرد انتخابات ـ کرمانشاه|شفافیت آرای نمایندگان ‌مطالبه اصلی مردم است / ‌نیروهای انقلابی برای مشکلات معیشتی ‌بسیج شوندنشست خبری تسنیم| رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان کرمانشاه: کارگروه‌‌ رفع مشکلات معیشتی مردم راه‌اندازی می‌شود

منتخب مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در انتخابات یازدهمین دوره مجلس با اشاره به اینکه نمایندگان هم در سطح ملی و هم در سطح منطقه‌ای باید منشا اثر باشند این موضوع را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: اجرای صحیح قوانینی که در ارتباط با مسائل معیشتی مردم وضع شده‌اند باید در دستور کار اصلی مجلس قرار گیرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس یازدهم در مورد تصویب طرح شفافیت آرا نمایندگان اهتمام خواهد داشت نیز عنوان کرد: با توجه به اینکه مجلس یازدهم هنوز شروع به‌کار نکرده است بنابراین صحبت کردن در این مورد فعلاً زود است اما به‌طور کلی معتقدم این طرح، طرح بسیار خوب و اثربخشی بود که باید زودتر تعیین تکلیف می‌شد.

منتخب مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در انتخابات یازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه مردم باید از دیدگاه‌های نمایندگان منتخب خود و مواضع آنان آگاه باشند خاطرنشان کرد: دشمنان نظام با هر ترفند و نقشه‌ای همواره درصدد آسیب زدن به نظام و انقلاب هستند اما مردم با حضور پرشورشان در انتخابات پاسخ دندان‌شکنی به آنان دادند.

محمدیاری از مشارکت بسیار بالای مردم در حوزه انتخابیه تالش، رضوانشهر و ماسال سخن گفت و اظهار داشت: مردم در تمام صحنه‌های حساس انقلاب اسلامی ثابت کردند که پای آرمان‌های والای امام راحل و شهدا ایستاده‌اند بنابراین وظیفه مسئولان است که برای حل و فصل مشکلات آنان و تأمین رفاه و آسایش جامعه برنامه‌ریزی کنند.

وی ترکیب مجلس یازدهم را با توجه به نتیجه انتخاباتی که در روز دوم اسفند امسال رقم خورد مجلسی ولایی، انقلابی و در خط منویات مقام معظم رهبری دانست و ابراز داشت: امیدواریم مجلس یازدهم بتواند در جهت رفع چالش‌های اقتصادی و معیشتی و به دور از شعارزدگی گام‌های مثبتی بردارد و راهکارهای لازم را ارائه دهد.

منتخب مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در انتخابات یازدهمین دوره مجلس عمل به شعارهای انتخاباتی و وفاداری به مردم را از جمله اولویت‌های اصلی خود اعلام کرد و افزود: امیدوارم خداوند متعال به بنده که توفیق خدمت‌گذاری را به دست آورده‌ام کمک کند تا بتوانم به عهدی که از روز نخست با مردم بسته‌ام عمل کنم.

انتهای پیام/614/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مشکلات معیشتی مردم منتخب مردم تالش مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم