Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@10:31:01 GMT

کنترل شیوع کرونا با کاهش ترددهای غیرضروری

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۱۵۲۹۰

کنترل شیوع کرونا با کاهش ترددهای غیرضروری

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، غلامحسین عبدیزدان در خصوص عوامل گسترش شیوع کرونا در جهان گفت : امروز جهان با یک بیماری نو پدید به نام ویروس کرونا درگیر شده که بیش از ۵۰ کشور جهان را در قاره‌های گوناگون درگیر خود کرده و در برخی کشورها منجر به تعطیلی کامل یا نسبی آن کشورها شده است.

وی افزود: در حال حاضر در مجامع علمی بیشترین مباحث پیرامون روش های کنترل کرونا که شامل رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مکرر دست‌ها، پرهیز از افراد بیمار، رعایت فاصله 5/1 متری از دیگران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است، ولی شاید نکته بسیار مهمی که کمتر به آن توجه شده، بحث تردد در شیوع کرونا است.

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: شیوع بیماری از کشور چین به سایر نقاط جهان و بر اثر تردد افراد به چین و بالعکس بوده است، یعنی اگر از همان ابتدای شروع بیماری در چین، ورود و خروج افراد در این کشور محدود و کنترل می شد، شاید امروز در این حد با این مشکل به صورت جهانی روبرو نبودیم و متاسفانه شاهدیم که این بیماری چنین افسار گسیخته مرزهای کشورهای گوناگون را در می نوردد و دست آوردها و نتایج به قدر تلاش ها نیست.

عبدیزدان عنوان کرد: اکنون نیز دیر نشده و ما باید با روش های خود کنترلی، از انواع ترددهای غیر ضروری در سطح شهر، مسافرت به سایر شهرها و... خودداری کرده و بدانیم که این عدم تردد، به ویژه برای سالمندان بالای ۶۰ سال، مبتلایان به بیماری های خاص مانند دیابت، ام‌اس، سرطان و افرادی که داروهای ضد ایمنی مصرف می‌کنند فوق‌العاده با اهمیت تر و حساس تر است چنانکه حتی نزدیکان این افراد نیز با کاهش تردد می توانند خطر ابتلاء را برای عزیزان خود کاهش دهند و به یاد داشته باشیم که توجه وعمل کردن به یک شعار ساده مهم است و آن اینکه تردد بیشتر مساوی است با شیوع بیشتر کرونا.

انتهای پیام /

167 / 167 کاهش تردد کنترل شیوع کرونا عبدیزدان دانشگاه آزاد اصفهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کاهش تردد کنترل شیوع کرونا دانشگاه آزاد اصفهان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • تشدید و تداوم سامانه بارشی در هرمزگان
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • رتبه دوم تردد بین استانی به بوشهر رسید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود