Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی انتشار ویروس کرونا در ایران و مبتلا شدن تنی چند از هموطنان‌مان در استان‌های مختلف به این بیماری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۱۰ اسفند سال جاری در نامه‌ای به مدیران کل محترم استان‌ها توصیه‌هایی را برای حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله، پیشگیری و کنترل ویروس کرونا تاکید و به منظور حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی موارد و توصیه‌هایی را به تمامی واحدهای تولید صنایع‌دستی (انفرادی و گروهی) ابلاغ شده است.

ابلاغیه توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با ویروس کُرونا به واحدهای تولید صنایع‌دستی شامل دو بند کلی است.

در بند اول این ابلاغیه آمده است: «توصیه‌های بهداشتی مبارزه با کُرونا برای کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی (گروهی) است که شامل دریافت و نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماری‌های تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان، نصب تابلوهای آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل، نصب دستورالعمل شستن دست‌ها برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس‌های بهداشتی، وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل، استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس‌های بهداشتی، ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری‌های تنفسی، استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت، نظافت و گندزدایی دستگیره‌های در، نرده، پله‌ها و سرویس‌های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اطاق‌ها، راهروها، محیط کارگاه و … به صورت روزانه، جداسازی سطل، دستمال‌ها، وسایل نظافت و گندزدایی سرویس‌های بهداشتی از وسایل مکان‌های دیگر از جمله آبخوری و.. مواردی از این دست می‌شود.»

در بند دوم این ابلاغیه پیام‌های آموزشی در خصوص بیماری‌های تنفسی (سرما خوردگی، آنفلونزا و کرونا ویروس) اطلاع داده شده است. در این دستور‌العمل که ابتدا به تعریف ویروس کرونا پرداخته و سپس به علائم آن اشاره دارد، راهکارهای پیشگیری از شیوع این ویروس به طور دقیق ذکر شده است.

این دستورالعمل به واحدهای تولید صنایع‌دستی و صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی سراسر کشور ابلاغ شده است.

کد خبر 4868202 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس صنایع دستی ویروس کرونا گردشگری کتاب و کتابخوانی رایزنی فرهنگی ترجمه ادبیات بازار نشر ادبیات جهان نمایشگاه کتاب تهران نشر مرکز نشر نو انتشارات سروش ادبیات کودک و نوجوان تجدید چاپ تولید صنایع دستی سرویس های بهداشتی بیماری های تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شاه میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز گذشته (۵ اردیبهشت) در جریان سفر عملیاتی خود به عسلویه با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع‌آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده است، گفت: این شرکت متعهد شده است امسال بخشی از مشعل‌های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری شوند، همچنین بخش دیگری از مشعل‌های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تأمین می‌کنند، تا سه سال آینده مهار خواهند شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر نقش سوپاپ اطمینان بودن مشعل‌های گازی ادامه داد: فرآیند واحدهای پتروشیمی به گونه‌ای است که مشعل‌ها در شرایط اضطرار و برای جلوگیری از وقوع حادثه روشن و در شرایط پایدار، مهار می‌شوند.

وی با بیان اینکه در سال جهش تولید، طرح‌ها و پروژه‌ها در صنعت پتروشیمی یکی پس از دیگری شکوفا می‌شود، تصریح کرد: خداوند این منابع پر برکت را برای ایرانیان به ودیعه گذاشته است و امسال شاهد بهره‌برداری از طرح‌های مختلف خواهیم بود.

این مقام مسؤول با اشاره به بهره‌برداری دو پروژه الفین و MEG پتروشیمی بوشهر تا پایان امسال، تاکید کرد: امسال ۱۲ طرح از طرح‌های پتروشیمی عملیاتی می‌شوند که افزون بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی، در زمینه ارزآوری نیز نقش‌آفرین خواهند بود. صنعت پتروشیمی با ایجاد ارزش افزوده پایدار، پیشانی و شاگرد اول اقتصاد کشور است.

کد خبر 6088531

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • جمع‌آوری مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد