Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: هیأت اعزامی از سازمان جهانی بهداشت که به ریاست «ریچارد برنان» مدیر منطقه‌ای عملیات اضطراری سازمان در تهران به سر می‌برند، پس از بازدید از مراکز درمانی، آزمایشگاهی و آشنایی با اقدامات و توانایی‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های سه گانه تشخیص فوری، قرنطینه و درمان سریع در جلسه‌ای که به ریاست معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه و با حضور سفرای خارجی مقیم تهران، مقامات وزارت بهداشت و سازمان‌های بین‌المللی در محل وزارت خارجه تشکیل شد، ارزیابی خود از اقدامات دولت جمهوری اسلامی ایران در خصوص مبارزه و کنترل ویروس کرونا تشریح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا بهاروند معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ضمن تشکر از کمک‌های صورت گرفته توسط سازمان جهانی بهداشت، با اشاره به ماهیت جهانی این بیماری مسری جدید و بی مرز بودن آن و ضرورت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی جهت مساعدت به حل مشکل، خواستار پرهیز از سیاسی کردن موضوع و ایجاد ذهنیت‌های منفی راجع به کشورهای خاص شد.

 

 

برنان مدیر منطقه‌ای عملیات اضطراری سازمان جهانی بهداشت، در گزارش مشاهدات خود از اقدامات دولت ایران در مبارزه و کنترل کرونا گفت: این بیماری جدید است و دانش جهان هنوز در مورد آن ناکافی است. تجربه ۱۶ روزه ایران در این مبارزه حاکی از آن است که رهیافت دولت ایران مبنی بر بسیج همزمان همه امکانات دولتی با هدایت وزارت بهداشت و نیز بسیج همه امکانات جامعه و جامعه مدنی یک رهیافت درست و منطقی است. هدف در این مرحله این است که روند افزایش تعداد مبتلایان رو به کاهش بگذارد و اقدامات درمانی تحت کنترل قرار گیرد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران نیز در همین خصوص نقش رهبران مذهبی و حمایت رهبری معظم انقلاب در اقناع و شکل دهی افکار عمومی در مسیر صحیح مبارزه را بسیار سودمند توصیف کرد.

برنان در ادامه با انتقاد از کشورهایی که به بهانه شیوع کرونا اقدام به ایجاد محدودیت‌های بی مورد در مورد تجارت و مسافرت‌های هوایی و زمینی کرده‌اند، گفت که مقررات بین‌المللی بهداشت که همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد به آن پیوسته‌اند و سازمان جهانی بهداشت چنین اقداماتی را توصیه نمی‌کنند بلکه معتقدند که با رعایت موارد بهداشتی تجارت و رفت و آمد افراد باید ادامه داشته باشد، چرا که پیامدهای اختلال در این امور، مبارزه با کرونا را دشوارتر و پیچیده‌تر می‌کند.

 

 

وی از سفرای حاضر در این نشست خواست تا به دولت‌های خود توصیه کنند که ایجاد محدودیت‌های بی مورد را متوقف کنند.

 

 

رئیس این هیأت در پایان گفت که پس از بازدید از چند مرکز درمانی در تهران تحت تاثیر دانش و تعهد کادر درمانی ایران قرار گرفته است و اطمینان دارد که جهان در مبارزه خود با کرونا از تجارب ایران خواهد آموخت.

در پایان این گزارش، سفرای حاضر پرسش‌های خود را مطرح کردند که پاسخ‌های لازم از سوی نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی ارائه شد.

این هیأت قرار است در ادامه بازدید‌ها به قم نیز سفر کند.

«ریچارد برنان» در پایان این نشست در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره اقدام برخی کشورها در لغو یک طرف پروازها پس از شیوع کرونا در ایران و مشکلاتی که پس از آن به وجود آمده، عنوان کرد: سازمان جهانی بهداشت هیچ توصیه‌ای برای اعمال محدودیت‌ها از مبدا و به مقصد ایران نمی‌کند و البته این صرفا اختصاص به ایران ندارد و توصیه ما مربوط به همه کشورهاست و ما موافق این گونه محدودیت‌ها نیستیم.

وی افزود: برخی خطوط و آژانس‌های هوایی این کار را براساس توجیهاتی که خودشان دادند اجرا کردند، ولی باید تأکید کنم براساس معاهده‌ای که وجود دارد گزارش هرگونه محدودیتی باید در اختیار سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته و منطق پشت این تصمیم مورد ارزیابی قرار گیرد و بعد از تأیید بتوانیم اینگونه اقدامات را داشته باشیم. (اینجا بخوانید)

 

 

محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت خارجه نیز در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤال فارس با بیان اینکه کشورها باید شواهد مبتنی بر اعمال محدودیت‌ها در پی شیوع کرونا در ایران را به سازمان جهانی بهداشت ارائه دهند، گفت: خیلی از کشورها در این زمینه گزارشی نداده‌اند.(جزییات بیشتر)

چهارشنبه هفتم اسفند ماه نیز نشستی به ابتکار وزارت امور خارجه با شرکت نماینده سازمان جهانی بهداشت، مقامات وزارت بهداشت ایران و با دعوت از سفرا و دیپلمات های خارجی مقیم تهران در محل وزارت امور خارجه برگزار شده بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: هیأت اعزامی سازمان جهانی بهداشت ایران کرونا سازمان جهانی بهداشت وزارت بهداشت بین المللی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مسجدی، در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشتبرگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت این امکان به تازگی محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده‌ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش خواهد یافت.

مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخ‌دهی سریع‌تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتاً افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه سید رضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخ‌دهی در زمان سریع‌تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و حسن واعظی رئیس مرکز مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

کد خبر 6092106

دیگر خبرها

  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه