Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حسین محجوبی که به‌تازگی به دهه‌ی ۹۰ زندگی وارد شده است، حدود ۵۶ نمایشگاه انفرادی برگزار کرده و در بیش از ۱۰۰ نمایشگاه نقاشی داخلی و خارجی شرکت کرده است. مناظر طبیعی، سبز و آرام مهمترین خصیصه نقاشی‌های محجوبی است. اگرچه خودش می‌گوید این نقاشی‌های آرام در واقع اعتراض به «انسان» است؛ انسانی که به جای اسب‌ها ماشین کاشته است و اعمالش باعث شده تا از این طبیعت خدادادی، چیزی جز درخت‌های لاغر و بی‌جان، باقی نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته به نظر می‌رسد سرآغاز توجه محجوبی به طبیعت و گسترش نمود آن در آثار نقاشی این هنرمند از زمانی شکل یا بهتر است بگوییم شدت گرفت که طراحی پارک‌های معروف شهر تهران همچون «ساعی» (که بانی ساخت آن کریم ساعی بود)، «ملت»، «نیاوران» و «جمشیدیه» را برعهده داشت. محجوبی می‌گوید طراحی این پارک‌ها اهمیت نقش درختان‌ در زندگی انسان‌ها را برایش پررنگ‌تر کرد و به همین سبب هم در آثار هنری‌اش بیشتر به این موضوع پرداخت.

او سال ۹۴ و بعد از نزدیک به ۷۰ سال فعالیت فرهنگی و هنری، خانه خود را در میدان آرژانتین با عنوان «خانه محجوبی» تبدیل به موزه کرد؛ خانه‌ای که بسیاری از تابلوهای نقاشی این هنرمند را در دل خود جا داده است.

حدودا همان زمان نیز از سوی مسئولان وقت شهرداری تهران این وعده داده شده که خیابانی که خانه این هنرمند پیشکسوت در آن واقع شده است نیز به نام او تغییر نام پیدا کند؛ وعده‌ای که با وجود گذشت سال‌ها هنوز به سرانجام نرسیده است.

حالا حسین محجوبی در این باره می‌گوید: حدود ۴۵ سال است که در این منطقه ساکن هستم و ده‌ها برنامه فرهنگی و هنری نیز در این خانه برگزار شده است. من شش سال در شهرداری فعالیت فرهنگی و هنری انجام می‌دادم و ۱۲ سال هم در ساختن پارک‌های تهران مشغول به کار بودم.

او ادامه می‌دهد: در تمام دنیا این کار معمول است که برای حفظ تاریخ برای آیندگان و تقدیر از هنرمندان چنین کارهایی انجام می‌شود که نام یک خیابان را به نام هنرمندی تغییر دهند. اینجا نیز می‌خواستند چنین کاری انجام دهند. از مدت‌ها پیش و در زمان شهردار بودن آقای قالیباف این وعده داده شد، اما همچنان انجام نشده است.

محجوبی خاطرنشان می‌کند: من به این کار نیازی ندارم. در مرز ۹۰ سالگی هستم و فعالیت‌های زیادی در عرصه فرهنگ و هنر انجام داده‌ام. طبیعتا این اقدام شهرداری می‌تواند یادمانی برای نسل‌های آینده باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: طراح پارک حسین محجوبی شهرداری تهران پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، مراسم بدرقه خنیاگر و نغمه پرداز خراسان شمالی، استاد عیسی قلی پور و مرد بی بدیل هنر، شنبه ١۵ اردیبهشت ١۴٠٣ با حضور گسترده دوستداران به موسیقی مقامی، جامعه هنری در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد، برگزار شد و این هنرمند فقید روی دوش اهالی هنر و مردم هنر دوست خراسان شمالی تشییع و درخانه ابدی اش در قطعه هنرمندان جاوید آرام گرفت.

بر اساس این گزارش، استاد عیسی قلی پور مشهور، پیشکسوت بخشی‌های ترک خراسان شمالی سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد و در کنار پدرش از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، هنرش را در عرصه موسیقی نواحی تکامل بخشید.

عیسی بخشی خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی و بیش از ۶۰ سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند چیرده دست موسیقی مقامی، دارای درجه یک هنری و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۴ اردیبهشت ‌ماه، پس از تحمل یک دوره‌ بیماری سرطان دار فانی را وداع گفت.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر/

کد خبر: 1229432 برچسب‌ها موسیقی بجنورد

دیگر خبرها

  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • «چشم و چراغ خونه» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • پرونده مرگ بلاگر زن معروف در سوپر ساختمان شهر مشهد | صورت او ترکید!
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد