Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نشریه " تایمز او ایندیا" در روز جمعه،  هند پس از انتشار گزارش هایی مبنی بر شیوع ویروس کرونا در چندین کشور آسیایی، صدور روادید های الکترونیکی، فرودگاهی و غیره را برای این کشور ها شامل چین، کره جنوبی و ژاپن متوقف کرده است.

توکیو نیز اعلام کرد توقف صدور تمامی روادید ها، بر روابط اقتصادی دو کشور تاثیر منفی خواهد گذاشت و باعث تاخیر در اجرا و تکمیل پروژه قطار سریع السیر احمد آباد- مومبای خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژاپن همچنین از دهلی نو خواسته است روادید مهندسان این کشور را که به صورت مستقیم در پروژه ساخت این قطار در هند، حضور دارند، لغو نکند.

به گفته مقامات ژاپنی، موارد شیوع ویروس کرونا در این کشور بسیار کمتر از سایر کشورهای آسیایی است و ژاپن نباید در گروه مشابه با دیگر کشورها در زمینه همه گیری این بیماری قرار گیرد.

بر اساس گزارش های منتشر شده، تاکنون ۳۱۷ مورد ابتلا به ویروس کرونا در ژاپن تایید شده است. همچنین ۶ نفر در ژاپن بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

توکیو هفته گذشته به هند کمک کرد تا شهروندان خود را از یک کشتی تفریحی  خارج کند که به دلیل شیوع ویروس کرونا در میان سرنشینان آن در آب های ساحلی ژاپن، قرنطینه شده است.

یک مقام هندی گفت: دولت هند برای بررسی و توجه به نگرانی های ژاپن تلاش می کند و شهروندان این کشور در صورت خروج از هند می توانند بار دیگر برای دریافت روادید ورود به هند درخواست کنند.

حدود یک هزار و ۴۰۰ شرکت ژاپنی در هند مشغول به فعالیت هستند و دهلی نو پیش از این ژاپن را به عنوان مهم ترین شریک اقتصادی خود معرفی کرده بود.

دولت هندبه منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور، محدودیت مسافرتی برای شهروندان کشورهایی که این ویروس در آنها به صورت گسترده شیوع یافته، ایجاد کرده و صدور روادید برای این کشورها را متوقف ساخته است.

هند همچنین اعلام کرده است که سلامت تمام مسافران خارجی در هنگام ورود به هند بررسی خواهد شد و افراد مشکوک به قرنطینه منتقل خواهند شد.

 بر اساس آخرین آمار، تاکنون ۳۱ نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شده اند، اما تاکنون تلفاتی نداشته است.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا روادید ژاپن پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا روادید ژاپن هند کره جنوبی ژاپن ژاپن هند ژاپن ژاپن ژاپن هند ژاپن هند ژاپن هند هند هند ژاپن هند هند هند هند ویروس کرونا روادید ژاپن شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • استقبال حماس از تعلیق مبادلات تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • بررسی آخرین وضعیت روابط دوجانبه توسط وزرای خارجه ایران و استونی
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • توقف خارج از خانه ملوان و فولاد/نساجی از سد ذوب‌آهن گذشت
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟