Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترکیه از معدود کشورهای جهان است که ابتلا به بیماری کرونای ۲۰۱۹ را گزارش نکرده است؛ بیش از ۸۰ کشور دنیا هم اکنون درگیر این ویروس هستند.

پلیس امنیت ترکیه هشدار داده کسانی که برای "ایجاد ترس" در مردم، خبرهای "غیرواقعی درباره کرونا" منتشر می‌کنند در اسرع وقت تحویل دستگاه قضایی می‌شوند.

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه "دیلی صباح" نوشت: فرمانده پلیس امنیت ترکیه از جمله این موارد به فایل‌های تصویری و صوتی مربوط به کرونا اشاره کرده و آنها را "غیرواقعی" خوانده است؛ این فایل‌ها از شیوع کرونا در ترکیه خبر می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکیه از معدود کشورهای جهان است که ابتلا به بیماری کرونای ۲۰۱۹ را گزارش نکرده است؛ بیش از ۸۰ کشور دنیا هم اکنون درگیر این ویروس هستند.

به نقل از بی‌بی‌سی، وزارت بهداشت ترکیه سه روز پیش (پنج مارس) اعلام کرده بود: "۱۳۶۳ فرد مشکوک به این ویروس را آزمایش کرده‌ایم اما هیچ‌کدام مثبت نبوده است."

با گسترش ویروس کرونای ۲۰۱۹ ترکیه مرزهای خود را با کشورهای با آلودگی بالا، از جمله ایران بست.

شرکت هواپیمایی ترکیه (ترکیش ایرویز) پروازهای خود را به کشورهای چین، ایران، عراق، ایتالیا، کره جنوبی و نخجوان تا اول آوریل (۲۳ روز دیگر) متوقف کرده است، البته ممکن است این محدودیت تمدید شود.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه گفته بود: "وزارت بهداشت کشورمان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تصمیم گرفت مرزهایمان با ایران را ببندد. ما باید برای جلوگیری از شیوع کرونا این اقدام را انجام می‌دادیم".

فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه گفت: "با اتخاذ تدابیری تاکنون کشورمان از این بیماری مصون نگه داشته‌ایم." بعضی این باره اظهار تردید کرده‌اند.

سال گذشته میلادی در مجموع نزدیک به ۵۲ میلیون نفر از کشورهای دیگر به ترکیه رفته بودند.

اقتصاد ترکیه وابستگی زیادی به گردشگری دارد؛ بنابر اعلام مرکز آمار ترکیه این کشور در سال ۲۰۱۹ بیش از ۳۴ میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار درآمد داشت که ۱۷ درصد از سال ۲۰۱۸ بیشتر بود.

شیوع کرونا می‌تواند ضربه بزرگی به اقتصاد ترکیه وارد کند، شیوع کرونا در کشورهای همسایه از جمله ایران و بسته شدن مرز ترکیه را از درآمد گردشگران ایرانی که در تعطیلات نوروز به این کشور سفر می‌کنند، محروم می‌کند.

بنابر آمارهای رسمی هر مسافر ایرانی در سال گذشته میلادی بطور متوسط ۶۹۳ دلار در ترکیه خرج کرد که بیشتر از کشورهایی نظیر سوئد، هلند، بلژیک، جمهوری آذربایجان، اوکراین و روسیه است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا ترکیه دستگیری پلیس خبر روز شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود