Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پس از گسترش ویروس کرونا در استان گیلان و افزایش تعداد افراد مبتلابه این ویروس در استان ظرفیت تخت‌های بیمارستان شهرستان رشت تکمیل‌شده و با پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی تخت به این بیمارستان اضافه شد.

پس از گذشت چند روز از شیوع ویروس کرونا نیاز استان به احداث بیمارستان سیار و صحرایی به‌شدت احساس شد و پس از انتخاب دکتر قربانی به‌عنوان نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در استان گیلان احداث بیمارستان سیار در محوطه بیمارستان رازی و احداث بیمارستان صحرایی در جلسه ستاد مبارزه با کرونا استان مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز یکی از مصوبه‌های ستاد مبارزه با کرونا استان گیلان انجام و با دستور فرمانده کل سپاه پاسداران و با پیگیری‌های فرمانده سپاه قدس گیلان بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان با ظرفیت ۸۰ تخت احداث شد و به گفته مسوولان سپاه قدس و دانشگاه علوم پزشکی گیلان قابلیت افزایش تا ۱۲۰ تخت را هم دارد.

بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان با ظرفیت ۸۰ تخت احداث شد و به گفته مسئولان سپاه قدس و دانشگاه علوم پزشکی گیلان قابلیت افزایش تا ۱۲۰ تخت را هم دارد

با توجه به شرایط موجود و احتمال افزایش تعداد افراد مبتلا شده به ویروس مرموز کرونا با اقدامات و پیگیری‌های انجام‌شده زیرساخت‌های احداث بیمارستان صحرایی در بخش لاکان آماده و در صورت احساس نیاز استان در مدت‌زمان ۴۸ ساعت راه‌اندازی می‌شود.

یکی از نیازهای استان گیلان پس از احداث بیمارستان سیار نیاز به کادر درمانی و پرستار است تا با حضور کادر درمانی از دیگر استان‌های کشور به گیلان باری را از دوش سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا بردارند.

علیرغم خستگی بسیار زیاد پرستاران در استان گیلان آن‌هم به علت کار و فعالیت شبانه‌روزی ولی کماکان فداکاری پرستاران ادامه داشته ولی باید باری را از دوش آنان برداشته شود به همین دلیل و‌ به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با وزارت بهداشت و رئیس پرستاران این وزارت خانه رایزنی‌های لازم انجام و مقرر شد تعدادی پرستار و کادر درمانی هرچه سریع‌تر به استان گیلان و بیمارستان رازی اعزام شود.

فرمانده سپاه قدس گیلان در حاشیه احداث بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در استان گیلان برای مردم یک پیغام بسیار مهم داشت گفت: مهم‌ترین پیغام ویروس کرونا برای مردم گیلان و کشور همدلی وحدت و اتحاد برای حل مشکلات است زیرا اگر مردم و مسئولان باهم اتحاد داشته باشند می‌توانند بر هر مشکلی فارغ شوند.

سردار محمد عبدالله پور با اشاره به احداث بیمارستان سیار در استان گیلان گفت: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک بیمارستان آماده با ۸۰ تخت را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان استان آورده و امروز در محوطه بیمارستان رازی احداث کردیم.

وی با بیان اینکه کادر درمانی بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان تأمین‌شده است، تصریح کرد: بیمارستان با دستور فرمانده کل سپاه پاسداران احداث و دارای ۸۰ تخت بوده که می‌تواند به ۱۲۷ افزایش پیدا کند و از امروز و یا فردا کار پذیرش بیمار به بیمارستان توسط مدیریت بیمارستان رازی انجام می‌شود.

فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اقدامات این مجموعه در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا افزود: توزیع محصولات بهداشتی و ضدعفونی، توزیع ماسک و دستکش، ضدعفونی و گندزدایی معابر و توزیع اقلام کمک معیشتی ازجمله اقدامات سپاه قدس گیلان است.

با تلاش سپاه قدس گیلان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بیمارستان سیار در استان گیلان احداث شد تا امیدواری مردم برای ریشه‌کن شدن ویروس کرونا در استان و درمان بیماران کرونایی بیشتر شود.

عبدالله پور با بیان اینکه سپاه تا ریشه‌کن شدن کامل ویروس کرونا در کنار مردم خواهد بود گفت: امروز دشمن با اقدامات خود امنیت روانی جامعه را هدف قرار داده است اما از عموم مردم می‌خواهیم تا با حفظ آرامش با جدیت به توصیه‌های مسئولان بهداشت و درمان عمل کنند.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 کرونا سپاه قدس بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان احداث بیمارستان سیار افزایش تعداد افراد مبتلابه کرونا فرمانده سپاه قدس گیلان سردار محمد عبدالله پور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا سپاه قدس احداث بیمارستان سیار فرمانده سپاه قدس گیلان بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان دانشگاه علوم پزشکی گیلان فرمانده سپاه قدس گیلان احداث بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان بیمارستان رازی ویروس کرونا استان گیلان کادر درمانی ۸۰ تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین

اورنگ شیخ بیگلو مدیر درمان تامین اجتماعی قزوین گفت: مراکز درمانی تابعه مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قزوین شامل ۲ بیمارستان پلی کلینیک و هفت درمانگاه شامل سینا، شهید بهشتی، حمدالله مستوفی، اقبال آذر، دهخدا، نبی اکرم، قائم و پلی کلینیک است.

این مسئول با اشاره به انجام طرح‌های مختلف غربالگری در این مراکز، بیان کرد: غربالگری کولورکتال یا روده بزرگ، برست یا پستان، کانسر سرویس یا سرطان دهانه رحم، قلب نوزاد، دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابعه طرف قرارداد تامین اجتماعی به انجام می‌رسد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین یادآورشد: ۱۱ هزار و ۷۵ نفر در غربالگری روده بزرگ در سال گذشته شرکت داشتند که از این تعداد هشت مورد مثبت گزارش شد و پیگیری درمان این تعداد بیمه شده در حال انجام است و هفت هزار و ۶۲ شهروند غربالگری پستان شدند که از این نیز ۱۸ مورد مشکوک شناسایی و پیگیری لازم در خصوص درمان بیماری و ارجاع به متخصص زنان صورت گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در غربالگری سرطان دهانه رحم نیز سه هزار و ۳۵۶ نفر شرکت کردند که ۱۱ مورد مشکوک مورد بررسی قرار گرفت و غربالگری قلب نوزادان که در بیمارستان رازی قزوین کلید خورده و از نیمه دوم سال گذشته نیز در بیمارستان تامین اجتماعی تاکستان انجام شد، طی سال گذشته در مجموع سه هزار و ۴۴۰ نوزاد غربالگری شدند که ۱۷۶ مورد مشکوک گزارش شد و آزمایش و پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شد.

به گفته شیخ بیگلو، ۱۶ هزار و ۹۰۰ بیمار در غربالگری دیابت و فشار خون در کلینیک‌های مراکز تابع استان ویزیت شدند که ۵۳۵ مورد دیابتیک مورد شناسایی قرار گرفتند.

این مسئول در خصوص تجهیزات پزشکی مراکز تامین اجتماعی قزوین نیز اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار جهت خرید تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در اختیار استان قرار گرفت که همه این اعتبارات جذب شد و ۱۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار نیز جهت خرید سی تی اسکن شهرستان تاکستان در اختیار این مدیریت قرار گرفت و هم اکنون از لحاظ استقرار تجهیزات پزشکی در شرایط مناسبی به سر می‌بریم.

وی در خصوص تبدیل وضعیت پزشکان، تاکید کرد: ۲۳ پزشک در سال گذشته حائز شرایط تبدیل وضعیت بودند که ۱۸ نفر آنها به وضعیت رسمی تبدیل شدند.

شیخ بیگلو افزود: در حال حاضر مشکلی که با آن مواجه هستیم این است که پزشکان تمایلی به همکاری با مراکز تابعه این مدیریت در حاشیه قزوین و دور از مرکز را ندارند و این مدیریت آمادگی لازم برای جذب متخصص و پزشک عمومی در مراکز درمانی خارج قزوین را دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قزوین بیان کرد: این مدیریت آماده عقد قرارداد با پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، پوست و مو، دندانپزشک، جراح مغز و اعصاب است.

تعداد اعمال جراحی انجام شده در بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان تاکستان طی سال گذشته پنج هزار و ۱۲۷ مورد و در بیمارستان رازی قزوین نیز ۱۴ هزار و ۳۲۸ عمل بود و در حوزه ویزیت پزشک نیز طی این مدت در بیمارستان تاکستان ۲۴۳ هزار و ۹۹۰ مورد و در بیمارستان رازی قزوین هم ۴۲۵ هزار و ۷۳۸ بیمار طی این مدت ویزیت شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین