Web Analytics Made Easy - Statcounter



وزیر کشور در نشست با متولیان حوزه‌های هفت‌گانه وزارت کشور، گفت: هر استان به یک دژ مستحکم در برابر کرونا تبدیل خواهد شد.

به گزارش ایلنا، در نشست امروز (یک‌شنبه) عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور با متولیان ارشد حوزه‌های هفت گانه وزارت کشور، راهکارهای مدیریت هرچه بهتر بیماری کرونا در استان‌های کشور مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که پیش از ظهر امروز و همزمان با میلاد امام علی علیه السلام در محل وزارت کشور برگزار شد، وزیر کشور ضمن تقدیر از تلاش‌های استانداران، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مجموعه مدیران، پزشکان، پرستاران و کارکنان فعال در خط مقدم مبارزه با آثار بیماری کرونا، بر تقویت آمادگی‌های مورد نیاز در همه استان‌ها در چارچوب توافقات مصوب تاکید کرد و گفت: هر استان به یک دژ مستحکم در برابر کرونا تبدیل خواهد شد.

در این نشست بر اساس جمع بندی پیشنهادات نشست روز گذشته با استانداران سراسر کشور و با توجه به تاکید ریاست محترم جمهوری و مساعدت ایشان، مقرر شد، در سطح استان‌ها، ایجاد مراکز درمان تکمیلی برای بیمارانی که دوره نقاهت را می‌گذرانند، توسط استانداران پیگیری شود. در این خصوص جلسات هماهنگی دستگاه‌های مسئول در وزارت کشور برگزار و اقدامات لازم پیگیری خواهد شد.

در نشست هفت معاون وزارت کشور با نایب رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور، کلیات طرحی با رویکرد «محله محوری درمدیریت بیماری کرونا» مورد توافق قرار گرفت و تدوین جزئیات طرح به حوزه متکفل واگذار شد.

همچنین به منظور آمادگی برای مقابله با شرایط و سناریوهای متفاوت و محتمل پیش رو، مقرر شد طرح جامعی با پیش بینی شرایط احتمالی، آمادگی‌های مورد نیاز و اقدامات ضروری متناسب با شرایط، آماده و ارائه شود.

در نشست امروز، بر اساس بررسی گزارش‌های ارائه شده استانداری‌ها مقرر شد استانداران با استفاده از ظرفیت‌های محلی موجود نسبت به ارائه الگوهای استانی با توجه به ویژگی‌های اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی استان خود در جهت مدیریت مشکلات متأثر از ویروس کرونا اقدام کنند. همچنین مقرر شد استانداران به نحوی برنامه ریزی و عمل کنند تا ضمن تبادل تجربیات و اقدامات به نحو شایسته از تجربیات مؤثر صورت گرفته در سایر مناطق استفاده کرده و همکاری مشترک بین استان‌ها در قالب مناطق برنامه ریزی و پیگیری شود. برقراری و حفظ آرامش استان و حفظ انسجام در تمامی تصمیم گیری ها مد نظر استانداران خواهد بود.

برنامه ریزی برای بسیج کمک‌های مردمی و استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد، خیرین، کمیته امداد و هلال احمر، محور مهم دیگری بود که بر اساس تصمیم گیری امروز وزارت کشور، بر اجرای آن تاکید شد. در همین راستا فعالیت برای ارتقای نقش آفرینی سازمان بسیج مستضعفین در جهت تحقق بسیج مردمی مهار بیماری کرونا، دیگر تکلیفی است که در نشست امروز وزارت کشور برای سازمان امور اجتماعی کشور تعیین شد.

ارتقای روند فعالیت ستادهای متناظر ستاد اطلاع رسانی کشوری در سطح استان‌ها با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر مصوبات نشست امروز وزارت کشور بود.

در نشست امروز وزارت کشور مبتنی بر جمع بندی پیشنهادات استانداران در گفتگوی ویدئو کنفرانس روز گذشته با وزیر کشور و در راستای توسعه و تقویت برنامه‌ها و فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای، برنامه ریزی لازم برای بهره مندی از ظرفیت‌های گروه‌های مرجع همچون اساتید، علما، هنرمندان، ورزشکاران و سایر گروه‌های مرجع توسط استانداران مورد تاکید قرار گرفت.

تدوین دستورالعمل‌های لازم برای رعایت اصول بهداشتی در سطح سازمان‌ها، ادارات و کارخانجات در استان‌ها مبتنی بر پروتکل‌های مربوطه با همکاری ستاد ملی مبارزه با کرونا، دیگر جمع بندی نشست امروز وزارت کشور است که از سوی حوزه توسعه مدیریت و منابع و رده‌های متناظر آن در سراسر کشور، دنبال خواهد شد.

مستند سازی همه‌ی چالش‌ها، مشکلات، تجربیات و اقدامات انجام شده در تمام استان‌ها، مأموریت دیگری است که امروز نسبت به آن تصمیم گیری شد.

در نشست امروز همچنین بر ساماندهی روند ضدعفونی کلیه‌ی مناطق شهری توسط شهرداری‌ها و با استفاده از ظرفیت‌های نیروهای مسلح تاکید شد، از سوی دیگر با توجه به مسئولیت وزارت صمت در تهیه و تأمین اقلام بهداشتی مورد نیاز مقرر گردید نسبت به اخذ برنامه زمانبندی و اقدامات وزارت مذکور اقدام شود.

همچنین در زمینه‌ی تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه‌های علوم پزشکی و جذب موقت کادر بهداشتی درمانی مقرر گردید، در جریان همکاری و هماهنگی مشترک با وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی اقدامات لازم دنبال شود. به علاوه با توجه به مشکلات و مسائل بودجه‌ای مبتلا به استان‌ها مقرر شد راهکارهای لازم برای مدیریت بهتر شرایط از سوی استانداران، بررسی و ارائه شود.

تمدید سهمیه ذخیره شده در کارت سوخت شهروندان، دیگر مصوبه نشست امروز وزارت کشور است که در قالب رایزنی با وزارت نفت دنبال خواهد شد.

به منظور وحدت رویه و اثربخشی مضاعف اقدامات، مقرر شد تمامی حوزه‌های وزارت کشور، اقدامات خود را مبتنی بر وظایف تخصصی و تقسیم کار صورت گرفته در ارتباط با مدیریت بیماری کرونا به انجام رسانده و گزارش آن را بطور مستمر به معاونت هماهنگی وزارت کشور اعلام کنند.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • تداوم پایداری جوی تا نیمه هفته آینده در مازندران