Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ای‌اف‌پی، قرنطینه کامل مناطق شرقی عربستان نخستین اقدام عملی کشورهای حوزه خلیج فارس برای مبارزه با گسترش ویروس کروناست؛ جایی که دست‌کم ۲۳۰ مورد بیمار کرونامثبت گزارش شده و فقط ۱۱ مورد آن در منطقه قطیف عربستان بوده است. مقام‌های بهداشتی حوزه خلیج فارس مدعی‌اند بسیاری از افراد مبتلا به کرونا برای زیارت کردن بقاع متبرک به ایران سفر کرده‌اند؛ ادعایی که هنوز ثابت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور عربستان با انتشار یک بیانیه در خبرگزاری رسمی سعودی SPA اعلام کرد با توجه به دیده شدن ۱۱ مورد کرونامثبت در قطیف، ورود به این منطقه و خروج از آن به شکل موقت محدود می‌شود. جز موارد بسیار ضروری از جمله مراجعه کردن به داروخانه‌ها و جایگاه‌های عرضه سوخت، شهروندان نباید از خانه‌ها خارج شوند و مدارس، دانشگاه‌ها و شرکت‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی هم تا اطلاع ثانوی فعالیت نمی‌کنند.

قطیف از مهم‌ترین شهرهای عربستان در حوزه صدور نفت است و مقام‌های امنیتی سعودی نگرانند قرنطینه کامل آن به نارضایتی شهروندان شیعه از عملکرد مسئولان و افزایش ناآرامی‌ها بینجامد. گفته می‌شود از چهار مورد بیمار کرونامثبت در روز دوشنبه، سه مورد مربوط به کسانی بوده که با یک مسافر بازگشته از ایران (از راه امارات) تماس داشته‌اند و یک بیمار دیگر شهروندی آمریکایی است که تازگی‌ها به ایتالیا و فیلیپین سفر کرده بود.

حکومت عربستان مسافرت شهروندان خود را به ۹ کشور امارات، کویت، بحرین، لبنان، سوریه، کره جنوبی، مصر، ایتالیا و عراق ممنوع کرده و اجازه وارد شدن به خاک خود را به مسافران از مبداء این کشورها نمی‌دهد. ریاض اعلام کرد همه مدرسه‌ها و دانشگاه‌های خصوصی و دولتی در سراسر این کشور از روز دوشنبه تعطیل است و فعالیت‌های آموزشی و قرآنی هم تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

کد خبر 490811 برچسب‌ها كروناويروس عربستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا چین می‌تواند؟
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • بهسازی معابر اراک برای افزایش رفاه شهروندان آغاز شد
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران