Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، متن نامه الیاس حضرتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور به این شرح است: اینک که این نامه را برایتان می نویسم، شهر زیبای من رشت، درگیر یکی از بحرانی ترین روزهای تاریخ حیات خویش است. سرزمینی که عمری سخاوتمندانه با طبیعت بکر و زیبای خویش پذیرای ایرانیان عزیر بوده در چنبره ای از مصائب مختلف گرفتار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر رشت و استان گیلان پیش از بحران کرونا درگیر بحران برف شده بود. هنوز کمر از آن بلیه راست نکرده بود که با بی تدبیری قابل پرسش و تامل مدیران مسئول در وزارت بهداشت و وزارت کشور و دیگر نهادهای تصمیم گیر، گرفتار مصیبت کرونا شده است. پرسش اول که ذهن افکار عمومی را به خود مشغول کرده این است که آیا متولیان امر در ارائه اخبار و زمان دقیق اطلاع آنها از ورود این بیماری به قم صادق بوده‌اند یا خیر؟ اگر متوجه این بلیه شده بودند چرا شهر قم را قرنطینه نکرده و اقدامات احتیاطی و کنترل کننده را با تاخیر آغاز کردند؟ چرا به کاسه لیسان و متحجران و دیوار لیسان اجازه مانور و تخریب چهره دین و حکومت دینی داده شد؟ به نظرم نه تنها دولت که دیگر عناصر تصمیم ساز در این میانه مقصرند و در وضعیت بغرنجی که برای مردم پیش آمده سهیم هستند.

الیاس حضرتی در بخش دیگری از نامه خود به روحانی نوشته است: استان گیلان به دلیل ضعف در امکانات زیربنایی و استراتژی نادقیق وزارت بهداشت فرصتهای بهنگام را از دست داده است. غلبه مدیریت غیربومی و ناآشنایی با نیازهای استان کار را سخت تر هم کرده است. انتصاب نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت از استانی دیگر و تغییر یک هفته ای وی نشان از این مدیریت کارآمد! دارد. سن بیمارستان های رشت بالاست. علیرغم مجاهدت مدیران و کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان های پورسینا و رازی و همکاری وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی در به اختیار نهادن بیمارستان رسول اکرم(ص) با کمبود تخت و امکاناتی چون آی سی یو و تجهیزات مربوطه، تخت، مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش و لباس های ایزوله نیازمندیم. گیلان از سبز بودن خود ضربه های زیادی خورده است. این امر سبب شده در سالهای پس از انقلاب در نتیجه این نگرش از استان اول به یکی از توسعه نایافته ترین ها بدل شود و این قطعاٌ حاصل کارنامه همه ماست!

نماینده مردم تهران در مجلس در بخش انتهایی نامه خود به روحانی نوشته است: در شرایط اضطراری فعلی، اختصاص بودجه در خور، راه اندازی فوری بیمارستان صحرایی و تامین مایحتاج مورد نیاز، حمایت و تقویت کادر پزشکی و پرستاری، بهره بردن از انجمن های داوطلب و مردم نهاد، استقرار نماینده تام الاختیار با امکانات مناسب و سفر معاون اول رئیس جمهوری به گیلان برای ارزیابی دقیق وضعیت استان گیلان می تواند وضعیت را تا حدودی ترمیم کند. من برای هرگونه مساعدت و معاضدتی در این زمینه در کنارتان هستم. با آرزوی موفقیت دولت و ملت برای شکست ویروس کرونای و بازگشت ترنم زندگی به جامعه ایران

کد خبر 490975 برچسب‌ها الیاس حضرتی كرونا در ايران مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: الیاس حضرتی كرونا در ايران مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۰۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت برای حفظ منافع ملی ایالات متحده، تعامل با حکومت طالبان ضروری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت برای حمایت از «مردم افغانستان و منافع ملی ایالات متحده»، تعامل با حکومت طالبان ضروری است.

وی افزود تعامل این کشور با حکومت طالبان زمینه مبارزه با تروریسم را فراهم می‌کند و مسائل حقوق بشری در افغانستان نیز در دستور کار واشنگتن است.

پیش از این نیز «کارن دکر» کاردار سفارت آمریکا برای افغانستان در گفتگو با «د نیو هیومنیترین» گفته بود واشنگتن در شرایطی قرار دارد که باید از طرفی سیاست عدم به رسمیت‌شناختن طالبان را دنبال کند و از جانب دیگر در پی تعامل عملی با کابل باشد.

شورای امنیت قطعنامه سازوکار تعامل با طالبان را تصویب کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استروزنامه آمریکایی: «بایدن» در برابر درخواست‌ها برای تعامل با طالبان مقاومت می‌کند

جامعه اطلاعاتی آمریکا نیز پیش‌تر در ارزیابی سالانه خود از تهدیدات علیه این کشور اعلام کرده بود  قدرت و تعامل بین‌المللی حکومت طالبان افزایش یافته است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز گفته بود کشورهای جهان براساس منافعی که دارند با طالبان در تعامل هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تخریب قلعه «هری‌پاتر» در اوکراین (+عکس)
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • رسانه پردازی جلوی حکومت دیکتاتورها را می گیرد
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیروهای امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد