Web Analytics Made Easy - Statcounter

علامرضا نصیری گفت: در مقابله با ویروس کرونا آنچه بیش از هر اقدامی اثر گذار و مفید خواهد بود تلاش مردم برای رعایت بهداشت است.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛  نصیری در گفت وگو با رسانه ها ، اظهار کرد:  در جلسه شورای سلامت و شورای تامین شهرستان نکات لازم بیان شد و تصمیمات خوبی اتخاذ شد  که علاوه بر استقرار ایستگاه تست سلامت در مبادی ورودی شهرستان توسط بهداشت و هلال احمر مقرر شد شهرداری نیز ضمن تقبل تامین و تهیه مواد ضد عفونی روزانه نسبت به گندزدایی شهر با استفاده از امکانات و نیروی انسانی خود اقدام کند و دهیاری ها نیز با استفاده از دستگاههای در دسترس با استفاده از مواد ضد عفونی، روستاها را گندزدایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود :  همچنین بنا شد دست فروشان غیر بومی شهرستان را ترک کنند و نانوایی ها نیز نسبت به رعایت نکات بهداشتی دقت بیشتری اعمال کنند .

نصیری خاطر نشان کرد : در خصوص عشایر مستقر در منطقه نیز مقرر شد اداره امور عشایر و دامپزشکی با توجیه این عزیزان در خصوص حضور افراد و بستگانی که از مناطق دیگر مهمان آنان خواهند شد نسبت به خطراتی که حضور مهمانان متوجه خانواده آنان و بعدا کل شهرستان خواهند کرد توصیه های لازم صورت گیرد.

او بیان کرد : ضمن تقدیر از مجموعه بهداشت شهرستان که در خط مقدم مقابله با این بیماری وجود دارند لازم است با همکاری دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تهیه ملزومات مورد نیاز شهرستان اقدام و آمادگی لازم جهت مبارزه با شیوع احتمالی این ویروس در شهرستان را داشته باشند یقینا مردم شریف ما قدر دان زحمات این عزیزان و دیگر خدمتگزاران خود خواهند بود .

رییس شورای شهر پلدختر خاطر نشان کرد : علیرغم این اقدامات و دیگر تلاشهایی که در این زمینه صورت می گیرد آنچه بیش از هر اقدامی اثر گذار و مفید خواهد بود تلاش مردم در رعایت اصول بهداشت شخصی و اجتماعی ، عدم حضور غیر ضرور در سطح شهر و معابر ، عدم برگزاری اجتماعات و مراسمات با توجه به احتمال افزایش خطرات شیوع آن در تجمعات و همچنین عدم دعوت از بستگان ساکن در شهرستانهای دیگر است که می تواند مهمترین عامل شیوع این ویروس در منطقه باشد .

او یادآورشد : بهترین مکان برای در امان ماندن از خطر این ویروس خانه شخصی افراد است لذا با توجه به اینکه پذیرایی از دیگران منجر به مشکلاتی برای میزبان و مهمان خواهد شد و دیگران شهروندان را نیز در معرض خطر احتمالی قرار خواهد داد توصیه می شود همشهریان به جد از دوستان و اقوام خود در دیگر نقاط بخواهند از سفر به شهرستان پلدختر اجتناب کنند طبعا این کار به افزایش ضریب سلامت همه و حتی مهمانان نیز کمک خواهد کرد .

نصیری تاکید کرد: این شرایط و گذر از آن نیازمند همکاری و همراهی همه مردم و مسئولان است لذا جای هیچ گونه اغماض و کم کاری نیست و به لطف خدا از این وضعیت عبور خواهیم کرد .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زخم کاری سیگارهای الکترونیک

  سیگارهای الکترونیکی که با ترفندهای تبلیغاتی خود، باور عوارض‌نداشتن و راهی برای ترک سیگارهای سنتی را در جامعه رواج دادند و از این راه طرفداران زیادی نیز پیدا کردند، حالا با درگیرکردن عده زیادی از افراد جامعه، به یک معضل تبدیل شده‌اند! به‌خصوص این‌که طبق تاکید مسئولان بهداشتی، این سیگارها نه‌فقط بی‌خطر نیستند، بلکه سرطان‌زا نیز هستند و به همین خاطر با وجود تحرکات مشکوک، وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز این سیگارها نمی‌رود. بر اساس آمار، هیچ سطح ایمن و مطمئنی برای دخانیات وجود ندارد و تنباکوی سبک، محصولات دخانیات بدون دود، سیگار برگ غیرمضر و تبلیغات دیگر، افسانه‌ای بیش نیست و بارها وزارت بهداشت و نهادهای مربوط، این موضوع را به افراد جامعه گوشزد کرده‌اند. گرچه همچنان عده‌ای تلاش می‌کنند مصرف سیگارهای الکترونیکی را در جامعه مشروعیت ببخشند و آن را متفاوت از سیگارهای سنتی بدانند اما نگاه وزارت بهداشت به این موضوع متفاوت است. به‌طوری که اخیرا بهزاد ولی‌زاده،رئیس دبیرخانه ستادکشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت اعلام کرده است:تقاضاهایی برای اجازه فعالیت درزمینه عرضه ورسمیت‌بخشیدن به این سیگارها صورت‌گرفته اما وزارت بهداشت زیربارصدورمجوز برای تولید،فروش‌وعرضه این سیگارها نمی‌رود؛چراکه مضرات این سیگارها شناخته‌شده است.
   
زیاده‌روی در مصرف سیگارهای الکترونیکی به بهانه عوارض نداشتن آن
دکتر آقازاده، پژوهشگر اعتیاد در گفت‌وگو با جام‌جم در خصوص عوارض این سیگارها می‌گوید: این سیگارها در ابتدا با این ادعا آمدند تا جایگزین سیگارهای سنتی و عوارض آن شوند و برای افراد سیگاری با تأمین نیاز نیکوتین، حس سیگار را تداعی کنند. برای این روش نیکوتین را در محلول‌های سیگارهای الکترونیکی اضافه کردند و بعدها طعم‌دهنده‌های مختلفی به آنها افزوده شد که سرطان‌زاست و فرد سیگاری با این تصور که این‌گونه سیگارها عوارضی ندارند، محدودیت مصرفی برای خود قائل نمی‌شود و در استفاده از آن زیاده‌روی می‌کند و در نهایت به عوارض بیشتری نسبت به قبل مبتلا می‌شود.سال‌هاست که سازمان‌های جهانی مرتبط با حوزه سلامت و بهداشت درخصوص تاثیر این سیگارها بر سلامت افراد وانواع تهدیدهای جانبی آن، اطلاع‌رسانی می‌کنند اما با این همه، چرا مصرف این نوع از سیگارها همچنان سیر صعودی دارد؟ 
   
سیگارهای الکترونیکی قبح سیگارهای سنتی را در جامعه ندارد
پیمان حسنی ابهریان، عضو هیأت علمی و مدیرگروه توانبخشی موسسه آموزش عالی علوم شناختی در گفت‌وگو با جام‌جم در این‌باره می‌گوید: با توجه به این‌که فرهنگ اجتماعی و مقابله با مصرف دخانیات به نسبت نسل‌های قبل بیشتر شد و این تغییرات دیگر پاسخگوی افراد سیگاری نبود،مافیای دخانیات سعی دررفع این موضوع کردند و سیگارهای الکترونیکی را تولید و تبلیغ کردند. درحال حاضر درصد زیادی از افراد،به‌ویژه جوانان،سیگارمصرف می‌کنندوبه همین دلیل گرایش به سیگارهای الکترونیکی نیز افزایش یافته است. افزایش تمایل بسیاری از افراد به این نوع از سیگارها به این دلیل است که مصرف سیگارهای الکترونیکی به‌نسبت سیگارهای سنتی، محدودیت‌های قبل را ندارد. درواقع با توجه به این‌که این نوع ازسیگارها، دودهای آزاردهنده سیگارهای سنتی را ندارند، افراد درهرجایی از آنها استفاده می‌کنند. ازطرفی دیگر، مصرف این نوع از سیگارها، قبح استفاده ازسیگارهای سنتی را در جامعه توسط جوانان و نوجوانان ندارد؛ بنابراین مصرف این نوع از سیگارها اکنون افزایش یافته است.
   
جایگزینی لذت‌های سالم در جامعه راهکار مقابله با مصرف دخانیات
با توجه به سمی‌بودن وسرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیکی وعوارض ناشی از آن برای فرد و جامعه، راهکار مقابله با این مسأله چیست؟ابهریان دراین خصوص معتقد است: برای پیشگیری ومقابله با افزایش مصرف دخانیات، به‌ویژه انواع مختلف سیگار در جامعه، بیش از هرچیز، فعالیت‌های فرهنگی لازم است و در این مورد جریمه نقدی و امثال آن کافی نیست. متأسفانه چند سالی است که مصرف سیگار در بین زنان نیز بسیار افزایش یافته و این موضوع از دید آنها به برابری زنان و مردان تعبیر می‌شود، در حالی که افزایش گرایش به چنین مسائلی با توجیه برابری بسیار خطرناک است. بر همین اساس برای کاهش این معضل در جامعه ابتدا باید علت گرایش افراد به سیگار را بررسی کرد. سیگار یا هر دخانیات دیگری در ابتدای مصرف برای فرد ایجاد لذت می‌کند و پس از آن به عادت تبدیل می‌شود؛ بنابراین برای کاهش گرایش جوانان به دخانیات لازم است تا در جامعه با ایجاد مراکز تفریحی، ورزشی و... لذت‌های سالم را جایگزین لذت‌های ناسالم کنیم؛ چراکه جایگزینی لذت‌های سالم و آشکارکردن عوارض مصرف دخانیات قطعا سیر استفاده و گرایش افراد جامعه را به سیگار و سایر دخانیات کاهش خواهد داد. البته ناگفته نماند که این نوع از پیشگیری برای جوانان در معرض مصرف جواب نمی‌دهد، بلکه این فرهنگ‌سازی باید از دوران کودکی افراد آغاز شود تا در بزرگسالی اثرات آن مشخص شود.باتوجه به آنچه دراین گزارش مطرح شد،امیداست باتمهیدات وزارت بهداشت در اطلاع‌رسانی و عدم رسمیت‌بخشیدن به مصرف دخانیات جدید نظیر سیگارهای الکترونیکی،مصرف آنها در جامعه کاهش پیدا کند و دیگر در سطح شهر شاهد مصرف سیگار توسط دختران و پسران در هر سن و سالی نباشیم.

دیگر خبرها

  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله ارز
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | افزایش قیمت ارزهای مبادله‌ای
  • قیمت دلار چقدر شد؟ / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • طرح‌های مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای/ یورو کاهشی شد
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای؛ یورو کاهشی شد