Web Analytics Made Easy - Statcounter

پهپادهای محلول پاش یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا برای گندزدایی و ضدعفونی کردن بیمارستان شهید جلیل به پرواز درآمدند.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، افشین مردانی مدیر عامل شرکت صنعت آوران رایان گفت: در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی، با هماهنگی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد و درخواست بسیج جامعه پزشکان، محیط پیرامونی بیمارستان شهید جلیل، با استفاده از پهپاد، محلول پاشی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: عملیات محلول پاشی در سه سورتی پرواز ده دقیقه‌ای با موفقیت انجام شد و ورودی های اورژانس، بیمارستان همچنین بدنه بیمارستان و طبقات منتهی به بخش نگهداری و قرنطینه بیماران کرونایی انجام شد.

مردانی افزود: علاوه بر سرعت بالا، یکی از مزایای استفاده از پهپاد برای گندزدایی، امکان انجام ماموریت در ارتفاعات و نقاطی از ساختمان است که در حالت عادی دسترسی به آن دشوار است.

در حال حاضر کشورهای چین و کره و جنوبی به عنوان دو قدرت پیشرو جهان در فناوری‌های نوین و البته دو کشوری که آمار ابتلا به ویروس و مرگ و میر در آنها به نسبت سایر کشورها بالاست، برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و گندزدایی محیط‌های آلوده و شهری پهپادهای خود را به پرواز درآورده‌اند. پیش از این نیز در استان گلستان برای گند زدایی محیط های آلوده از پهپاد استفاده شده بود.

صنعت آوران رایان از شرکت های موفق مستقر در پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد است که تاکنون در زمینه طراحی و ساخت پهپادهای کشاورزی و سمپاش فعالیت داشته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پهباد ضدعفونی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • انفجار گاز فاضلاب در پارک پرواز تبریز چهار مصدوم به جا گذاشت
  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • ساخت سه پایگاه امدادی اورژانس در کهگیلویه و بویراحمد
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس)