Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@03:29:54 GMT

نیاز کشور به ۱۰۰ هزار عدد ماسک N۹۵ در روز

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۱۴۵۴۴

نیاز کشور به ۱۰۰ هزار عدد ماسک N۹۵ در روز

به گزارش ایرنا، محمدرضا شانه‌ ساز روز سه شنبه در نشست مشترک با قائم‌ مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین این وزارتخانه برای تامین اقلام بهداشتی و پزشکی با بیان اینکه در روزهای آینده بخش عمده‌ای از نیازهای مراکز درمانی و داروخانه ها را پاسخ خواهیم داد، گفت: تقریبا از ابتدای هفته گذشته، به صورت روزانه و مرتب جلساتی با وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شده تا هماهنگی کامل‌ تری در توزیع اقلام ضدعفونی کننده، ماسک و لباس‌های پزشکی انجام داده و مایحتاج کادر درمانی و مردم را تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شیوع کرونا با سایر بحران‌هایی همچون سیل و زلزله که در کشور رخ می‌دهد متفاوت است زیرا که در حوادث طبیعی، ممکن است چند استان را درگیر کند در حالیکه ویروس کرونا همه کشور را درگیر کرده و حتی بخش عمده‌ای از جهان نیز درگیر شده است؛ بنابراین اقلامی که هم اکنون در کشور به لحاظ دارویی و پزشکی، مورد نیاز است، از خارج از کشور نیز به راحتی قابل تامین نیست.

شانه ساز تصریح کرد: وزارت بهداشت و وارد کنندگان، در هفته‌ های گذشته تلاش بسیاری برای خرید ماسک از سایر بازارهای جهانی داشتند، در حالیکه حتی حاضر بودیم قیمت بالا هم بپردازیم، اما در لحظه‌های آخری که محموله‌ها در حال حرکت به سمت کشور بود، توسط دولت کشورهای صادرکننده متوقف می‌شد، زیرا خود آنها نیز به این اقلام نیاز دارند.

به گفته وی، برخی استانها و دانشگاههای کشور، بیشتر درگیر ویروس کرونا شده‌اند؛ بنابراین از ابتدا به صورت ویژه‌ تر بر روی تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز آنها تمرکز کردیم، ضمن اینکه اکنون نیز تولید اقلام مورد نیاز در کشور ۶ تا ۸ برابر شده است، در حالیکه به تناسب نیاز کشور ۲۰ برابر است.

رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: هنوز گپ عمده‌ای در ماسک‌های N۹۵ داریم؛ این در حالی است که در ابتدای شیوع این ویروس، یک واحد تولیدی در کشور داشتیم که ده هزار عدد در روز تولید می‌کرد، اما اکنون با کمک صنایع دفاع، به ۴۰ هزار عدد در روز رسیده ایم در حالیکه نیاز کشور به ۱۰۰ هزار عدد ماسک N۹۵ در روز است.

شانه ساز ادامه داد: اکنون با زیر بار بردن ظرفیت های تولید مردمی و دستگاه های جهادی از جمله صنایع دفاع، بسیج، بسیج اصناف و واحدهای تولیدی- صنفی به مرور در حال تکمیل ظرفیت مورد نیاز هستیم.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اولویت در توزیع این اقلام با مراکز بهداشتی است که تعداد پذیرش بیشتری از بیماران دارند، اما با راهکارهایی که در نظر گرفته شده، ظرف چند روز آینده به داروخانه‌ها نیز که محل مطمئن عرضه این محصولات هستند، اقلام را ارایه خواهیم کرد؛ ضمن اینکه توزیع نیز به صورت متمرکز از طریق شرکتهای رسمی پخش دارو در داروخانه ها شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت فیلم‌های آموزشی را برای تولید ماسک های خانگی منتظر کرده که بر این اساس امیدواریم ظرف هفته جاری، بخش مهمی از خواسته‌های مراکز درمانی را پاسخ دهیم.

منبع: الف

کلیدواژه: مورد نیاز هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

توقف واردات گوشت مرغ از دو ماه قبل

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

صنعت مرغ نیازمند فعال شدن کریدور‌های صادراتی مرغ

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته