Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور از آمادگی ۳۰ هزار عضو این سازمان برای ارایه خدمات به هم وطنان در شرایط کنونی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد حاتمی با بیان اینکه بزرگ‌ترین نگرانی ما اکنون استرس حاصل از وحشت ویروس کرونا است گفت: استرس سیستم ایمنی را ضعیف می کند و در این حالت دفاع بدن مختل می شود و سیستم هموستاز بدن به هم می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قند خون، مواد غذایی، چربی و اکسیژن از حالت تعادل خارج می شود و علائم بدنی مانند فشار خون، افزایش درجه حرارت، افزایش ضربان قلب، تنگی نفس، دردهای مفصلی و عضلانی، استفراغ، اسهال، درد شکمی، خستگی شدید، درد قفسه سینه و سردرد در افراد افزایش پیدا می کند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط و ابهام، این علائم نادرست تفسیر می شوند و بر سیستم ایمنی فشار زیاد وارد می شود.  فرد فاجعه انگاری کرده، افکار منفی را تجربه می کند، وسواس، نگرانی و اختلالات روانی ظاهر می شود، هوشیاری مختل می شود و زندگی به نوعی فلج می شود. البته این شرایط در زنان، کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و سالمندان تفاوت دارد.


حاتمی در پاسخ به این سوال که در این شرایط چه کاری باید انجام داد؟ گفت: مهم‌ترین کاری که باید انجام داد پذیرش واقعیت است. استرس منطقی مفید است. انسان‌های ذهن آگاه زودتر با واقعیت کنار می‌آیند و هوشیار می شوند. باید استرس را مدیریت کنیم. انسان‌های خلاق و باهوش همیشه شرایط نامناسب یا شکست را برای موفقیت آتی خود تبدیل به فرصت می‌کنند. روان شناسان معتقدند فرد باهوش فردی است که بتواند به سرعت خود را با شرایط جدید سازگار کند، بنابراین سبک زندگی جدید را برای خانواده باید ترسیم کنیم.

وی افزود: در سبک زندگی جدید خیلی از کارهای سرگرم کننده را می‌توان در منزل انجام داد. مانند؛ نوشتن خاطرات خوب، کتاب خوانی، قصه خوانی، ورزش، تغذیه خوب و خواب مناسب، البته همه این ها باید با توجه و متناسب با شرایط افراد تنظیم شود.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور، خاطر نشان کرد: امیدوارم خانواده‌ها رابطه خوب و صمیمی و توام با عشق و آرامش را درون خانواده ایجاد کنند.

دانشیار دانشگاه خوارزمی، گفت:  سبک زندگی جدید با گذشته متفاوت است. با فرزندان رابطه صمیمی و دوستانه برقرار کرده و سخت گیری نکنید.

حاتمی در پاسخ به سوال دیگری درباره میزان استفاده کودکان از فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای در این ایام اظهار کرد: والدین در شرایط کنونی سخت گیری نکنند. قبلا گفته‌ایم که کودکان بازی‌های رایانه‌ای را تحت نظارت والدین در ساعت‌های محدودی انجام دهند، اکنون بهتر است با توجه به این که فرزندان وقت بیشتری در منزل دارند، از بازی‌های رایانه‌ای استفاده کنند.
 
حاتمی، گفت: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور از همان روز اول کمیته مقابله با بحران کرونادر سازمان تشکیل داد و اقدامات زیادی از جمله؛ همکاری با شهرداری تهران، صدا و سیما ،تشکیل کمیته های مقابله با بحران استانی ، تهیه بسته‌های آموزشی و همکاری با ستاد ملی مقابله با بحران کرونا که مقرر شد ۷۰۰ روان شناس و مشاور داوطلب به سامانه ۴۰۳۰ معرفی تا همکاری خود را با سامانه آغاز کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور؛ وی خاطر نشان کرد: اکنون ۳۰ هزار روان شناس و مشاور در سراسر کشور آماده ارائه خدمت به مردم هستند. ما آمادگی این را داریم که در صورت همکاری نهادهای حاکمیتی، مدیریت استرس و اضطراب کرونا را در کشور بر عهده گیریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور سبک زندگی جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛طبیعت سرسبز لرستان آغوش پر سخاوت خود را به روی ساکنان همیشگی گشوده و طنین کوچ ایل به عنوان زمزمه‌ای از شور و پویایی زندگی عشایر میان کوه و دشت پیچیده است.
جامعه ی عشایری لرستان هر ساله با آغاز بهار، فصل جدید از زندگی خود را با کوچ به سمت مناطق ییلاقی آغاز می‌کنند تا سبزه زار‌های پهناور این سرزمین علاوه بر اینکه سکونتگاهی پرجلوه و منحصر به فرد برای این خانوار‌ها باشد چراگاهی غنی نیز برای دام‌ها و احشام آنان باشد.
جامعه عشایری لرستان با تمام سختی‌ها و دوری از زندگی مدرن امروزی، اما سهم قابل توجهی از تولیدات و چرخه تولید را در این استان ایفا می‌کند و حدود ت را می‌گذرانند.
 مدیر کل امور عشایر لرستان گفت:یک میلیون و ۵۰۰ هزار دام در لرستان وجود دارد که ۲۵ درصد از مواد پروتینی لرستان را تشکیل می‌دهند.
 هوشنگ نور محمدی افزود: عشایر لرستان سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمر، ۲۹ هزار تن فراورده‌های لبنی، یک هزار تن پشم،۱۵۰ تن عسل و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند.
در استان لرستان ۱۴ هزار خانوار عشایری وجود دارد که ۱۱ هزار و ۲۰۰ خانوار آن کوچرو هستند.
۹۰۰ کیلومتر از مساحت کل کشور محل تردد ۹۶ ایل از عشایر کوچرو است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • چندین تیم تروریستی زیر ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج)
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات
  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است