Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@06:03:54 GMT

ورود کرونا به حصار امنیت روانی خانواده را قدغن کنید

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۱۸۱۸

ورود کرونا به حصار امنیت روانی خانواده را قدغن کنید

ایسنا/مرکزی کارشناس فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی گفت: اخبار مربوط به ویروس کرونا و یا گفت‌وگوهایی تلفنی در این خصوص را در حضور کودکان دنبال نکنید.

رضوان پورمحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه در این روزها که شاهد شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور هستیم، برخورد خانواده ها با یان مسئله بیش از هر چیزی دارای اهمیت است، افزود: برخورد والدین و دیگر اعضای خانواده نباید به شکلی باشد که ترس و استرس را به کودکان منتقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این استرس به صورت مداوم باشد زمینه بروز اضطراب را در بچه ها فراهم می کند.

وی با بیان اینکه کودکان پیش زمینه ذهنی در خصوص این بیماری ندارند و خانواده ها نباید با رفتار و عملکرد خود ترس را به کودکان القا کنند، گفت: کودکان در لحظه زندگی می کنند ولی ممکن است صحبت مداوم در خصوص این ویروس و بیماری ترس و اضطراب را برای آنها به همراه داشته باشند.

پورمحمدی تصریح کرد: خانواده از پیگیری اخبار در حضور فرزندان و کودکان خود و حتی گفت‌وگو های تلفنی در این خصوص حتما اجتناب کنند، شاید کودک در حال بازی باشد، اما اخبار و مکالمات را می شنود و در روحیه او تاثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در این روزها خانواده ها نباید به بهانه خرید عید سلامتی اعضای خانواده را با خطر مواجه کنند و حتما باید طبق تاکیدات مسئولان بهداشتی کشور در خانه بمانند، بیان کرد: مسلما ماندن در خانه برای کودکانی که به هرحال بخشی از روز را صرف رفتن به مدرسه، مهد کودک، بازی در خارج از خانه می کردند بسیار سخت است، اما خانواده ها باید برای در خانه ماندن برنامه ریزی داشته باشند و در این برنامه ریزی حتما از مشارکت فرزندان خود استفاده کنند.

این کارشناس فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی بیان کرد: ماندن در خانه در این روزها که خانواده ها باید برای رعایت موارد بهداشتی و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در خانه باشند فرصت مغتنمی است تا بهترین خاطرات رقم بخورد، می توان بازی های بومی و محلی را به فرزندان معرفی کرد، از وسایل دورریختنی کاردستی درست کرد، حتما کودکان را در آشپزی مشارکت داد، کیک و شیرینی پخت و مهارت های زندگی را تمرین کرد و فیلم تماشا کرد.

وی با بیان اینکه این روزها نباید از کودکان غافل شد بویژه اینکه در این روزها جمله "حوصله ام سررفته است" بیش از هر زمان دیگری گفته می شود، افزود: در برخی موارد شاهد استرس و ترس بسیار زیاد کودکان در خصوص ویروس کرونا هستیم، نوع برخورد با این مسئله به سن کودک بستگی دارد، مسلما برای کودکان بالای ۱۰ سال می توان توضیحاتی در خصوص ویروس ارائه کرد، عملکرد ویروس و الزامات بهداشتی را گفت و به کودک اطمینان خاطر داد تا زمانی که در خانه است و اصول بهداشتی را رعایت می کند هیچ مشکلی برای او پیش نمی آید و برای کودکان کمتر از ۱۰ سال بهترین کار سرگرمی و پرت کردن حواس کودک از موضوع است.

پورمحمدی با اشاره به اینکه نزدیک بهار هستیم و می توان با موسیقی شاد، شعرخوانی و برنامه های سرگرم کننده فضای خانه را مفرح کرد، گفت: کانون پرورش فکری در اقدامی مناسب پیک امید مجازی را راه اندازی کرده است که از طریق این سایت به نشانی http://omid.kpf.ir/ می توان فعالیت های مختلف را با کودکان در منزل تجربه کرد.

این کارشناس فرهنگی و هنری بیان کرد: در این سایت، قصه گویی، شعرخوانی، کاردستی، بازی های فکری و سرگرمی و چیستان و ... بارگذاری شده است که خانواده ها می توانند در کنار فرزندان خود این فعالیت های سرگرم کننده را انجام دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس كودكان مهارتهای زندگی ویروس کرونا خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، در آئین اختتامیه سومین دوره ملی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» که در تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد، اظهار داشت: وقتی دشمن در جنگ نرم تصمیم دارد هویت و معنویت را از ما سلب کند، باید آماده و مسلح به جنگ افزار معنوی شویم، زیرا جنگ نرم، جنگ دشواری است و تلفات آن قابل مقایسه با جنگ سخت نیست.

معاون رئیس‌جمهور افزود: این دوره‌های آموزشی با همکاری آستان قدس رضوی و آموزش و پرورش در راستای مهارت آموزی مشاوران و معلمان استان‌ها، با دلسوزی تمام برگزار شد و امیدواریم به نتایج مطلوب و با سرافرازی به سرانجام برسد.

وی گفت: چند رویداد به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است که یکی از آنها خانواده و فرهنگ عامه است که با محورهای خانواده، رسانه مد و لباس، فرهنگ ناملموس، تربیت و موفقیت طراحی شده است و تلاش داریم الگوی ایرانی، اسلامی در خانواده‌ها احیا شود.

خزعلی بیان کرد: طرح پیشگیری از طلاق، از دیگر طرح‌های اجرایی این معاونت است که ویژه زوجین جوان طراحی شده است که ضمن حل مشکلات زوجین، آموزش‌های لازم برای تحکیم خانواده به آنان ارائه می‌شود.

به گفته وی، والدین نقش اساسی و اصلی در حفظ امنیت کودکان در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی برعهده دارند، بر این اساس آنها باید سطح دانش و آگاهی خود را بالا ببرند و با آگاهی بخشی به کودکان و همراهی آنها در این محیط، از آسیب‌های این حوزه پیشگیری کنند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه داد: یکی از مسائل مهم ما تعهد به خانواده است و از همین رو جنبش تعهد به خانواده را مطرح کردیم با امید به اینکه سبک زندگی خانواده ایرانی اسلامی هر چه بیشتر در جامعه رواج یابد.

کد خبر 6088871

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • جوانی جمعیت نجات دهنده کشور از آینده هولناک کهنسالی است
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • قمه‌کش‌های ارومیه دستگیر شدند
  • قمه‌کش‌های ارومیه دستگیر شدند + جزئیات
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • حساسیت فصلی کودکان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن