Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@20:21:22 GMT

پویش کمک به همنوع در خراسان جنوبی اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۳۰۳۸

پویش کمک به همنوع در خراسان جنوبی اجرا می شود

مدیرکل امداد خراسان جنوبی با اشاره به راه اندازی پویش کمک به همنوع گفت: تا زمانی که بیماری و ویروس منحوس کرونا وجود دارد و سلامت جامعه را تهدید می‌کند، از مردم می خواهیم که با پیوستن به این پویش، به همنوعان خودشان کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، چند وقتی است که هر چه می گوییم و می شنویم همه حول یک موضوع است، تمام گفت و شنودهایمان، احوالپرسی هایمان، برنامه ریزی ها و دغدغه هایمان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همه و همه کرونایی شده است. ویروس کوچکی که تاثیر بزرگی بر زندگی همه مردم کشور و همچنین جهان گذاشته است. در حالی که اصلا به چشم نمی آید؛ اما تا چشم کار می کند چیزی جز تهدیدات کرونایی نمی بیند؛ مگر مردمی نگران و بعضا در ابتلا و سوگ عزیزانشان گریان.

 

کرونا در حالی زندگی مردم را زیر و رو کرد که تا یکی دو ماه گذشته و قبل از آمدنش، مردم به نوروز در پیش رو دلخوش و برنامه ریزی های متعددی کرده بودند. همه جشن گرفتن این عید باستانی را به انتظار نشسته بودند تا در کنار فامیل و دوستان، دلشان گرم و سرشار از مهر باشد.

 

بسیاری از اقشار و صنوف هم که به دلیل فشارها و وضعیت نامناسب اقتصادی، کسب و کارشان از رونق افتاده و حتی بدهکارشان هم کرده بود، نیز به رونق بازار کار عید دلخوش بودند تا بتوانند بخشی از هزینه ها و بدهی های خود را تامین کنند و در کنار آن با خریدهایی هر چند کوچک برای بچه ها و خانواده شان، دلشان را شاد و گل لبخندشان را سبز کنند.

 

اما همه این دلخوشی ها و برنامه ها قبل از اینکه به تحقق بپیوندد، با آمدن کرونا ویروس، از بین رفت و حالا باید مردم عید نوروز و بهارشان را با ترس و اضطراب متفاوتی تجربه و دوست داشتنشان را در دوری گرفتن و عدم دید و بازدیدها نشان دهند.

 

این ویروس بی رحم و منحوس، علاوه بر دورکردن خانواده ها و فایل از هم، بازار کار عید را هم بی رمق کرده و ضربه کاری به آن زده است. در این خصوص می توان به صنوفی از جمله رستوران ها، تالارها، اغذیه و ساندویچ فروشی ها، آرایشگاهها، فروشگاههای آجیل و خشکبار، قنادی ها و شیرینی فروشی ها، تاکسی ها و ترمینال ها، مکانیکی ها و تعمیرکاری خودروها و ... اشاره کرد.

 

همچنین بسیاری از کسبه و بازاریان هم که خریدهای خود را برای بازار شب عید انجام داده بودند و در شرایط عادی، حالا باید وقت سرخاراندن هم نمی داشتند، اما با ورود این میهمان ناخوانده، حالا روی صندلی هایشان میخکوب و چشمشان به در مغازه خشک شده تا شاید مشتری وارد شود.

 

برخی از مشاغلی که تحت تاثیر کرونا ویروس، از رونق و رمق افتاده است، باز هم جزو دهک های متوسط به بالای جامعه هستند و هر طور شده می توانند گلیم خود را از آب بالا بکشند، اما متاسفانه در این بین اقشار دیگری مثل کارگران ساختمانی و مشاغل خدماتی که جزو دهک های پایین جامعه هستند و حقوقشان روزمزدی است، اکنون بسیار تحت فشارند و با شرایط موجود هیچ کاری از دستشان برنمی آید. با این اوضاع، این افراد هیچ درآمدی حتی برای سیرکردن شکم خانواده شان ندارند؛ چه برسد به خرید کفش و لباس و آجیل شب عید...

 

اکنون که مردم به اهمیت و حساسیت کرونا ویروس پی برده اند و برای حفاظت از سلامتی خود، خانواده و همشهریان و هموطنانشان، به قرنطینه خانگی روی آورده اند، چه خوب است که اقشار و خانوارهای کم درآمدی را که حالا بی درآمد هم شده اند، را از یاد نبرند.

 

حالا که کرونا ویروس نان بسیاری از مشاغل بخصوص اقشار آسیب‌پذیر جامعه را آجر کرده است، همدلی و بخشندگی مردم مومن و اهل تقوا می تواند آلامی برای سختی ها و مشقت نیازمندان بوده و گره گشای  بخشی از مشکلاتشان باشد.

 

رضا سلم آبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ( ره) خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگاران رسانه های گروهی، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا و تهدید سلامت مردم، در روند کار و مشاغل اختلالاتی ایجاد شده است.

 

وی با اشاره به اهمیت تامین سلامت افراد و لزوم قرنطینه خانگی، افزود: در این خصوص بسیاری از کارمندان به جای حضور در اداره، دور کاری می کنند، بسیاری از کارگران هم می توانند از بیمه بیکاری خود استفاده کنند، مددجویان نهادهای حمایتی هم حداقل مستمری برای تامین مایحتاج ضروری خود خواهند داشت. اما متأسفانه در این بین برخی از افراد از جمله کارگران سرگذر که فاقد شغل ثابت هستند، علاوه بر بیمه نبودن، حقوقشان بصورت روزمزدی است و اگر کاری نداشته باشند، هیچ درآمدی هم نخواهند داشت.

 

مدیر کل کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: اما سلامت افراد از کار مهم تر است و اگر سلامت تهدید شود، معیشت هم از بین خواهد رفت.

 

سلم آبادی با اشاره به اینکه تهدید سلامت جامعه، این افراد را بیکار کرده است، افزود: اما اکنون هم سلامت و هم معیشت این اقشار تهدید شده است، چرا که اگر به معیشت رسیدگی نشود، خودبخود سلامت هم تهدید می شود.

 

وی ادامه داد: اکنون کمیته امداد فارغ از رسیدگی به جامعه هدف خود و بر اساس وظیفه انسانی اش، در تلاش است تا با راه اندازی پویش مردمی، برای کمک به این اقشار آسیب‌پذیر جامعه اقدام کند.

 

مدیر کل کمیته امداد استان گفت: در این پویش از مردمی که از نظر سلامت و معیشت تامین هستند، برای نذر سلامتی خود، به تامین معیشت و سلامت اقشار آسیب‌پذیر جامعه کمک کنند. چرا که اگر معیشت و سلامت این افراد به خطر افتد، سلامت تمام جامعه تهدید خواهد شد.

 

سلم آبادی تاکید کرد: تا زمانی که این بیماری و ویروس منحوس وجود دارد و سلامت جامعه را تهدید می‌کند، از مردم می خواهیم که با پیوستن به این پویش، به همنوعان خودشان کمک کنند که البته تضمینی برای سلامتی خودشان خواهد بود.

 

 

 

پایان پیام/70

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی بیرجند خراسان جنوبی خراسان جنوبی کرونا ویروس کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۳۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه در روز ملی شوراها، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی گفت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

به گفته حاجی آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهم‌ترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر هم سطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

نماینده شوراهای قائنات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته قرائی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده‌اند و از ظرفیت شوراها هم در سفرهای مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطر نشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در خصوص آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود ۷ سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده است که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز ۸ میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

مرادزاده نماینده شوراهای بشرویه هم در ادامه بیان داشت: در روستای شهرک امام خمینی سال ۱۳۹۵ بر روی ۲۰ واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است.

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در خصوص دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهر در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود اینکه ۴۷ درصد مردم بشرویه بیمه تأمین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تأمین اجتماعی بی بهره اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی چون ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت و طاهری ادامه داد: کمتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای درمیان با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته است و بعد از ۱۵ سال کارخانه قند قهستان راه اندازی و ۱۸۰ نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی بازگشایی بازارچه میل ۷۳ ، راه اندازی جایگاه cn, عمل به وعده‌های وزیر نیرو در سفر به درمیان ، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای ذخیره روان آب‌ها و اجرای مصوبات سفر استاندار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: در خواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطر نشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش بینی شود.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای نهبندان گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است اما فراهم نشدن زیر ساخت‌های آب و برق و…سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی نبود زیر ساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع ۳۰ تا ۳۵ درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دو بانده سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم بیان داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ۱۶ ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان از جمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: حمل روزانه بیش از هزار و ۵۰۰ تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

در ادامه همایش روز شوراها حجت الاسلام موسوی نماینده شوراهای خوسف گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن دهی وجود ندارد و سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ منجر به حذف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.
بخشی نماینده شوراهای زیر کوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در ادامه رئیس شورای اسلامی استان هم گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره ۳۴ جلسه برگزار کرده‌ایم که در ۲۰ جلسه آن مدیران استان حضور داشته‌اند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهاد سازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

کد خبر 6091392

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد