Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه تجمعات یکی از علل شیوع ویروس کرونا است، افزود: تعطیل کردن فعالیت‌های اقتصادی و روال عادی زندگی در شرایط کنونی منطقی نیست و به جای آن باید رفت‌وآمدها و تجمعات محدود شود.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی ظهر امروز (چهارشنبه) در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، از پیشنهادهای مطرح شده در این جلسه از قبیل محدودیت در فعالیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اجرای طرح ترافیک در محدوده مرکزی شهر تبریز و ضدعفونی کردن مراکز اقتصادی و بازار تبریز استقبال کرد و گفت: پدیده کرونا به احتمال زیاد تا چند ماه آینده ادامه خواهد داشت و باید سبک زندگی جدیدی را برای مقابله با این پدیده تمرین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پورمحمدی از اتحادیه‌های صنفی و تشکل‌های اقتصادی خواست تا بحث اطلاع‌رسانی و پیشگیری از عوامل شیوع بیماری کرونا را جدی بگیرند و برای کنترل این بیماری در کنار دستگاه‌های اجرایی مسئول تلاش کنند.

 

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی‌کننده از طریق داروخانه‌ها تأکید کرد و گفت: داروخانه‌ها مطمئن‌ترین شبکه توزیع این اقلام هستند و در صورت نیاز سایر نهادها نیز می‌توانند در این زمینه همکاری کنند.

 

پورمحمدی همچنین تداوم محدودیت تردد در مبادی ورودی استان را مورد تأکید قرار داد و از فرمانداران استان خواست با همکاری نهادهای مسئول، اقدامات کنترلی در مبادی ورودی شهرستان‌ها را تقویت کنند.

 

صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این جلسه، آمار مبتلایان قطعی به بیماری کرونا را در استان 175 نفر و تعداد فوت‌شدگان را 17 نفر اعلام کرد و گفت: متوسط سن مبتلایان، 58 سال و فوت‌شدگان، 65 سال است.

 

در این جلسه مصوبات کمیته اقتصادی ستاد مقابله با کرونا درخصوص روند فعالیت بازار و مجتمع‌های تجاری و تولید و توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی‌کننده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر

سوار شدن آسانسور برای راحتی فوق‌العاده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند بلکه در عوض، محققان دریافته‌اند که انتخاب پله‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید، به طور خاص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ ر

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دکتر سوفی پادوک (Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد.

به نقل از اس‌اف، اگرچه بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شده است، خاطرنشان می‌کند که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند. این حدود ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع در روز برای مدت پنج روز است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها شکلی آسان و قابل دسترس از ورزش است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخت.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده جمع‌آوری کردند. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید.

کد خبر 748596

دیگر خبرها

  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز