Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس آموزش ابتدایی آموزش و پرورش سمیرم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بسته‌ها با توجه به مشخص نبودن زمان پایان شیوع ویروس کرونا در این مناطق توزیع شد.

به گفته شاپور آقایی، وقفه ایجاد شده در تحصیل فراگیران طولانی شده است و کارشناسان آموزش ابتدایی با همراهی تعدادی از معلمان روستاهای فاقد شبکه اینترنت تصمیم گرفتند این بسته‌ها را  با رعایت کامل مسائل بهداشتی در این روزها به دست این عزیزان برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، جزوه‌ها و بسته های آموزشی از طریق اتوماسیون اداری به مدارس روستایی و عشایری ارسال شده و معلمان و مدیران این مدارس نیز با رعایت و دقت کامل بهداشت فردی اقدام به کار کرده‌اند.

آقایی با بیان اینکه بسته‌ها در شرایط بهداشتی و ضدعفونی در بسته‌بندی های مناسب ارائه شده است، اظهار داشت: جمع‌آوری جزوه‌ها یک هفته بعد انجام شده و بازخورد آموزشی متن و مطالب مشخص خواهد شد.

کارشناس آموزش ابتدایی آموزش و پرورش سمیرم تاکید کرد: همکاری معلمان در ارتباط با دانش آموزان در این شرایط تنها از طریق دورکاری و آموزش تلویزیونی ممکن است که توزیع این جزوه‍ها نیز در همین پیوند انجام گرفت.

وی یادآور شد: سمیرم دارای ۱۵۰ روستا و آبادی است که بیشتر آنها از اینترنت بهره می برند اما برخی سرعت مطلوبی نداشته و تعداد کمی نیز اینترنت ندارند.

به گفته آقایی، فاصله برخی روستاها تا مرکز شهر سمیرم ۱۲۰ کیلومتر است و دورکاری و آموزش های فراگیر تلویزیونی و فضای مجازی، بهترین راهکار در این زمان است.

برخی مدارس سمیرم همچون دبیرستان دوره اول امام خمینی(ره) هم بهمنظور ارتقاء سطح آموزشی دانش‌آموزان اقدام به راه‌اندازی کانال های مجازی آموزشی دروس مختلف پایه های هفتم،  هشتم

و نهم متوسطه اول در پیامرسان ایرانی "ایتا" کرده‌اند.

ضدعفونی کردن شمار زیادی از مدارس و مراکز علمی و آموزشی نیز با وجود تعطیلی آنها توسط نیروهای مردمی و بسیج، دهیاری ها و شهرداری‌ها در این مدت در هر چهار بخش مرکزی، پادنا، وردشت و پادنای بزرگ سمیرم انجام شده است.

بر اساس اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان سمیرم تا زمان حاضر سه نفر کرونایی در سمیرم شناسایی شده‌اند که یک نفر بعد از طی مراحل درمان از بیمارستان مرخص شده و دو نفر دیگر در قرنطینه هستند.

دکتر علی اصغر صبوحی گفت: ۱۳ فرد مشکوک به ابتلای کووید ۱۹ نیز در بیمارستان این شهرستان بستری هستند که نتیجه آزمایش آنها در روزهای آینده مشخص و اعلام خواهد شد.

وی باردیگر بر اجراشدن مصوبه‌های ملی و شهرستانی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد و از سمیرمی ها خواست از تردد در شهر پرهیز کنند و در خانه‌های خود بمانند.
شهرستان سمیرم دارای ۱۶۹ مدرسه، نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز، یکهزار و ۲۲۰ آموزگار و فعال فرهنگی و۸۰۰ بازنشسته نظام تعلیم و تربیت است.

این شهرستان در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شهر اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها زندگی عشایری مدارس روستائیان عدالت آموزشی سمیرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری مدارس روستائیان عدالت آموزشی سمیرم زندگی عشایری مدارس روستائیان عدالت آموزشی سمیرم بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل از هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر شنبه در جریان بازدید نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی از مدرسه دارالفنون در اردبیل، اظهار داشت: این مدرسه در فضای به مساحت 10 هزار متر مربع و شامل 30 کلاس درس اعم از سالن آمفی‌تئاتر و سالن‌های مجزای ورزشی و آموزشی با ظرفیت 250 نفر به بهره‌برداری رسیده و امکان راه‌اندازی این واحد آموزشی و ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی آینده با همت آموزش و پرورش فراهم می آید.

وی تصریح کرد: یکی از بانک‌های عامل کشور در قالب مسئولیت اجتماعی اقدام به ساخت این مجموعه آموزشی کرده که هم در قسمت دختران و هم پسران امکان تحصیل برای دانش‌آموزان استان در این فضای آموزشی استاندارد و با کیفیت فراهم می‌آید.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: بهمن ماه سال 1401 کلنگ‌زنی این پروژه را شاهد بودیم و عملیات اجرایی این پروژه به سرعت انجام شده و حتی قبل از موعد مقرر آماده افتتاح است.

محمدی‌خلفلو افزود: در مجموع برای احداث مدرسه دارالفنون اردبیل 250 میلیارد تومان هزینه شده که امیدواریم با تحویل این فضای آموزشی بتوانیم در خدمت دانش‌آموزان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سال گذشته در مناسبت‌های مختلف بیش از 45 واحد آموزشی را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دادیم و امسال نیز مصمم هستیم تا مابقی واحدهای آموزشی نیمه‌تمام را به سرانجام برسانیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل اضافه کرد: در کنار بهره‌گیری از ظرفیت‌های دولتی، از توان خیران نیز بهره می‌بریم تا بتوانیم واحدهای آموزشی نیمه تمام را به سرعت تکمیل و امکان بهره‌برداری از این مجموعه‌ها را برای نسل‌های آینده فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو بیان کرد: تحویل 217 کلاس درس در سال گذشته سند افتخار برای نوسازی مدارس است و برنامه‌ریزی‌ها برای احداث 2 هزار کلاس درس نیز در سال‌های پیش رو هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل ادامه داد: امیدواریم امسال با تلاش مضاعف بتوانیم تا مهرماه پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل و آماده افتتاح کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود