Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر در امور بازرگانی در نامه‌ای به رئیس کل گمرک ایران از واگذاری اختیارات هیات وزیران به وزارت صمت برای رفع یا ممنوعیت کالا‌ها و اقلام مورد نیاز مقابله با کرونا خبر داد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هیات وزیران اختیاراتش را در خصوص ورود و خروج کالا‌های مقابله با کرونا واگذار کرد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر در امور بازرگانی در نامه‌ای به رئیس کل گمرک ایران از واگذاری اختیارات هیات وزیران به وزارت صمت برای رفع یا ممنوعیت کالا‌ها و اقلام مورد نیاز مقابله با کرونا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه آمده است: احتراما، پیرو درخواست شماره ۲۲۵۷۷۶ام ۹۸ مورخ ۹۸.۱۲.۸ عنوان جناب آقای دکتر جهانگیری معاون اول محترم رئیس جمهور درخصو تفویض اختیار تأمین اقلام مورد نیاز برای مبارزه با ویروس کرونا و ابلاغ موضوع به گمرک جمهوری اسلامی ایران در رفع ممنوعیت‌ها و اعمال محدودیت‌ها در رابطه با اقلام مورد نیاز جهت مقابله با ویروس کرونا، از جمله آزادسازی تعداد ۶۳ دستگاه آمبولانس مورد نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به استحضار می‌رساند که کلیه موارد در دست اقدام جنابعالی و همکاران براساس مصوبه شماره ۱۵۹۷۹۴ات ۵۷۵۰۹ه مورخ ۹۸.۱۲.۱۴ هیات محترم وزیران به پیوست تنفیذ گردیده است؛ لذا جا دارد مجددا تشکر خود را از زحمات جنابعالی، معاونین به ویژه جناب آقای دکتر بارونقی ابراز نمایم.

بر این اساس با پیگیری مشترک گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ رفع ممنوعیت واردات، اعمال محدودیت و ممنوعیت صادرات، تغییر سود بازرگانی واردات و عوارض صادراتی اقلام مورد نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف مبارزه با کرونا به وزارت صنعت معدن و تجارت واگذار شد.

این مصوبه امروز به گمرک ابلاغ شد و  قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن ابلاغ این مصوبه از زحمات رئیس کل گمرک، معاونین و به ویژه مهرداد ارونقی معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران در این خصوص تقدیر و تشکر کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیران هیئت وزیران کرونا اقلام مورد نیاز هیات وزیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله با حملات اشغالگران
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • جلوگیری از ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی/مقابله باحملات اشغالگران
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود