Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، در پایان معاملات روز چهارشنبه (به وقت واشنگتن)، هر سه شاخص اصلی بازار سهام آمریکا کاهش شدیدی را تجربه کردند که در ادامه روند کاهش طی چند روز اخیر بود.

شاخص صنعتی داو جونز در حالی که روز خود را با کاهشی ۳۰۰ واحدی آغاز کرده بود، در پایان معاملات روز چهارشنبه در نهایت ۱,۴۶۴.۹۴ واحد معادل ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۶ درصد افت کرد و روی ۲۳,۵۵۳.۲۲ واحد ایستاد.

شاخص "اس‌اندپی۵۰۰" نیز که شامل ۵۰۰ شرکت مهم در بازار سهام آمریکا است، روز خود را با سقوط آغاز کرد و با سقوط هم به پایان برد. این شاخص در پایان معاملات امروز ۱۴۰.۶۵ واحد معادل ۴.۸۹ درصد کاهش را تجربه کرد.

"نزدک کامپوزیت"، دیگر شاخص مهم بازار بورس آمریکا هم اگرچه در پایان معاملات بخشی ناچیزی از سقوطش را جبران کرد، اما در نهایت ۳۹۲.۲ واحد نسبت به پایان معاملات روز گذشته کاهش داشت که معادل ۴.۷ درصد افت می‌شود.

دو شاخص اس‌اندپی۵۰۰ و نزدک کامپوزیت نسبت به آخرین رشد خود در ۱۹ فوریه (۳۰ بهمن‌ماه) شاهد ۱۹ درصد افت بوده‌اند، اما شاخص صنعتی داو جونز در مقایسه با نزدیک رشد خود در همان زمان، ۲۰ درصد افت کرد که اصطلاحا شاهد «بازار خرسی» (bear market) شده است.

کارشناسان بازار سرمایه در آمریکا براساس پیشینه بازارهای سهام آمریکا پس از جنگ جهانی دوم می‌گویند وقتی بازاری وارد حالت «خرسی» شود، ۱۳ ماه در این وضعیت می‌ماند و به طور متوسط ۳۰ درصد از ارزش سهام افت می‌کند.

به نوشته تارنمای شبکه خبری "ان‌بی‌سی"، این کارشناسان می‌گویند که داده‌های بازارهای مالی آمریکا از سال ۱۹۴۶ تا ۲۰۱۴ نشان می‌دهد که وقتی بازار خرسی شود، به طور متوسط نزدیک به ۲۲ ماه طول می‌کشد تا بهبود یافته و سرمایه از دست رفته خود را جبران کند.

خبرگزاری رویترز مدعی است که سقوط شاخص بازار سهام آمریکا پس از گزارش این خبرگزاری درباره پنهانکاری کاخ سفید پیرامون شیوع ویروس کرونا در این کشور روی داده است.

رویترز چهارشنبه شب به نقل از چهار مقام دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا گزارش داد که شورای امنیت ملی کاخ سفید دستور داده، نشست‌های سطح بالای مربوط به کرونا به صورت محرمانه برگزار شده و اطلاعات آن طبقه‌بندی شود.

خبرگزاری رویترز در تارنمای خود نوشت که عدم ارایه اطلاعات درباره برنامه‌های مالی دولت ترامپ و درگیری حزبی در واشنگتن، به ابهامات موجود در بازارهای مالی افزوده و باعث سقوط آن شده است.

شرکت بوئینگ با کاهش ۱۸.۲ درصدی در ارزش سهامش بزرگترین بازنده امروز در بورس آمریکا بود. این بزرگترین کاهش سه روز در ارزش سهام این شرکت هواپیماسازی بود که حتی از سقوط سهامش در اثر حادثه تروریستی یازده سپتامبر سال ۲۰۰۱ نیز سبقت گرفت.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بازار سهام آمریکا پایان معاملات درصد افت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۴۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت نفت صعودی شد
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت