Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین به اقدام وزارت خارجه آمریکا در حذف اصطلاح «فلسطینی‌های ساکن قدس» و جایگزینی تعبیر «ساکنان عرب قدس» یا «ساکنان غیر اسرائیلی» واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه (دیروز) در گزارش سالانه خود پیرامون اوضاع حقوق بشر در جهان تعبیر روتین برای فلسطینی‌های ساکن قدس شرقی را تغییر دارد و به جای «فلسطینی‌های ساکن قدس» از «ساکنان عرب قدس» یا «ساکنان غیر اسرائیلی» استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین» استفاده از این اصطلاحات را محکوم و اعلام کرد، این اقدام تجاوزی آشکار به هویت ملی شهر قدس و ساکنان آن، جانبداری از مقامات رژیم صهیونیستی، تقویت اشغالگری در قدس و تلاش در راستای یهودی‌سازی آن به همراه مصادره مقدسات مسیحی و اسلامی است.

بر اساس گزارش وبگاه «الوطن»، در ادامه این بیانیه آمده است: این تحریف آشکار واقعیت در راستای تکمیل سیاست‌های دونالد ترامپ صورت می‌گیرد، سیاست‌هایی که صفت «اشغال شده» را از روی مناطق فلسطینی تحت اشغال و جولان سوریه برداشت و آنها را تحت تسلط اسرائیل اعلام کرد.

جبهه دموکراتیک تأکید کرد، بر اساس اقرار مشروعیت بین‌الملل، کرانه باختری، قدس و نوار غزه، «جولان»، «مزارع شبعا» و منطقه «کفرشوبا» مناطقی فلسطینی، سوری و لبنانی هستند که به دست رژیم صهیونیستی اشغال شده‌اند و پیش‌تر قطعنامه‌هایی در محکومیت این اشغالگری صادر و از رژیم صهیونیستی درخواست شده به مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ بازگردد. همانطور که به حاکمیت لبنان بر مزارع شبعا و کفرشوبا، حاکمیت سوریه بر جولان و هویت فلسطینی کرانه باختری، قدس و نوار غزه اذعان شده است.

بر اساس گزارش «القدس العربی»، در قدس شرقی حدود ۳۴۰ هزار فلسطینی زندگی می‌کنند و مجوز اقامت اسرئیلی دارند اما تعداد کمی از آنها نیز تابعیت اسرائیلی دارند.

بنا به این گزارش، در شهر قدس بیش از ۵۰۰ هزار صهیونیست (اسرائیلی) نیز زندگی می‌کنند.

تغییر مذکور در گزارش وزارت خارجه آمریکا پس از آن انجام می‌شود که آمریکا در بهمن‌ماه گذشته طرح ادعایی صلح خود موسوم به «معامله قرن» را ارائه کرد. طرحی که در آن اعلام شده «قدس باید تحت حاکمیت دولت اسرائیل باقی بماند».

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: فلسطین آمریکا رژیم صهیونیستی وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد

پایگاه خبری اکسیوس به نقل از دو مقام اسرائیلی گزارش داد: «دولت جو بایدن، رئیس جمهوری امریکا هفته گذشته ارسال یک محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد.»

به گزارش شفقنا، این اولین بار از ۷ اکتبر است که امریکا ارسال یک محموله تسلیحاتی که برای ارتش اسرائیل در نظر گرفته شده بود را متوقف کرده است.

مقامات اسرائیلی گفتند که این حادثه نگرانی‌های جدی در داخل دولت اسرائیل ایجاد کرده و مقامات را به تکاپو انداخته تا بفهمند چرا ارسال محموله متوقف شده است.

بایدن در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت او از اسرائیل هستند، با انتقاد شدید روبه‌رو است، دولت وی در ماه فوریه از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که تسلیحات ساخت امریکا توسط نیرو‌های اسرائیلی در غزه مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده شود. اسرائیل در ماه مارس یک تضمین‌نامه امضا شده ارائه کرد.

دولت بایدن علیرغم حمایت سیاسی و تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی اعلام کرده نگران حمله اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه است؛ جایی که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح
  • نگرانی‌های جدی مقامات اسرائیلی از این تصمیم آمریکا
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • اسرائیل پاسخی به مطالبات مقاومت فلسطین نمی‌دهد
  • هنیه: حماس خواهان رسیدن به یک توافق جامع است
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • ادعای بلینکن: تنها مانع بین ساکنان غزه و آتش‌بس، حماس است