Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از برقراری خط آنلاین مستقیم مقابله با کرونا میان تهران و وین خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا کرمی محمدی با اشاره به نشست مشترک مدیران گروه بین المللی جست و جو و نجات شهری اینساراگ، سفیر اتریش و  مدیران سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: این نشست به شکل مجازی و با هدف بررسی راهکارهای تعامل و همکاری و انتقال تجربیات در فرآیند مقابله با کرونا در فضای اسکایپ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دراین نشست مجازی آخرین وضعیت اقدامات جهانی و فعالیت های داخلی برای کنترل هر چه بیشتر بیماری کویت 19 تشریح شد، گفت: طرفین تاکید کردیم که همکاری های جهانی لازمه ریشه کنی این بیماری در جهان است. آقای شولتس سفیر کشور اتریش در ایران نیز معتقد بود که تجربه کرونا نشان داد کشورهای اروپایی باید برای آینده خود را به ساختارهای غیر نظامی تجهیز کنند.

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه ما نیز آمادگی کشورمان برای همکاری و تبادل تجربیات میان دو کشور را اعلام کردیم گفت: همکاری و مشارکت عموم شهروندان برای دستیابی به موفقیت نهایی در مقابله با کرونا امری الزام آور و ضروری است.

وی با بیان اینکه یکی از عمده ترین چالش های ما جلب مشارکت عمومی برای تحقق اهداف ترسیم شده است، خاطرنشان کرد: موفقت نهایی در غلبه بر این بحران فراهم سازی زمینه تبادل تجربیات و تعامل جهانی است.

کرمی محمدی همچنین با اشاره به ارائه پیشنهادی در مورد راه اندازی خط مستقیم تبادل اطلاعات و تجربیات کرونا میان تهران و وین، خاطرنشان کرد: این پیشنهاد از سوی رئیس تیم بین المللی اینساراگ مطرح و مقرر شد که ابعاد آن بررسی و در صورت امکان اجرایی شود.

نوربرت فورستن هوفر رئیس تیم بین المللی اینساراگ هم در اظهاراتی از طریق اسکایپ از آمادگی این تشکیلات برای برقراری خط آن لاین مستقیم برای انتقال تجربیات و تبادل اطلاعات و همکاری با سازمان های مسئول در ایران خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات علمی موجود این ویروس در محیط خارج از بدن و محیط زنده چندان حیات طولانی ندارد و در صورتی که عموم مردم نکات ساده و بهداشتی توصیه شده را رعایت نمایند به خوبی جامعه می تواند نسبت به ریشه کنی این ویروس موفق باشد. 

وی افزود: قرنطینه در خانه، تعطیلی دانشگاه ها ، مدارس و ...، اطلاع رسانی گسترده و آموزش از طریق رسانه های جمعی همراه با تعامل و پاسخگویی مسئولین به رسانه های جمعی، ایجاد ساز و کار اعزام پزشک به درب منازل و کاهش حضور مردم در اماکن عمومی از طریق تعطیلی و توقف برخی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله اقدامات انجام شده تا کنون توسط دولت اتریش به شمار می آید. هدف و چشم انداز ترسیم شده آن است که بتوانیم از این طریق حلقه گسترش این بیماری را متوقف سازیم.

رئیس تیم بین المللی اینساراگ گفت: دولت اتریش همچنین اقدامات دیگری همچون تهیه طرح برای کمک به موسسات اقتصادی، جبران خسارت های اجتماعی، آمادگی نیروهای نظامی برای شرایط حادتر و غیره را در دستور کار قرار داده است. بر اساس دستورالعمل های تهیه شده در حال حاضر ضدعفونی اماکن مانند تمام مراکز استراتژیک ، نیرو گاه ها ، فرودگاه ها ، دفاتر حکومتی و .. در دستور کار قرار گرفته و الزامی برای گسترش عملیات ضدعفونی تا سطح شهر و معابر قائل نشده ایم.

وی گفت: بر اساس نظر متخصصان اگر افراد به طور مرتب دست های خود را بشویند و ماسک بزنند و فاصله یک متر و نیم از یکدیگر را رعایت کنند کافی است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۳۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • ببینید | زاکانی: آماده همکاری با پلیس در طرح نور هستیم
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • آمادگی ایران برای تعمیر هواپیما و صدور خدمات مهندسی به کوبا