Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@23:06:03 GMT

اقدامات استان اصفهان برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۵۳۰۴۵

اقدامات استان اصفهان برای مقابله با کرونا

شمار مبتلایان به بیماری کرونا و قربانیان آن در ایران رو به افزایش است و بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت، تعداد کل مبتلایان به ۱۱۳۶۶ نفر و شمار قربانیان آن به ۵۱۴ نفر می‌رسد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، روند صعودی شیوع کرونا در اصفهان ادامه دارد. آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این استان نشان از این دارد که هنوز مردم اصفهان این میهمان ناخوانده را جدی نگرفتند و به توصیه‌های بهداشتی و درمانی عمل نمی‌کنند؛ از همین رو با افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا و محدودیت شرایط بیمارستانی، بنا بر توصیه‌های پزشکی، مراکزی جهت گذراندن دوره نقاهت و بهبودیافتگان تجهیز شد که باعث ایجاد نگرانی‌ها بین شهروندان گردید و باعث مطرح شدن شایعاتی مبنی بر انتقال بیماران از استان‌های دیگر به اصفهان مطرح شد اما این پایان شایعات نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیرش مسافران نوروزی و عدم کنترل و تب سنجی در ورودی‌های استان جز شایعه‌هایی بود که نگرانی شهروندان اصفهانی در مواجه با این بحران عظیم را مضاعف کرد. از این رو برای بررسی وضعیت شیوع کرونا در اصفهان به با حیدر قاسمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان‏ به گفت و گو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید:

استان اصفهان در مواجه با ویروس کرونا در چه وضعیتی قرار دارد؟

شیوع بیماری کرونا را می‌توان جز پدیده‌های اجتماعی به حساب آورد. باید با ایجاد دغدغه و حساسیت، مردم را نسبت به رعایت مراقبت‌های درمانی ترغیب کرد. سرعت بالای انتقال این ویروس، حساسیت‌های اجتماعی بیشتری را می‌طلبد اما باید بدانیم که حساسیت با احساساتی بر خورد کردن با این بحران متفاوت است. همواره تاکید می‌شود جامعه نسبت به این ویروس حساسیت داشته باشد، زیرا نگرانی و حساسیت‌ها باعث عملی شدن توصیه‌های پزشکی است، اما برخی از افراد احساساتی با این بحران برخورد می‌کنند و از قرنطینه نکردن استان و حضور مسافران در شهر گلایه دارند که برخی از آن‌ها دور از منطق است.

در تاریخ بشریت همواره انسان‌ها با بیماری‌ها و بلایای زیادی درگیر بودند اما مهم نوع برخورد با این بیماری‌ها است. امروز رسانه‌ها تا چه میزان بی تفاوتی اکثریت جامعه را نسبت به این بحران اطلاع رسانی کرده اند؟ جامعه در حال حاضر نسبت به این بیماری کاملاً بی تفاوت است و این بی تفاوتی باعث گسترش این بیماری در کشورمی‌شود. ظرفیت بیمارستان‌ها نیز محدود است؛ بنابراین باید به توصیه‌های بهداشتی توجه کرد. هرکسی که به این ویروس مبتلا می‌شود به نشانه مرگ وی نیست. در بعضی از روزها، طبق گزارش بیمارستان‌ها، تعداد بهبود یافتگان از فوتی‌ها بیشتر است. روند شیوع کرونا ویروس در اصفهان رو به افزایش است.

پذیرش مسافران در تعطیلات نوروز چگونه خواهد بود؟

تردد و مبادلات، گسترش این ویروس تقویت می‌شود، از همین رو نگرانی حال حاضر مدیران استان اصفهان نیز فرا رسیدن تعطیلات پایان سال است. در صورت تعطیلی مراکز تجمع مانند ادارات، شهروندان به جای در خانه ماندن به خرید کردن و مسافرت می‌پردازند؛ از این رو تمامی امکانات ستاد سفرهای نوروزی که در سال‌ها گذشته پذیرای مسافرین بود در اختیار ستاد استانی مبارزه با کرونا قرار گرفت و تمامی نهادهای میراث فرهنگی، شهرداری و حلال احمر در این ستاد مشغول به خدمت رسانی هستند. امسال استان اصفهان به هیچ وجه پذیرای مسافران نیست. تمامی کمپ‌های اسکان مسافرین، مهمانپذیرها، خانه‌های استیجاری و مهمانسراهای ادارات تعطیل است.

تجهیز برخی ورزشگاه‌ها در شهر باعث ایجاد نگرانی‌ها بین مردم شده و باعث مطرح شدن شایعه‌هایی پیرامون انتقال بیماران از استان‌های دیگر به اصفهان شد. کاربرد این مراکز تجهیز شده چیست و آیا به لحاظ اینکه اصفهان معین برخی از استان‌های کشور است امکان انتقال بیمار از استان‌های دیگر به آن وجود دارد؟

مراکز تجهیز شده به عنوان نقاهتگاه برای افراد بهبود یافته ایست که برای گذراندن دوره نقاهت به این مراکز انتقال می‌یابند و نهایتاً پس از بهبودی کامل ترخیص می‌شوند. باید به برخی شهروندان که نسبت به این مراکز حساسیت نشان دادند بگویم نگران نباشید؛ این افراد بهبود یافته اند و جهت گذراندن دوران بهبودی و عدم انتقال آن به خانواده به این نقاهتگاه‌ها انتقال می‌یابند. استان اصفهان هیچ بیمار کرونایی را از استان‌های دیگر نپذیرفته و حتی انتقال بیماران از شهرستان‌های استان به شهر اصفهان نیز صورت نخواهد گرفت. این شایعات در فضای مجازی، تنها از روی ناآگاهی انتشار یافته است.

۶ ایستگاه اصلی ورودی استان اصفهان در محدوده‌ی پلیس راه استان اکیپ‌هایی حلال احمر، راهداری و نیروی انتظامی حضور دارند و به صورت جدی افرادی را که قصد ورود به اصفهان دارند تب سنجی و مورد برسی قرار می‌دهند؛ همچنین افراد مشکوک سرنشینان خودروها به قرنطینه پیش بینی شده منتقل می‌شوند.

مردم باید با توجه به اطلاعیه‌های وزارت بهداشت و درمان و با همکاری و همدلی از این بحران گذر کنند. توصیه می‌شود شهروندان برخلاف سنت امسال از دید و بازدیدهای نوروزی پرهیز و از حضور در تجمعات خود داری کنند؛ زیرا اگر مردم نکات بهداشتی را رعایت نکنند، بسیج شدن تمامی نیروها و امکانات نیز قادر به کنترل این بیماری نیست؛ بنابراین مؤثرترین راه کنترل این بیماری مشارکت اجتماعی در جهت عمل به توصیه‌های بهداشتی است. رسانه‌ها نیز در جهت عمل به توصیه‌های پزشکی و عدم انجام سفرهای نوروزی اطلاع رسانی کنند.

آیا اعتباراتی با عنوان بودجه مقابله با کرونا به استان اصفهان تخصیص یافته است؟

اعتباری حدود ٨٠٠ میلیارد تومان از طرف سازمان برنامه و بودجه برای مقابله با این بیماری به وزارت بهداشت و درمان اختصاص داده شد. برخی اقلام نیز به این وزارت خانه ارسال شده که به صورت متمرکز در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها است. روز چهارشنبه نیز حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه مبارزه با کرونا به جای تأمین تجهیزات پزشکی به استان اصفهان تخصیص یافت. هر اعتباری به استان اصفهان تعلق گیرد، به کاشان و شهرستان‌های دیگر اصفهان نیز منتقل می‌شود. برخی از دستگاه‌ها، خیریه‌ها و تشکلات نیز در حوزه تأمین تجهیزات پزشکی کمک‌هایی را جمع آوری کرده اند.

کد خبر 414755

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس نقاهتگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا درمان کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استان های دیگر استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: تعداد مبتلایان این بیماری در منطقه سیر صعودی گرفته است و با وجود اقدامات پیشگیرانه و درمانی انجام گرفته در منطقه، اقدامات کافی نبوده است.

وی بیان داشت: باید در راستای جلوگیری از بحرانی شدن وضعیت بیماری در منطقه، اقدامات تکمیلی عاجل برای واکسینه کردن دام‌ها انجام شود.

تقوی تصریح کرد: این بیماری در دام زنده هیچ علائم مشخصی ندارد و تنها از راه آزمایش خون مشخص می‌شود که نیازمند دستگاه‌های آزمایشگاهی و نیروی مجرب است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ رأس دام در دیشموک خون گیری شدند، گفت: از این تعداد ۶۱ رأس دام مبتلا تشخیص داده شدند که ۵۶ رأس آن مبتلای قطعی بودند که معدوم شدند.

تقوی افزود: مرحله دوم پایش مردم در روستاها، پس از جواب آزمایش‌ها انجام و تیم سلامت شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه به سرپرستی پزشک متخصص بیماری‌های عفونی به همراه دارویار و داروهای مورد نیاز به روستا اعزام شدند و علاوه بر دارو برای بیماران، آموزش‌های لازم همچون عدم استفاده از شیر و فرآورده‌های لبنی و گوشت خام به اهالی روستا ارائه شد.

کد خبر 6098456

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟