Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@02:39:52 GMT

تبانی دلالان برای تضییع حقوق باغداران خلیل‎آبادی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۹۱۹۴

تبانی دلالان برای تضییع حقوق باغداران خلیل‎آبادی

ایسنا/خراسان رضوی رئیس جهاد کشاورزی خلیل‎آباد گفت: به دلیل عدم صادرات کشمش منطقه در یک ماه اخیر برخی دلالان و واسطه‎ها تبانی کردند و حقوق کشاورزان و باغداران را تضییع می‌کنند.

محمود شبان در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: به رغم افزایش قیمت دلار و درهم که متناسب با قیمت کشمش است باید قیمت این محصول هم افزایش یابد ولی متاسفانه با توجه به مشکلاتی که برای صادرات کشمش به وجود آمده تقاضا برای کشمش کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طی هماهنگی‎های به عمل آمده تلاش می‎شود همان‌گونه که سازمان تعاون روستایی در خرید توافقی زعفران وارد شد برای جلوگیری از کاهش قیمت کشمش نیز وارد شود.

رئیس جهاد کشاورزی خلیل‎آباد اظهار کرد: به دلیل مشکلاتی که طی یک ماه اخیر برای صادرات محصول کشمش به وجود آمده یک سری دلالان و واسطه‎ها تبانی کردند و حقوق کشاورزان و باغداران را تضییع کنند. با توجه به حجم کشمشی که در شهرستان داریم قبل از پایان سال خرید توافقی کشمش را خواهیم داشت تا از کاهش بیشتر قیمت جلوگیری کنیم.

شبان با امتناع از بیان میزان مانده کشمش در انبارها افزود: اگرچه از ابتدای امسال میزان صادرات کشمش به نسبت مدت مشابه سال قبل 20 درصد افزایش یافته ولی مشکلی که در شهرستان داریم این است که محصول به صورت مستقیم صادر نمی‎شود و با واسطه است.

وی مطرح کرد: چون اکثر کشمش‌های طلایی شهرستان صادراتی هستند، پیش‌بینی می‌شود تا کنون از 10 تا 12 هزار تن کشمش طلایی که در شهرستان تولید داریم 10 هزار تن آن صادر شده باشد.

رئیس جهاد کشاورزی خلیل‎آباد گفت: به رغم اینکه سال‌های قبل مردم شهرستان برای فروش زعفران باید به کاشمر می‌رفتند اما امسال برای اولین بار مرکز خرید توافقی زعفران در شهرستان راه اندازی شد. اگرچه آخرین مهلت خرید زعفران تا 30 آذرماه بود اما با توجه به اینکه خلیل‎آباد آخرین شهرستان در استان بود که شروع به خرید توافقی زعفران کرد و از سویی چون برداشت این محصول در منطقه دیرتر انجام می‎شود هر چه برای تمدید طرح خرید محصول به صورت توافقی تلاش کردیم، با آن موافقت نشد.

شبان عنوان کرد: چون بعد از اجرای طرح خرید توافقی زعفران همچنان برداشت محصول ادامه داشت به همین علت میزان خرید کم بود، در مجموع 112 محموله زعفران به میزان 380 کیلو تائید و خریداری شد.

وی ادامه داد: اگرچه زعفران خریداری شده حدود 3 میلیارد تومان بوده اما اکثر زعفران‌کاران هنوز پولی دریافت نکردند که تلاش می‎شود تا پایان سال پرداخت شود.

شبان با اشاره به خسارت‎های وارد شده به کشاورزان بر اثر سیلاب امسال اظهار کرد: برآورد خسارت امکان‌پذیر نیست اما اعتباری که دولت پیش‌بینی کرده بود اگر به 100 درصد باغ خسارت وارد شود 5 میلیون تومان به صورت بلاعوض و 5 میلیون تومان به صورت تسهیلات پرداخت گردد.

وی گفت: با توجه به اینکه یک هکتار باغ پسته 300 میلیون تومان قیمت دارد مبالغ پرداختی از سوی دولت موجب اعتراض باغداران شده و آن چنان جبران خسارتی انجام نشد.

رئیس جهاد کشاورزی خلیل‎آباد اظهار کرد: اگرچه بر اساس برآورد اولیه خسارت وارد شده 50 میلیارد تومان بود اما مبلغ پرداختی خسارت به کشاورزان بین دو تا سه میلیارد تومان بیشتر نخواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: باغداران كشمش كشاورزان شهرستان خلیل آباد خرید توافقی زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر

به گزارش قدس خراسان، محسن مه آبادی عنوان کرد: حدود ۱۰۰ معتاد متجاهر طی بهمن و اسفند ماه پارسال در این شهرستان جمع‌آوری شد که مردان این گروه به کمپ ماده ۱۶ واقع در شهرستان و زن‌ها نیز به مرکز نگهداری و بازپروری مربوطه در مشهد منتقل شده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به اثرات مثبت این اقدام، جمع‌آوری دیگر معتادان متجاهر شهرستان با افزوده شدن ظرفیت نگهداری از این مددجویان در چناران طی سال جاری ادامه خواهد یافت.
فرماندار چناران گفت: اعتیاد و طلاق عمده آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان بوده که برای کاهش آسیب‌های آن‌ها برنامه‌ریزی و اقداماتی صورت گرفته است.
مه آبادی بر جمع‌آوری و رصد اطلاعات رخدادهای مرتبط با آسیب‌های اجتماعی در چناران به وسیله دستگاه‌های متولی تأکید کرد و گفت: رصد و توجه به جمعیت دانش‌آموزانی که در سنین کم ازدواج کرده و توانایی زندگی مشترک ندارند از برنامه‌های آموزش و پرورش برای بررسی مسأله آسیب طلاق در خصوص این گونه پیوندهای زناشویی است.
وی با بیان این که شهرستان گلبهار دفترخانه ثبت طلاق ندارد گفت: زوجین این شهرستان برای ثبت طلاق به چناران می‌آیند لذا به نظر می‌رسد آمار طلاق در چناران کمتر از میزان ثبت شده فعلی است و همین موضوع ایجاب می‌کند که مجوز تأسیس دفتر طلاق در گلبهار نیز صادر شود.
فرماندار چناران گفت: نهادهای متولی موضوع ازدواج و مرتبط با مسأله طلاق از جمله ورزش و جوانان، بهزیستی و آموزش و پرورش کارگاه‌های آموزشی برای افزایش مهارت‌های زندگی برای جوانان در دوره‌های "قبل از ازدواج"، در دوره عقد و پس از آغاز زندگی مشترک ترتیب می‌دهند.
مه آبادی افزود: تلاش می‌شود سازمان‌های مردم نهاد در حوزه حمایت از خانواده و مشاوره ازدواج در شهرستان فعال شود و حتی از این ظرفیت مردمی در دیگر حوزه‌ها مانند اشتغال جوانان و تسهیلگری در راه‌اندازی کسب و کارها بهره بگیریم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • نامه غریب‌آبادی به کمیسر عالی حقوق بشر برای سرکوب خشونت‌آمیز جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین
  • تجلیل از کارگران نمونه شهرستان خلیل آباد
  • غریب‌آبادی: سرکوب جنبش‌‌های دانشجویی آمریکا را محکوم کنید
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر