Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:14:06 GMT

مردم از خرید گوشت، مرغ و ماهی فله‌ای خودداری کنند

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۶۵۴۳

مردم از خرید گوشت، مرغ و ماهی فله‌ای خودداری کنند

« علیرضا رفیعی پور» روز دوشنبه در گفت و  گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: برهمین اساس سازمان دامپزشکی کشور با ابلاغ بخشنامه ای به ادارات کل خود در سراسر کشور، آنان  را ملزم به عرضه فراورده های خام دامی (گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ  و ماهی) به شکل بسته بندی و شناسنامه دار کرده است.

وی عرضه بسته بندی فراورده های خام دامی را یکی از راهکارهای مقابله با ویروس کرونا دانست و اظهارداشت: جلوگیری از عرضه فله ای فراورد های خام دامی علاوه بر تامین سلامت مصرف کنندگان، فروشندگان و عرضه کنندگان را از هر گونه آلودگی محفوظ می کنوی تصریح کرد: به طور حتم مردم با رعایت اصول بهداشتی و عدم خرید فله ای محصولات غذایی از جمله گوشت و ماهی در جلوگیری از اپیدمی این بیماری نقش خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید براینکه تلاش داریم ویروس کرونا از انسان به حیوانات انتقال نیابد گفت: فراورده های خام دامی به عنوان مایحتاج روزانه مردم به شمار می رود بنابراین باید با رعایت تمامی اصول بهداشتی دام و فراورده های خام دامی سالم به دست مردم برسد.

وی افزود: امکان انتقال دهی ویروس از طریق مراکز عرضه و فروشندگان محصولات خام دامی وجود دارد بنابراین لازم است برای رعایت اصول بهداشتی در این مراکز از ماسک و دستکش استفاده شود.

رفیعی پور اظهارداشت: اکنون به منظور عبور از بحران شیووع ویروس کرونا تمامی اقدامات و دستور العمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی اعم از تشخیص، رصد، پایش، نمونه برداری و نظارت در مراکز تولید ( واحداهای دام، طیور و آبزیان)، عرضه ( کشتارگاه ها و واحدهای بسته بندی) و فروش تشدید شده است.

رییس سازمان دامپزشکی کشور ضمن تاکید براینکه مردم فراورده های خام دامی را از مراکز معتبر خریداری کنند تصریح کرد: در صورتی که مردم شاهد عدم رعایت اصول بهداشتی از سوی مغازه ها و فروشندگان باشند لازم است که تذکر داده شود در صورت عدم رعایت از این مراکز خرید نکنند.

رفیعی پور افزود: اکنون همکاران سازمان دامپزشکی طی  ایام تعطیل در سراسر کشور فعال هستند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی علیرضا رفیعی پور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی فراورده های خام دامی سازمان دامپزشکی اصول بهداشتی رفیعی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۶۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب