Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@06:45:58 GMT

برای تولید ماسک چرخ خیاطی بیشتری نیاز داریم

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۲۲۵۷

برای تولید ماسک چرخ خیاطی بیشتری نیاز داریم

عسگری از تولید روزانه ۳ هزار ماسک و ۱۰۰ دست گان بیمارستانی در آمل خبر داد و گفت: بیش از ۱۱۰ نفر برای کمک به تولید ماسک در انتظار هستند اما برای افزایش تولید به چرخ خیاطی بیشتری نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سرهنگ «جابر عسگری» امشب(۲۶اسفند) در اجرای طرح « هر خانه، یک کارخانه» برای مقابله با کرونا ویروس در شهرستان آمل خبر داد و به خبرنگاران گفت: ۵۰ کارگاه تولیدی کوچک در قالب این طرح به همت بانوان بسیجی این شهرستان برای تولید ماسک بهداشتی  راه  اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل با بیان اینکه پارچه و دیگر ملزومات تهیه ماسک، کاور و گان بیمارستانی از طرف سپاه در اختیار این کارگاه ها قرار می گیرد،‌افزود:  روزانه ۳ هزار ماسک و ۱۰۰ دست گان بیمارستانی در آمل تولید می شود.

 

وی از افتتاح بزرگترین خط تولید ماسک و کاورهای بیمارستانی در راستای تأمین پوشش‌های مراقبتی بیمارستان ها و مرکز بهداشتی در دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه توحید این شهرستان خبر داد و گفت: با همکاری مدیریت این دانشکده، چهار کارگاه تولید ماسک، کاور و گان های کادر بیمارستان و مرکز بهداشتی شهرستان با حضور بیش از ۳۰ نفر از بانوان عضو گروه‌های جهادی بسیج زنان شهرستان راه اندازی شده است.

 

عسگری اذعان کرد: بیش از ۱۱۰ نفر نیز از مردم شریف آمل به عنوان داوطلب همکاری برای دوخت ماسک و کاور در نوبت انتظار قراردارند.

 

وی با بیان اینکه برای تولید ماسک بهداشتی با کمبود چرخ خیاطی مواجه ایم، اظهارکرد: شهروندان آملی و خیاطان برای کمک به سلامتی مردم و بهبود بیماران کرونایی چرخ های خیاطی خود را در اختیار کارگاه های تولید سپاه قرار دهند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرمانده سپاه آمل مقابله با کرونا تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۲۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،معاون قضایی، اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ساماندهی کارگاه های ضایعاتی و معتادین متجاهر وپایش تصویری مهمترین مولفه‌های کنترل و کاهش سرقت عنوان کرد.

مهدی قویدل درنشست شورای پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به موضوع نشست و دستورکارهای سال ۱۴۰۳، بیان داشت: سال گذشته در مرکز استان ۱۲ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شده است که ۴۳ مصوبه در پی داشت و در حوزه های قضایی شهرستان ها ۱۹۴ جلسه با بیش از هزار و ۱۴۹ مصوبه تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان های زرند، رفسنجان، بم و بافت بیشترین جلسه شورای پیشگیری داشته اند، افزود: دستورکار شورای پیشگیری سه اتهام اول استان یعنی سرقت، خشونت های رفتاری و گفتاری و تصادفات است که علیرغم تلاش های همه دست‌اندرکاران در خصوص موضوع سرقت در سال ۱۴۰۲ هرچند که برخی شهرستان ها کاهش داشته است.

قویدلبیان کرد: حدود ۳۱ درصد از آمار زندانیان مربوط به جرم سرقت می باشد.

این مقام قضایی ضمن بیان اینکه در حوزه سرقت سیم برق در زمینه پیشگیری از سرقت سیم برق، شاهد تلاش های خوبی از سوی دست‌اندرکاران بودیم که اثرات مفیدی برجای گذاشت، اضافه کرد: در حوزه سیم برق در سال ۱۴۰۱ ، ۱۱ هزارو ۶۲۲ فقره سرقت و در سال ۱۴۰۲، ۷ هزارو ۵۰۰ فقره سرقت رخ داده که کاهش ۳۴ درصدی را شاهد بودیم که این کاهش در راستای اجرای طرح پیشگیری از سرقت، با همکاری دادگستری کل، شرکت برق شمال استان، نیروی انتظامی و بسیج استان بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین افزایش سرقت سیم برق در سال ۱۴۰۲ مربوط به شهرستان شهداد ۱۱۴ درصد وشهرستان زرند با ۲.۵ درصد بوده است، یادآور شد: شهرستان های راور، نوق، چترود وشهربابک نیز به ترتیب بیشترین کاهش سرقت سیم برق را در سال گذشته داشته اند.

وی با اشاره به اینکه حدود 250 کارگاه ضایعاتی در سطح شهر کرمان فعال است که باید به خارج از شهر منتقل شوند، افزود: ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی در کاهش سرقت‌ها موثر است و تاکنون مصوبات متعددی داشتیم تا این کارگاه‌ها به خارج از شهر منتقل شود و در جلسات مختلف بحث و تبادل نظر شده است.

دیگر خبرها

  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • هم‌افزایی با ادارات استان و شهرستان برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد