Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:27:47 GMT

لیست لوازم جانبی موبایل+لیست کامل

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۳۵۳۳

لیست لوازم جانبی موبایل+لیست کامل

لوازم جانبی موبایل اهمیت بالایی دارند، چرا که برای بهره‌مندی از موبایل و امکانات آن تنها تهیه‌ی خود آن کافی نیست و برای این‌که بتوانید به نحو احسن از امکانات موبایل خود استفاده کنید، می‌بایست لوازمی تحت عنوان لوازم جانبی موبایل را تهیه کنید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بابافون، این لوازم دارای تنوع و تعدد بالایی هستند که لازم است در وهله‌ی اول با عناوین آن‌ها آشنا شوید که عبارت‌اند از:
 

قاب و بامپر گوشی محافظت‌کننده‌ی صفحه‌ی نمایش کیف گوشی شارژر محافظ کابل پاور بانک و یا شارژر همراه کارت حافظه و یا رم هندزفری و هدفون مونوپاد کابل OTG شارژر وایرلس شارژر فندکی کابل MHL

قبل از هر چیز می‌توانید اگر برند گوشی شما آیفون است، از بابافون لوازم جانبی آیفون را تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به بررسی هرکدام از لوازم جانبی موبایل می‌پردازیم.

قاب و پامپر گوشی

گوشی‌های موبایل رفته‌رفته و باگذشت زمان گران‌تر می‌شوند، از این‌رو فرآیند محافظت از آن‌ها بسیار مهم و حائز اهمیت است. چراکه اگر کوچک‌ترین آسیبی به بدنه‌ی آن‌ها وارد شود، از میزان ارزش آن‌ها به‌طور چشمگیری کاسته می‌شود. لازم به ذکر است برای محافظت از بدنه‌ی موبایل خود باید اقدامات مؤثری انجام دهید.

ازجمله بهترین اقدامی که در این راستا وجود دارد، تهیه‌ی قاب و یا بامپر گوشی موبایل است. بامپرها نوعی قاب گوشی محسوب می‌شوند، اما از آنجا که فقط گوشه‌ها و بخش‌های کناری موبایل را پوشش می‌دهند، از قابلیت کمتری در حفاظت از بدنه‌ی موبایل برخوردار هستند.

محافظت‌کننده‌ی صفحه‌ی نمایش موبایل

صفحه‌ی نمایش موبایل به‌قدری ظریف و حساس است که باید بلافاصله در حین خرید موبایل محافظت‌کننده‌ی مناسبی برای آن تهیه کنید. محافظت‌کننده‌های صفحه‌ی نمایش دارای انواع گوناگونی هستند که برخی از آن‌ها عبارتند از:

حفاظت کننده‌ی پلاستیکی محافظ شیشه‌ای و یا گلس گلس نانو گلس ضدضربه گلس حریم خصوصی

در میان موارد بالا، محافظ‌های شیشه‌ای در حال حاضر از میزان فروش بالایی برخوردارند و به‌مراتب بیشتر مورد خریدوفروش قرار می‌گیرند.

کیف گوشی

یکی دیگر از محافظت‌کننده‌های موبایل، کیف‌های مخصوص گوشی هستند که بر اساس انواع و اقسام برندهای موبایل در بازار وجود دارند. کیف‌های گوشی به‌طور هم‌زمان از صفحه و بدنه‌ی موبایل‌ها حفاظت می‌کنند.

این کیف‌ها دارای انواع گوناگونی نظیر موارد زیر هستند:

کیف موبایل چرمی کیف موبایل هوشمند کیف کلاسوری کیف زیپی و ...

شارژر

شارژرها عمدتاً دارای سه بخش مختلف نظیر سیم کابل، آداپتور و دوشاخه هستند که به هنگام خرید موبایل در کارتن آن وجود دارد.

اما علاوه بر این شارژر، شارژرهای دیگری اعم از شارژر فندکی، شارژر وایرلس و غیره هم وجود دارند که به‌صورت مجزا در لیست لوازم جانبی موبایل نام‌ برده‌ایم.

محافظ کابل

سیم‌های شارژر و هندزفری موبایل همواره در معرض خطراتی نظیر پارگی هستند. اگر می‌خواهید از بروز چنین خطراتی جلوگیری کنید، استفاده از محافظ کابل را پیشنهاد می‌کنیم.

محافظ‌های کابلی به صورتی هستند که به‌سادگی دور سیم کابل پیچیده می‌شوند و از پارگی آن جلوگیری می‌کنند. لازم به ذکر است محافظ‌های کابل علاوه بر حفاظت منجر به زیبایی سیم شارژر و یا هندزفری شما می‌شوند.

پاور بانک یا شارژر همراه

ازجمله کارآمدترین لوازم موجود در لیست لوازم جانبی موبایل، پاور بانک و یا همان شارژر همراه است. با وجود این وسیله در هر مکان و زمانی که هستید می‌توانید موبایل خود را بدون نیاز به منبع برق و پریز، شارژ کنید.

کارت حافظه یا رم

برای این‌که بتوانید ظرفیت ذخیره‌سازی موبایل خود را افزایش دهید، خرید کارت حافظه بهترین اقدام موجود است. کارت‌های حافظه را می‌توانید با ظرفیت‌های بسیار متعدد و متنوعی، از یک گیگابایتی گرفته تا رم‌های صد گیگ به بالا تهیه کنید.

هندزفری و هدفون

برای کسانی که عاشق موزیک هستند و یا شرایط پاسخ‌گویی به تماس‌های تلفنی را ندارند، استفاده از هندزفری و هدفون گزینه‌ی بسیار مطلوبی محسوب می‌شود. هندزفریها دارای انواع مختلفی اعم از سیم‌دار، بی‌سیم، بلوتوثی و ... هستند.

مونوپاد

اگر به‌ عکس و ثبت خاطرات علاقه‌مندید، تهیه‌ی مونوپاد را فراموش نکنید. چراکه مونوپاد وسیله‌ی بسیار مناسب و به‌دردبخوری در راستای ثبت خاطرات و لحظات با عکاسی است. با استفاده از مونوپاد می‌توانید عکس‌های سلفی خود را در فاصله‌های دور و با پوشش دهی بالا بگیرید.

کابل OTG

کابل OTG کابلی است که امکان اتصال موبایل را به یو اس بی و نظایر آن فراهم می‌کند. با وجود این کابل می‌توانید فایل‌های مختلفی اعم از فایل‌های صوتی، تصویری و ‌... را از موبایل به فضای یو اس بی و یا برعکس انتقال دهید.

کابل MHL

این کابل‌ها زمانی مفید و مثمر ثمر هستند که می‌خواهید تصویر موبایل خود را در تلویزیون تماشا کنید. به عبارتی با اتصال موبایل به تلویزیون به‌وسیله‌ی کابل MHL می‌توانید هر آنچه در صفحه‌ی موبایل می‌بینید در صفحه‌ی تلویزیون تماشا کنید.

می‌توانید انواع لوازم جانبی موبایل مانند انواع اقلام لوازم جانبی هواوی را از فروشگاه بابافون تهیه کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لوازم جانبی تلفن همراه لوازم جانبی موبایل محافظت کننده صفحه ی نمایش موبایل خود تهیه کنید ی موبایل کننده ی ی کابل بدنه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با «ساخت ایران» مشکل دارند!

صادرات، یکی از مولفه‌های مهم اقتصاد و صنعت هر کشوری محسوب می‌شود چرا که مزایای بسیار زیادی برای سازنده دارد. در ایران با اینکه بسیاری از کالا‌ها در سطح کیفی خوب تولید می‌شوند، اما به دلیل وجود تحریم‌ها ورود آن‌ها به بازار کشور‌ها به سختی انجام می‌شود. در این میان برخی کشور‌ها که خواهان کالای ایرانی هستند به دلیل تحریم‌ها تقاضا می‌کنند عبارت «ساخت ایران» از روی کالا حذف شود!

به گزارش دنیای اقتصاد، ششمین دوره نمایشگاه «اکسپو» تهران که محلی برای به تصویر کشیدن توانمندی‌های صادراتی کشور است از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد. پیش از آن، ستاد برگزاری این نمایشگاه اعلام کرده بود پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۳۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور دنیا در ششمین دوره این نمایشگاه شرکت کنند. انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران هم در این نمایشگاه حضوری پررنگ داشت و غرفه این انجمن از سوی بازدیدکنندگان و همچنین مسوولان بلندپایه کشور مورد بازدید قرار گرفت و با جدیدترین تحولات این صنعت بزرگ در ایران آشنا شدند.

در حاشیه این نمایشگاه یکی از اعضای انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در خصوص فرصت‌هایی که این نمایشگاه برای تولیدکنندگان ایران و به خصوص صنعت لوازم خانگی به وجود می‌آورد و همچنین برخی از مسائل و مشکلات جاری تولیدکنندگان و صنعتگران کشور گفتگو کرد.

محمود قهاری ابتدا درخصوص شرایط و کیفیت نمایشگاه اکسپو۱۴۰۳ گفت: خوشبختانه امسال و در مقایسه با سال‌های گذشته شاهد استقبال چشمگیری از نمایشگاه بودیم. در همین زمینه دولت نیز سعی کرده بود این نمایشگاه تفاوت چشمگیری با ۵ دوره پیشین خود داشته باشد که در این خصوص نیز موفقیت‌هایی دیده شد.

وی در همین خصوص ادامه داد: تولیدکنندگان در ایران با مشکلات مختلفی روبه رو هستند، ولی این تیپ کار‌های اجرایی باعث دلگرم شدن صنعتگران کشور خواهد شد. همین که حضور تجار و بازدیدکنندگان خارجی از نمایشگاه امسال پررنگ شده بود نشان از بهبود نقش سازنده این نمایشگاه بوده است. خوشبختانه بسیاری از تولیدات در ایران در سطح جهانی مطرح است و ایجاد نمایشگاه‌هایی مانند اکسپو می‌تواند این تولیدات را بیشتر به دنیا معرفی کند.

موانع اصلی صادرات

مشاور عالی انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در خصوص مهم‌ترین موانع صادرات کالا از ایران و به خصوص لوازم خانگی و همچنین انتظار تولیدکنندگان در این خصوص گفت: در حال حاضر با تمام مشکلات و موانعی که برای تولیدکنندگان لوازم خانگی کشور وجود دارد، به برخی از کشور‌های همسایه صادرات انجام می‌شود، اما واقعیت این است که در حجم وسیع و مناسبی نیست. ما در حال حاضر نمی‌توانیم خودمان را در خصوص تولید و صادرات با کشور‌های آسیایی مانند ترکیه و چین مقایسه کنیم.

وی ادامه داد: با اینکه کالای لوازم خانگی ایرانی دارای کیفیت قابل قبولی است، اما در خصوص صادرات آن ما چند مشکل اساسی داریم. یکی اینکه به دلیل تحریم‌ها بسیاری از کشور‌ها از ترس عواقب آن حاضر نیستند با ایران تجارت کنند و بنابراین فروش کالای لوازم خانگی ما بسیار مشکل است. به همین دلیل متاسفانه بسیاری از کشور‌های هدف صادراتی از ما درخواست می‌کنند که عبارت «ساخت ایران» را از کالا‌های خود حذف کنیم!

محمود قهاری با تشریح بیشتر این موضوع اضافه کرد: بنابراین ترس از عواقب تحریم‌ها و همچنین برخی اخبار منفی علیه ایران باعث شده که آن‌ها چنین درخواستی را داشته باشند. در چنین شرایطی نیاز به دیپلماسی قدرتمند در حوزه روابط بین‌الملل داریم که وزارت امورخارجه باید بیشتر از قبل در مورد آن تلاش کند. البته اتاق بازرگانی نیز با رایزنی‌های خود تلاش کرده در خصوص این موضوع کمک حال تولیدکنندگان و صادرکنندگان باشد، اما به نظر می‌رسد برای افزایش حجم صادرات، دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف باید راهکار‌های مناسبی در نظر گرفته و فعال‌تر عمل کنند.

وی گفت: از سوی دیگر ایجاد و در نظر گرفتن تسهیلات مناسب برای صادرات نیز تاثیر‌گذار خواهد بود. البته تاجر و صادرکننده ایرانی نیز باید خیالش بابت برگشت پول راحت باشد. در این خصوص نیز باید برای استفاده تجار از سیستم‌های بانکی بین‌المللی و دسترسی به آن تلاش شود تا پول فروش صادرات کالا به آسانی وارد کشور شود. البته باید در نظر داشت که برخی از مشکلات داخلی است و سیاستگذار باید در خصوص کاهش آن قدم‌هایی بردارد. به عنوان مثال تخصیص ارز به تولیدکنندگان در سال‌های اخیر به صورت قطره‌چکانی بوده که تبدیل به یکی از معضلات بزرگ شده است. چرا که تولیدکننده با این شرایط نمی‌تواند مواد اولیه مورد نیاز خود را وارد کند و به این صورت در تولید و سپس تهیه کالا برای بازار‌های داخلی یا صادرات محصول، شکاف بزرگی ایجاد خواهد شد.

آیا رایزن‌های اقتصادی وزارت امورخارجه برای بهبود شرایط صادراتی کشور و به خصوص لوازم خانگی کمکی داشته‌اند؟ عضو هیات‌مدیره انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در پاسخ به این سوال، گفت: حقیقتا اینکه این رایزن‌ها برای این مهم تلاشی داشته یا نداشته‌اند مشخص نیست، اما ما تا به حال شاهد هیچ‌گونه تاثیر مثبتی از این محل نبودیم. ولی به نظر می‌آید اگر وزارتخانه‌های صمت، اقتصاد یا امورخارجه بتوانند در خصوص ایجاد یا استحکام بخشی به روابط تجاری با دیگر کشور‌ها اقدامات عملی داشته باشند تا صادرات تسهیل شود، کمک بزرگی به افزایش حجم صادرات خواهد شد.

وی در همین خصوص ادامه داد: البته تجار ایرانی مشکل بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور را نیز دارند، اما این در قیاس با سایر موانع در پله بعدی قرار می‌گیرد. در حال حاضر کسانی که مواد اولیه وارد کشور می‌کنند مشمول استفاده از ارز صادراتی هستند. ولی برخی شرکت‌ها هم هستند که برای برگشت ارز باید طبق رقم ارز نیمایی عمل کنند که آن‌ها نیز به دلیل همخوانی نداشتن ارقام و حساب‌ها با یکدیگر، درگیر مشکلاتی می‌شوند.

برزخ تولیدکنندگان لوازم خانگی

محمود قهاری تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران را در شرایط برزخ توصیف کرد و گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی در ایران در حال حاضر در شرایط خاصی قرار دارند. شاهد افزایش قیمت مواد اولیه تولید شده در داخل کشور هستیم که این اتفاق باعث افزایش قیمت کالای نهایی خواهد شد. اما با این حال تولیدکنندگان لوازم خانگی اجازه افزایش قیمت را ندارند و برخی از این کالا‌ها مانند یخچال، لباسشویی، تلویزیون و دیگر لوازم بزرگ مشمول قیمت‌گذاری دستوری هستند.

اما از سوی دیگر موضوع دیگری که وجود دارد این است که بازار هم فعلا کشش افزایش قیمت را ندارد. به این ترتیب تولیدکنندگان لوازم‌خانگی که با تورم تولید نیز مواجه هستند با شرایط متفاوتی روبه رو می‌شوند و امیدواریم مسوولان و سیاستگذاران، راهکار مناسبی برای این مشکل پیدا کنند.

مشاور عالی انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران در پایان گفت: با توجه به مشکلات مطرح شده، عمده تولیدکنندگان اعلام می‌کنند درگیر ضرر و زیان‌های مالی هستند؛ بنابراین راه‌حلی که به ذهن آن‌ها می‌رسد این است که افزایش قیمت دهند. البته در حالی که قدرت خرید مصرف‌کننده نیز سقوط کرده، افزایش قیمت نیز می‌تواند باعث افزایش رکود بازار‌ها شود که مجموع این اتفاق‌ها به زیان تولیدکننده، توزیع‌کننده و در نهایت مصرف‌کننده خواهد بود.

راهکار‌های گره‌گشا

موضوعاتی مانند وضعیت بازار‌های صادراتی، رکود بازار‌های داخلی، افزایش قیمت مواد اولیه تولید و ورود کالای قاچاق به بازارها، از مهم‌ترین مشکلات و دغدغه‌های تولیدکنندگان و فعالان این صنعت هستند. آن‌ها معتقد هستند اگر قرار نیست افزایش قیمت انجام شود، دولت باید به شکل‌های مختلف حمایت‌های خود را از تولیدکننده افزایش دهد. این حمایت‌ها می‌تواند با مدل‌های متنوع مانند ارائه تسهیلات کافی، تخصیص ارز مناسب برای تهیه مواد اولیه یا حتی ارائه تسهیلات یا بن‌کارت‌های تشویقی به خریداران در راستای بهبود بازار باشد.

اگر چه بخش زیادی از کاهش حجم صادرات به وجود تحریم‌ها مربوط می‌شود، اما کارشناس این صنعت در این گفتگو بیان کرد، برای بهبود این وضعیت راهکار‌هایی نیز وجود دارد. در خصوص دسترسی تولیدکننده به مواد اولیه ارزان‌قیمت نیز حاکمیت از سال‌ها پیش بورس‌کالا را در نظر گرفته که با گذشت این سال‌ها بسیاری از تولیدکنندگان معتقد هستند سازوکار فعلی بورس‌کالا با اینکه کمک‌هایی در این خصوص داشته اما، با وجود برخی بی‌عدالتی‌ها در مورد میزان بالاتر فروش کالا و مواد اولیه به برخی شرکت‌های خاص، شرکت‌های دیگر با کمبود این مواد مواجه شده و مجبور می‌شوند بخشی از این مواد را از بازار آزاد تهیه کنند بنابراین هزینه‌های تولیدآن‌ها افزایش یافته و توجیه اقتصادی تولید برای آن‌ها کمرنگ خواهد شد؛ بنابراین راهکار موثر این خواهد بود که دولت نظارت بیشتری بر روی بورس‌کالا انجام دهد تا هر شرکت بر اساس میزان تولید خود از مواد اولیه با نرخ دولتی استفاده کند.

موضوع مهم بعدی در خصوص لوازم خانگی، تداوم ورود کالای قاچاق آن است که باعث ایجاد ضرر و زیان مالی برای تولیدکننده داخلی می‌شود. به عقیده بسیاری از کارشناسان، با وجود مبارزه‌هایی که برای جلوگیری از ورود کالای قاچاق انجام شده همچنان شاهد ورود آن به کشور هستیم، یکی از بهترین راهکار‌ها افزایش کیفیت کالای لوازم خانگی تولید ملی است که باعث اطمینان خریدار شده و بنابراین به فکر خرید کالای قاچاق خارجی نخواهد بود.

مرحله بعد نیز جمع‌آوری این کالا‌ها از سطح بازار و نظارت بیشتر روی مرز‌های آبی و خاکی کشور است تا با کاهش این پدیده، شاهد شکوفایی بیشتر تولید و اشتغال در کشور باشیم و مصرف‌کننده نیز با خیال راحت اقدام به خرید کالای مورد نیاز خود کند.

دیگر خبرها

  • موبایل قاپی نافرجام سارقان در مشهد (فیلم)
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!