Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@00:11:01 GMT

25 فيلم ایرانی براي روزهاي قرنطينه

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۴۲۷۵

25 فيلم ایرانی براي روزهاي قرنطينه

عصر ایران ؛ کمال بردبار - اين‌روزها وي‌او‌دي‌ها نقشي بزرگ در سرگرمي‌ خانواده‌ها بازي مي‌کنند. به‌خصوص مخزن بزرگي که از فيلم‌هاي ايراني در اختيار دارند. براي روزهاي کرونايي گشتيم دنبال 25فيلم باکيفيت،‌ مناسب براي خانواده‌ها و مهم‌تر از همه حال‌خوب‌کن. فيلم‌هايي که شما را با اين جهان وبازده آشتي دهند. و خب پيدا کردن توامان همه اين سه‌پارامتر کار سختي بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درنهايت به يک ليست 25تايي رسيديم. 22فيلم سينمايي و سه‌فيلم مستند. يکي از فيلم‌ها مربوط به قبل از انقلاب است و 24تاي بعدي، بعد از انقلاب.

شايد بعضي از آنها راديده باشيد اما به‌هرحال ملاقات مجدد با آنها جالب خواهد بود:

 

1- مهمان مامان.
اقتباس شيرين داريوش مهرجويي از نوول هوشنگ مرادي کرماني. داستان خانواده‌اي تهيدست که با ورود يک مهمان ناخوانده درگير ماجراي بي‌پايان حفظ آبرو مي‌شوند و همسايه‌هاي آنها نيز به کمکشان مي‌آيند. فيلمي ‌پرشور، ‌خنده‌دار و پر از مهرباني و فارغ از هرگونه کينه طبقاتي. با بازي‌هاي درجه‌يک از گلاب آدينه، ‌پورشيرازي،‌ امين حيايي، ‌پارسا پيروزفر و...

2- جهان با من برقص.
ساخته درخشان سروش صحت درباره گردهمايي گروهي از دوستان در ويلايي در شمال که مالک ويلا از مرگ قريب‌الوقوع خود باخبر است. فيلمي‌ ظريف و خيال‌انگيز با موقعيت‌هاي پياپي کمدي و درام و يک کادر بازيگري ممتاز:‌ علي مصفا، ‌پژمان جمشيدي، ‌جواد عزتي، ‌‌هانيه توسلي و... (توضیح: این فیلم هنوز در سیستم‌های ارائه فیلم اینترنتی وجود ندارد، قرار است در تعطیلات عید اضافه شود)

3-خواهران غريب.
اقتباس ايرانيزه‌شده کيومرث پوراحمد از رمان مشهور آلماني به همين نام. پر از شادماني و موقعيت‌هاي خوب ملودرام و درخشش خسرو شکيبايي و افسانه بايگان.

4-در دنياي تو ساعت چند است؟
فيلمي‌ نوستالژيک از صفي يزدانيان با بازي‌هاي خوب علي مصفا و ليلا حاتمي. يک داستان عاشقانه در رشت با موسيقي و آشپزي و موقعيت‌هاي بانمک و يک پايان زيبا.

5-درخت گلابي.
فيلم درمجموع داستان غم‌انگيزي دارد. تلاش يک استاد دانشگاه براي به يادآوردن عشق ناکام دوران نوجواني‌اش که در يک باغ ميوه در دماوند شکل گرفته است. براساس داستاني از گلي ترقي. اما فيلم در ميانه اين اسکلت غمناک، ‌آکنده از جنب و جوش و حرارت خوش نوجواني و عشق اول است. فيلمي‌ که ديدنش شما را سرشار از انررژي مي‌کند.

6- اجاره‌نشين‌ها.
کمدي جاودان داريوش مهرجويي. داستان اعضاي يک آپارتمان زوار دررفته در حاشيه شهر که با مدير ساختمان و بنگاهي‌هاي طماع منطقه در نبردي سنگين قرار گرفته‌اند. پر از لحظات شادي‌بخش و کميک. فيلم کند شروع مي‌شود اما بعد از گذشت 15دقيقه سيل شوخي‌ها يک‌نفس تا انتهاي فيلم شما را دنبال مي‌کند. عزت‌الله انتظامي‌، ‌اکبرعبدي،‌ حميده خيرآبادي و... شماري از خيل بازيگران اين فيلم زيبا هستند.

7-باد صبا.
مستند زيباي آلبر لاموريس از ايران دهه 50. با صداي رعدآساي منوچهر انور که نريشن‌ها را مي‌گويد و تصاوير کم‌نظير هوايي که فيلم از سراسر ايران به‌دست مي‌دهد. ديدن اين فيلم را از دست ندهيد که تجربه‌اي يکه و منحصربه‌فرد است.

8-زير درختان زيتون.
داستان عشق در سال زلزله. داستان جواني تنگدست که بعد از زلزله رودبار ديگر کسي را ثروتمند نمي‌بيند و براي خواستگاري از دختر دلخواهش پاي پيش مي‌گذارد. فيلمي ‌که شايد فرم ساختاري متفاوتي دارد اما درنهايت و در پايان زيبايش، به ستايشي از عشق و زندگي بدل مي‌شود. از بهترين فيلم‌هاي عباس کيارستمي.



9-بودن يا نبودن.
تقلاي نفسگير دختري ارمني که به پيوند قلب فوري احتياج دارد و سروکارش با خانواده‌اي در حاشيه شهر مي‌افتد که پسرشان را در روز عروسي‌اش از دست داده‌اند. جوان در کماست و دخترک قلب او را مي‌خواهد. فيلم لحظات دردناکي را براي شما مهيا مي‌کند اما در انتها اين سختي‌ها را جبران مي‌کند.

10-پسر آدم دختر حوا.
يکي از کمدي‌رمانتيک‌هاي خوب سينماي ايران با بازي‌هاي دلنشين از مهناز افشار و حامد کميلي. پر از موقعيت‌هاي خوب خنده دار و چفت و بست محکم داستاني.

11-همسر.
يک کمدي‌رمانتيک پرو پيمان از دهه 70. داستان مردي که ناگهان در اداره‌اش همسر خود را در مقامي ‌بالاتر از خود مي‌بيند. فيلم مي‌توانست کاملا فمينيستي شود و مي‌توانست از آن‌سو به دام ايده‌هاي مردسالارانه سقوط کند اما درنهايت با صلح و آشتي داستان خود را پايان مي‌برد و کلي هم شما را مي‌خنداند. با بازي‌هاي خوب از مهدي هاشمي و فاطمه معتمد‌آريا. فيلم را مهدي فخيم‌زاده ساخته است.

12-ليلي با من است.
اين کمدي جنگي را بعيد است نديده باشيد اما ديدن دوباره‌اش فرصت فوق‌العاده‌اي است. داستان مردي که به شکلي ناخواسته تا خط مقدم جنگ مي‌رود درحالي‌که به‌شدت از جنگ مي‌ترسد. فيلمي‌ هوشمندانه که خوب کارگرداني شده و فيلمنامه خوب و پرشيطنتي دارد و پرويز پرستويي هم بازي‌هاي خوبي ارائه مي‌دهد.

13-در جست‌و‌جوي فريده.
اين فيلم مستند پارسال جلوتر از همه فيلم‌هاي سينمايي به اسکار معرفي شد. فيلمي ‌پرکشش و جذاب که ماجراي زني هلندي است که دنبال والدين واقعي‌اش در روستاهاي اطراف مشهد مي‌گردد. فيلم را کوروش عطايي و آزاده موسوي ساخته‌اند.



14-يک‌بار براي هميشه.
ملودرام خوب و پرکششي که سيروس الوند ساخته و در سال 71 سيمرغ بهترين کارگرداني را هم به‌دست آورده. داستان خسرو شکيبايي در نقش مرد رنگرز و فاطمه معتمد‌آريا در جلد همسرش و داستان بچه‌دار‌شدن و مهاجرت و در آخر خنده و آشتي.

15-آذر، پرويز، شهدخت و ديگران.
اقتباسي که بهروز افخمي ‌از کتابي نوشته همسرش انجام داد. داستان خانواده‌اي عجيب و غريب و رقابت زن و شوهري ميانسال در عرصه سينما و دختري که از همسرش جدا شده و به دنبال سرنوشت به ايران بازگشته. فيلي آرام و سرگرم‌کننده با موقعيت‌هاي جذاب و بازي‌هاي خوب فخيم‌زاده و مرجان شيرمحمدي و گوهر خيرانديش.

16-من ترانه 15سال دارم.
اين فيلم هم مثل بودن يا نبودن در سير داستاني خود تماشاگر را در‌اختيار خود مي‌گيرد و در لحظاتي فشار عصبي بر تماشاگر وارد مي‌کند اما درنهايت به ستايشي پرشور و شادمانه از مادربودن بدل مي‌شود. اولين فيلم ترانه عليدوستي و به کارگرداني رسول صدرعاملي.

17-خوک.
از ميان فيلم‌هاي ماني حقيقي شخصا «اژدها وارد مي‌شود» را ترجيح دهم اما اينجا خوک را انتخاب مي‌کنم که فيلمي‌ کميک و گزنده است و پر از شوخي‌هاي درجه‌يک با سينما و مخلوط‌کردن يک داستان ترسناک جنايي با اوهام و خيالات يک کارگردان شکست‌خورده و روابط متعدد عاشقانه‌اش! حسن معجوني، ‌ليلا حاتمي‌، ‌پريناز ايزديار، ليلي رشيدي و سيامک انصاري از بازيگران اصلي خوک هستند.



18-ورود آقايان ممنوع.
کمدي درخشاني که رامبد جوان بر مبناي فيلمنامه شيريني از پيمان قاسمخاني ساخته است. داستان مشغول به‌کار شدن اجباري يک معلم مرد در دبيرستاني دخترانه که يک خانم‌مدير بسيار خشن بر آن رياست مي‌کند و شاگردان بازيگوشي که نقشه پيچيده‌اي را اجرا مي‌کنند. رضا عطاران، ‌ويشكا آسايش و پگاه آهنگراني از بازيگران اين فيلم هستند.

19-يه حبه قند.
داستاني از يک ضيافت خانوادگي در يزد. خانواده‌اي پرجمعيت که خود را براي يک مراسم پيش از عروسي آماده مي‌کنند و خواهران و برادرها و دامادها و عروس‌هايي که از جاهاي مختلف خود را به خانه پدري رسانده‌اند و در اين ميان يه حبه قند ماجرا را عوض مي‌کند. قبول دارم که دقايق مربوط به مراسم عزاداري با شرح و بسط غيرلازمي‌ برگزار شده است اما درمجموع، يه حبه قند فيلمي‌ دلنشين و شادمانه است.

20-مارمولک.
اين فيلم که ديگر نياز به معرفي ندارد. سال‌ها توقيف بوده و حالا مجوز گرفته. داستان يک زنداني که در لباس روحاني از زندان فرار مي‌کند و به روستايي مي‌رود و آنجا درگير حوادث مختلفي مي‌شود. پر از لحظات شيرين درجه‌يک و بازي خوب پرويز پرستويي و رعنا آزادي‌ور. فيلم را کمال تبريزي بر مبناي فيلمنامه‌اي از پيمان قاسمخاني ساخته است. (توضیح: این فیلم هم هنوز در سیستم‌های ارائه فیلم اینترنتی وجود ندارد، قرار است در تعطیلات عید اضافه شود)

21- بزم رزم.
يک مستند درخشان درباره شرايط حاکم بر موسيقي ايراني از سال 57 تا 67. يعني از گروه چاوش و شجريان و لطفي تا دوران جنگ و پايان جنگ. مستندي گيرا و خاطره‌برانگيز و بسيار شنيدني!



22-مصايب شيرين.
فيلمي ‌که عليرضا داوودنژاد با استفاده از اعضاي خانواده‌اش و به شکلي کم‌هزينه ساخته شده است. داستان دو نوجوان که از کودکي آنها را نامزد هم خوانده‌اند و حالا با مسائل بزرگتري روبه‌رو مي‌شوند. فيلمي گرم و صميمي ‌و گاه خنده‌دار.

23-ضد گلوله.
کمدي جنگي مصطفي کيايي که داستاني کاملا برخلاف ليلي با من است دارد. يک توزيع‌کننده خانگي فيلم‌ها و کاست‌هاي غيرمجاز که در روبه‌روشدن با بيماري لاعلاج به جبهه مي‌رود تا شهيد شود و خانواده‌اش منتفع شوند اما هرکاري مي‌کند کشته نمي‌شود! فيلمي ‌خنده‌دار با بازي خوب از مهدي ‌هاشمي.

24-سن‌پترزبورگ.
باز‌هم فيلمنامه‌اي از پيمان قاسمخاني و اين‌بار به کارگرداني افخمي. داستان همنشيني اجباري دو رذل کلاهبردار که در طمع يک گنج درگير ماجرايي پرپيچ‌و‌خم و مرموز مي‌شوند. فيلم پر از لحظات درخشان و طنزآميز است.

25-گلنار.
يک فيلم کودکانه و به‌شدت نوستالژيک که کامبوزيا پرتوي ساخت و ديدن دوباره‌اش و شنيدن ترانه‌هاي زيبايش مي‌تواند ذهن شما و خانواده‌تان را براي دقايقي از شر کابوس کرونا خلاص کند.

لینک کوتاه: asriran.com/00316V

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فیلم سینمایی قرنطینه بازی های خوب خانواده ای خنده دار فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • هوای زنجان از فردا ناپایدار می‌شود
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند
  • روزهای درخشان کامیابی نیا با بازوبند در اصفهان
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود