Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر آمار بستری‌های استان براثر ویروس کرونا ۷۸۱ نفر است گفت: نگرانیم در فروردین‌ماه به خاطر مسافرت‌های نوروزی آمار مبتلایان به این بیماری افزایش یابد. ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدرضا قدیر امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار داشت: یک‌ هفته‌ای است که ورودی و خروجی استان در زمینه بیماری کرونا به وضعیت  تقریباً ثابت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر آمار بستری‌های استان براثر ویروس کرونا 781 نفر است، گفت: نگرانیم در فروردین‌ماه به خاطر مسافرت‌های نوروزی آمار مبتلایان به این بیماری افزایش یابد.

وی با اشاره به شلوغ بودن مبادی ورودی و خروجی استان تهران ابراز کرد: این فضا ایجاد شده که وضعیت قم در مورد این بیماری  تا حدی بهتر شده است، به همین دلیل نگرانیم مسافرت‌ها در ایام نوروز و نیمه شعبان افزایش یابد.

قوانین جدید فیفا در مورد بازیکنان برای جلوگیری از انتقال ویروس کروناکمک 10 میلیون یورویی خانواده آنیلی برای مبارزه با ویروس کروناآمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا از مرز 5000 نفر گذشت

قدیر با تأکید بر قطع کردن زنجیره انتقال بیماری عنوان کرد: اگر 25 درصد مردم در خانه بمانند این بیماری ممکن است تا  فروردین و اردیبهشت هم ادامه داشته باشد اما اگر 40 درصد مردم قرنطینه خانگی را رعایت کنند می‌توان امیدوار بود که تا پایان فروردین بیماری کرونا را کنترل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم  مهم‌ترین اقدام برای کنترل این بیماری را پیشگیری عنوان و تأکید کرد: باید طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا را در اولویت قرار داد.

وی با بیان پایین بودن تعداد ثبت‌نامی‌های طرح بسیج ملی مقابله با بیماری کرونا در استان ابراز کرد: بر اساس آخرین آمار استان قم در رتبه هفتم و هشتم کشوری است، جزو استان‌های خوب هستیم اما تا آنجایی که ممکن است مردم را باید تشویق به مشارکت در طرح بسیج ملی کنیم.

قدیر با تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها برای مهار این بیماری مطرح کرد: بانک‌ها، سوپرمارکت‌ها، بیمارستان‌ها و پمپ‌بنزین‌ها جزو آلوده‌ترین مکان‌ها هستند؛ تا آنجایی که ممکن است نباید در این مکان‌ها حضور پیدا کرد.

انتهای پیام/451/ح

R7854/P/S6,62/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیماری کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است

دکتر سیدمجید غضنفری گفت: البته در سال های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

اخیرا رییس اداره کنترل بیماری‌های منتقله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود که برای اولین بار مواردی از مالاریا در استان‌های همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در غرب خراسان رضوی و برخی دیگر از مناطق پاک کشور، ثبت شده است که همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده‌اند و همگی مسافرت‌های مرزی به مناطق جنوب شرقی داشته‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می شود.

وی افزود: این بیماری می تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۶ بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در غرب خراسان رضوی خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد