Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:58:35 GMT

به صدای تو گوش می‌دهیم

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۹۳۳۹

به صدای تو گوش می‌دهیم

با گسترش بحران شیوع بیماری کرونا در کشور، مشکلاتی نظیر ایجاد استرس‌ در شهروندان به دلیل ترس از بیماری و همچنین فشار روحی بر بازماندگان درگذشتگان بیماری کرونا، اکنون روانشناسان و مشاوران در سراسر ایران با پیوستن به پویش‌های مختلف، در حال ارائه خدمات خود به صورت غیرحضوری و تلفنی یا با استفاده از شبکه‌های اجتماعی به شهروندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«انجمن روانشناسی ایران» ضمن راه‌اندازی سامانه تلفنی «۴۰۳۰» برای مشاوره روانشناختی رایگان جهت مقابله با پیامدهای روانی بیماری کرونا، به صورت گسترده‌ای به اطلاع رسانی در شبکه‌های اجتماعی اقدام کرده است و بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی یکدیگر را به استفاده از این سامانه تلفنی برای حل استرس‌های ناشی از بیماری کرونا فرا می‌خوانند. این پویش گسترده با استقبال شهروندان نیز مواجه شده است و بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی از نتایج مثبت مشاوره‌های تلفنی خود سخن به میان آورده‌اند.  

در عین حال مراکز روانشناسی کوچک و بزرگ در بسیاری از شهرهای کشور خدمات خود را به صورت غیرحضوری و تلفنی ارائه می‌دهند و از طریق فراخوان‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده‌اند که این مراکز، به صورت ویژه اغلب برنامه‌هایی را برای حمایت از خانواده‌های درگذشتگان بیماری کرونا ارائه می‌دهند. سامانه‌های مختلفی نیز برای ارائه اینگونه مشاوره‌ها در کشور راه‌اندازی شده است.

همچنین برخی شرکت‌های نرم‌افزاری با ساخت و ارائه اپلیکیشن‌های مشاوره تلاش کرده‌اند به شهروندان کمک کنند تا به صورت مستقیم و غیرحضوری به گفتگو با متخصصان روانشناسی و مشاوران بپزدازند. در حالی که برخی اپلیکیشن‌های تلفن همراه برای ارائه خدمات پزشکی یا مشاوره‌ای برای شهروندان ارائه شده‌اند، بعضی از اپراتورهای تلفن همراه نیز دیتای مورد استفاده در این اپلیکیشن‌ها را رایگان اعلام کرده‌اند.

علاوه بر آن مراکز درمانی، انجمن‌های روانشناسی، نهادهای خیریه و شبکه‌های بهداشت و درمان در شهرهایی همچون کاشان، پاکدشت، دره‌شهر، سقز، سبزوار، زنجان، تبریز، علی‌آباد کتول، بهشهر، پاوه، اردبیل، الشتر، مشهد، بادرود، ازنا، فولادشهر نیز در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده‌اند که حاضرند از طریق تلفن خدمات مشاوره غیرحضوری خود را ارائه نمایند. برخی از این مراکز حتی در مواردی اقدام به حضور میدانی در مراکز پر رفت و آمد شهری کرده و تلاش داشته‌اند تا خطرات حضور در این مراکز را به شهروندان گوشزد نمایند. در شبکه‌های اجتماعی تصاویری از آمبولانس‌های موسسات خیریه در شهرهایی همچون سقر دیده می‌شوند که به صورت داوطلبانه در حال گشتزنی در سطح خیابان‌ها هستند تا در صورت نیاز مشاوره‌های روانشناختی را به شهروندان ارائه دهند.

در عین حال بسیاری از مبتلایان به کرونا که پس از طی دوره درمان در مراکز درمانی یا در قرنطینه خانگی بهبود یافته‌اند، تجارب خود از این بیماری و راه‌های مقابله با آن و همچنین روش‌های جلوگیری از سرایت این بیماری به دیگر اعضای خانواده‌ را در شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام با دیگر شهروندان به اشتراک گذاشته‌اند و تلاش داشته‌اند تا نشان دهند که چگونه به این بیماری مبتلا شده و چگونه توانسته‌اند روزهای سخت بیماری را از سر بگذرانند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشاوره انجمن روان شناسی ایران پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا التیام دل داغدیدگان همه گیری کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشاوره ویروس کرونا مشاوره شبکه های اجتماعی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد

کامیار جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت گرامیداشت روز روانشناس و مشاور، اظهار کرد: ارائه خدمات مشاوره‌ای تأثیر بسزایی در کاهش ناهنجاری‌های موجود و افزایش سطح آگاهی مددجویان در عرصه‌های مختلف دارد.

وی با اشاره ارائه خدمات مشاوره گسترده و رایگان به مددجویان کمیته امداد کرمانشاه، افزود: فرآیند مشاوره به‌صورت فردی و گروهی در زمینه‌های زوج درمانی، خانواده درمانی، مشاوره قبل و بعد از ازدواج، مشاوره طلاق، مشاوره تحصیلی و کنکوری، مشاوره شغلی، کودک و نوجوان، تشخیص و درمان اختلالات روانشناختی در سطح استان انجام می‌شود.

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمانشاه ادامه داد: این فعالیت توسط ۲۴ نفر مشاور و روانشناس در مقاطع ارشد و دکتری صورت می‌گیرد.

به گفته جمشیدی، این خدمات مشاوره‌ای بر اساس نیازسنجی و شناسایی موارد مختلف برای خانواده‌های زیر پوشش کمیته امداد این استان در سطح کیفی مطلوب و قابل قبولی انجام شده و تلاش می‌شود که در سطح گسترده‌تری پیرامون رفع مشکلات و معضلات اجتماعی مددجویان ارائه شود.

وی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته ۲۴ هزار خدمت مشاوره‌ای به مددجویان این نهاد مقدس در استان کرمانشاه ارائه شده است که همه این فعالیت‌ها به صورت رایگان و با حضور کارشناسان مجرب و با تجربه بوده است.

جمشیدی تاکید کرد: بر اساس بازخورد دریافتی اداره فرهنگی کمیته امداد، این مشاوره‌ها تأثیر بسزایی در کاهش ناهنجاری‌های موجود و افزایش سطح آگاهی این مددجویان در عرصه‌های مختلف داشته است و امیدواریم شاهد نتایج بهتری در سنوات آینده باشیم.

کد خبر 6091474

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • میزبانی نمایشگاه و جشنواره سلامت از شهروندان