Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@23:10:21 GMT

وقتی انتخابات آمریکا جذابیت‌اش را از دست می‌دهد!

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۱۲۹۵

وقتی انتخابات آمریکا جذابیت‌اش را از دست می‌دهد!

فرارو- در ادامه رقابت‌های درون حزبی دمکرات ها، روز سه شنبه به وقت آمریکا، انتخابات مقدماتی در سه ایالت برگزار شد که به پیروزی آسان جو بایدن بر برنی سندرز منتهی شد. بعد از این پیروزی، فاصله بایدن با سندرز از نظر تعداد موکل‌های انتخاباتی، بیشتر شد. با این حال، انتخابات درون حزبی اخیر توجه زیادی جلب نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش فرارو، در میانه نگرانی‌های ناشی از شیوع فزاینده ویروس جدید کرونا در آمریکا، انتخابات درون حزبی دمکرات‌ها در سه ایالت آریزونا، ایلینوی و فلوریدا برگزار شد. در هر سه ایالت، بایدن پیروز شد. در فلوریدا و ایلینوی پیروزی بایدن قاطع بود؛ در این دو ایالت ۲۲۳ موکل را از آن خود کرد. در حالی که سندرز در این دو ایالت فقط ۹۴ موکل به دست آورد. در مجموع بایدن در هر سه ایالت، ۲۴۹ و سندرز ۱۱۶ موکل به دست آوردند.
بعد از انتخابات اخیر، شانس پیروزی سندرز بر بایدن، بیش از پیش کمتر شد. چرا که تعداد کل موکل‌های سندرز از ابتدا تا حالا، ۸۶۱ موکل است. این در حالی است که بایدن از ابتدا تا الآن، ۱۱۴۷ موکل را از آن خود کرده است.
افول برنی سندرز، کمی پیش از سه شنبه بزرگ، شروع شد؛ زمانی که وی بعد از پیروزی‌های پی در پی در ایالت‌هایی مانند آیوا، نیوهمشایر و نوادا، برای اولین بار در انتخابات درون حزبی دمکرات‌ها در ایالت کارولینای جنوبی شکست خورد. کمی بعد در انتخابات سه شنبه بزرگ این شکست تکرار شد و الان ظاهرا تبدیل به روند شده است. انتخابات درون حزبی دمکرات‌ها هنوز ادامه دارد. با این حال، سندرز دیگر به سختی می‌تواند بایدن را شکست دهد. چرا که عملکرد سندرز نشان داده که وی در جذب اقشار مختلف شکست خورده است. چپگرایان، حامیان عمده سندرز به شمار می‌روند، اما همه مردم آمریکا چپگرا نیستند. بنابراین، سندرز نیاز داشت که پایگاه حامیان خود را گسترش دهد تا شامل گروه‌های دیگری غیر از چپگرایان شود.   بعد از شکست روز سه شنبه برنی سندرز، آینده ستاد وی در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
اما سندرز در گسترش دادن پایگاه حامیان خود شکست خورد. بعد از انتخابات کارولینای جنوبی، مشخص شد که سیاه پوستان عمدتا از بایدن حمایت می‌کنند. همچنین، انتخابات تگزاس نشان داد که سایر گروه‌ها مانند آمریکایی‌های لاتینی تبار، صرفا از سندرز حمایت نمی‌کنند.
در مقابل، بایدن توانست ائتلاف گسترده‌ای از حامیان ایجاد کند که بر حمایت سیاه پوستان استوار است، بایدن حالا سعی می‌کند حتی حامیان سندرز را هم جذب کند. سه شنبه شب، بایدن طی یک سخنرانی از منزل خود، گفت که وی با حامیان سندرز دیدگاه مشترکی دارد و به فراهم کردن خدمات درمانی برای همه آمریکایی‌ها اشاره کرد. بایدن همچنین جوانان را که بیشتر از سندرز حمایت می‌کنند، مورد خطاب قرار داد و به آن‌ها گفت: «شما را می‌شنوم. می‌دانم چه چیزی در خطر است. می‌دانم که چه چیزی باید انجام دهیم. هدف‌مان به عنوان یک ستاد و هدفم به عنوان یک نامزد، متحد کردن این حزب و متحد کردن این ملت است.»
اما به موازات صعود بایدن و افول سندرز، توجه به انتخابات درون حزبی کمتر شد. به نحوی که پوشش رسانه‌ای انتخابات روز سه شنبه، بسیار کم رمق و کمرنگ‌تر از انتخابات ایالت‌های قبلی بود. یک دلیل این امر، شیوع کرونا در آمریکاست. رسانه‌های آمریکا اخبار مربوط به شیوع این ویروس را در اولویت قرار داده اند. گفتنی است که تا روز چهارشنبه، تعداد قربانیان کرونا در آمریکا از صد نفر گذشت.   بیشتر بخوانید: صعود جو بایدن
اما علاوه بر کرونا، به نظر می‌رسد یکه تازی بایدن در انتخابات و کناره گیری سایر رقبا از رقابت ها، باعث شد که نتایج انتخابات قابل پیش بینی باشد. امری که هیجان انتخابات را از بین برد. قبل از انتخابات اخیر، نظرسنجی‌ها از پیروزی بایدن بر سندرز حاکی بود. علاوه بر این، فاصله زیاد سندرز با بایدن از نظر تعداد موکل‌ها موجب شد که عده کمی به بازگشت سندرز به صدر رقابت‌ها امید داشته باشند. بعد از انتخابات روز سه شنبه، فشار‌ها بر سندرز برای کناره گیری بیشتر شد.
این در حالی است که تا قبل از سه شنبه بزرگ، سندرز در صدر اخبار بود. برخی کارشناسان اعلام کردند که سندرز ممکن است به رغم عدم تمایل رهبران دمکرات به نامزدی نهایی حزب دمکرات دست یابد. امری که باعث شد بزرگان حزب برای متوقف کردن سندرز دست به کار شوند. آن‌ها رقبای بایدن مثل پیت بوته جج و دیگران را ترغیب کردند که به نفع بایدن کناره گیری کنند. بعد از مداخله سران حزب دمکرات به نفع بایدن و در نتیجه کناره گیری بسیاری از رقبا به نفع وی، روند افول سندرز شروع شد. حالا دیگر در سایه اخبار کرونا، توجه به سندرز و به طور کلی توجه به انتخابات درون حزبی دمکرات‌ها کمتر شده است. چرا که دیگر پیش بینی اینکه بایدن در انتخابات ایالت‌های بعدی پیروز شود، کار دشواری نیست.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات درون حزبی آمریکا دمکرات ها برنی سندرز جو بایدن انتخابات آمریکا روز سه شنبه کناره گیری سه ایالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • ببینید | فیلمی پربازدید از شدت گردباد و طوفان در ایالت نبراسکا در آمریکا
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • فیلم/ وقتی بایدن خشکش می‌زند!
  • دوقطبی خطرناک برای بایدن/ اعتراضات دانشجویی شگفتی انتخابات را رقم خواهد زد؟
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!