Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر آمار منتشر شده از سوی پزشکی قانونی خوزستان در 9 ماهه امسال تعداد 191 نفر به دلیل تصادف در جاده‌های درون شهری خوزستان کشته شده‌اند. همچنین براساس آمارها بیشترین تصادفات در ماه مهر رخ داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، یکی از مسائل مهم در جوامع شهری که باعث افزایش سطح رفاه افراد شده، استفاده از خودرو و سایر وسایل نقلیه است ولی بنا به دلایل متعدد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی این وسایل سبب معضلاتی از جمله تخلفات و تصادفات درون شهری به‌ویژه در شهرهای استان خوزستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا بر آمار منتشر شده از سوی پزشکی قانونی خوزستان در  9 ماهه امسال تعداد 191 نفر به دلیل تصادف در جاده‌های درون شهری خوزستان کشته شده‌اند. همچنین براساس آمارها بیشترین تصادفات در ماه مهر رخ داده‌اند.

عابران پیاده و موتورسواران عامل 80 درصد تصادفات درون شهری

رئیس پلیس راهور خوزستان در این باره می‌گوید: تصادفات عابران پیاده و موتور سیکلت سوارها 80 درصد تصادفات شهری در استان خوزستان را تشکیل می‌دهند.

وی بیان می‌کند: عدم توجه به جلو، ایمن نبودن محل عبور عابرهای پیاده، نبود پل‌های عابر پیاده برقی، سرعت بالای رانندگی در سطح معابر شهری و ایمن نبودن زیرساخت‌های ترافیکی از مهم ترین علل حوادث ترافیکی است.

رئیس پلیس راهور خوزستان در پاسخ به اینکه بهترین راه حل برای کاهش تصادفات درون شهری چیست، عنوان می‌کند: هر چند افزایش نرخ جرایم، در بازدارندگی از وقوع جرایم موثر خواهد بود ولی توقیف خودرو بهتر از جریمه‌ها یا برخوردهای دیگر تاثیرگذار است.

وی ادامه می‌دهد: هرچند افزایش نرخ جرایم راهنمایی و رانندگی هم می‌تواند جزو عوامل مهم در کاهشت تخلفات باشد اما توقیف خودرو اثرگذاری بیشتری دارد.

آسفالت نامناسب عامل تصادفات درون شهری

یک کارشناس مدیریت شهری به فارس می‌گوید: آسفالت نامناسب در جاده‌های درون شهری یکی از علل وقوع تصادفات است؛ در بسیاری از جاده‌های درون شهری ما شاهد وجود چاله‌های بزرگ هستیم که برخی از رانندگان برای فرار از افتادن در چاله به سمت چپ یا راست تغییر مسیر می‌دهند و همین موضوع سبب بروز تصادف می‌شود.

عباس محمدیانی می‌افزاید: برای حل این معضل شهرداری باید نسبت به ترمیم آسفالت به‌ویژه در جاده‌های مهم اقدام کند تا این حوادث کاهش یابد.

وی بیان می‌کند: در بسیاری از نقاط شهری نور کافی وجود ندارد و همین موضوع در ساعات تاریکی سبب کاهش تسلط رانندگان می‌شود که باید این نقاط پرخطر توسط شهرداری و پلیس شناسایی و با دادن اولتیماتوم به شرکت برق، نسبت به تأمین نور این معابر اقدام کرد.

این کارشناس مدیریت شهری عنوان می‌کند: با توجه به اینکه بیشترین حجم تصادفات درون شهری در معابر خوزستان مربوط به عابران پیاده و موتورسیکلت سواران است، می‌توان در دراز مدت یک خط ویژه برای تردد موتورسیکلت در نظر گرفت و برای کاهش تصادف خودروها با عابران پیاده باید علاوه بر ایمن سازی جاده‌های با استفاده از علائم راهنمایی و رانندگی یا نصب پل عابر پیاده این خطرات را کاهش داد.

وی می‌گوید: بنا بر تصریح قانون، پلیس باید درصدی از جرایم رانندگی را به شهرداری پرداخت کند تا شهرداری بتواند در ایمن سازی معابر اقدام کند.

آمار هزینه سالانه جرایم رانندگی به شورای شهر اهواز اعلام نمی‌شود

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اهواز درباره میزان جرایم رانندگی در جاده‌های شهری اهواز می‌گوید: ۷۰درصد هزینه جرایم رانندگی باید به حساب خزانه دولت واریز شود تا به شهرداری تعلق بگیرد اما پلیس هیچوقت اصل مبلغ دریافتی را به ما اعلام نمی‌کند.

رحیم کعب عمیر در رابطه با برآورد طلب شهرداری اهواز از جرایم راهنمایی و رانندگی عنوان کرد: ۷۰درصد هزینه جرایم رانندگی باید جهت تأمین هزینه های نصب تجهیزات ترافیکی، پل عابر پیاده و ... در اختیار شورای شهر و شهرداری قرار بگیرد که از سال ۹۰ تا ۹۶ تنها ۱۳ میلیارد تومان وجه برای ما واریز شده است. یعنی سالی کمتر از دو میلیارد تومان به شهرداری اهواز پرداخت شده است.

وی با انتقاد از عدم شفاف سازی در این مسئله بیان می‌کند: به دلیل عدم دسترسی شورای شهر و شهرداری به آمار اصلی هزینه های ‌سالانه‌ جرایم، مطالبه مبالع بیشتر برای مدیریت شهری امکان پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، در سال 97 تعداد 231 نفر در جاده‌های درون شهری خوزستان جان خود را از دست دادند. همچنین بنا بر اعلام پزشکی قانونی در شش ماهه نخست امسال 2 هزار و 246 نفر در تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند که این آمار در خوزستان 102 نفر است که کمتر از میانگین کشوری در 6 ماهه نخست امسال است اما معمولا تعداد مرگ و میر در جاده‌های خوزستان در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد که کشته شدن 87 نفر در سه ماهه مهر، آبان و آذر گواه این مسئله است. بررسی آمارها نشان می‌دهد که افزایش ایمنی جاده‌های درون شهری، آموزش به موتورسواران و جوامع محلی بهترین راه برای کاهش این آمارها است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان تصادفات پزشکی قانونی اهواز جاده های درون شهری تصادفات درون شهری جرایم رانندگی عابران پیاده شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان آب‌ها به درون قنوات هدایت نمی‌شوند

 ابوالقاسم محی الدینی شهردار یزد با بیان این که در اجرای طرح هدایت آب‌های سطحی، ادعای انتقال روان آب‌ها به قنوات متروکه بی پایه و اساس است، اظهار کرد: سه مقصد نهایی و خروجی برای این کانال‌ها طراحی شده و به هیچ وجه در اجرای این طرح، آب‌های جمع آوری شده به درون قنوات هدایت نمی‌شود.

وی با اشاره به این که کانال‌ها و تأسیسات دفع آب‌های سطحی ایجاد شده توسط شهرداری بر اساس بررسی‌های کارشناسی ایجاد شده است، توضیح داد: این کانال ها، روان آب‌های شهر یزد را به سه مقصد مسیل مرکزی شهر، محدوده آبخوان سیل بند شاهدیه واقع در جنوب شهر شاهدیه و آبخوان مجاور بوستان محیطی کویر واقع در بلوار نصر هدایت می‌کنند.

وی افزود: اجرای طرح هدایت آب‌های سطحی در سال جاری متوقف نشده است و این طرح در بلوار جمهوری اسلامی، بلوار نصر و بلوار آزادگان در دستور کار شهرداری بوده و در حال اجرا می‌باشد.

شهردار یزد با تأکید مجدد بر اینکه در اجرای طرح دفع آب‌های سطحی، روان آب‌ها به هیچ عنوان به قنوات متروکه هدایت نمی‌شود، اعلام کرد: تمام تلاش‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد در اجرای این طرح، پیشگیری از مسدود شدن مسیر‌های اصلی شهر، احیای مسیل مرکزی و هدایت آب‌های باران به سفره‌های زیرزمینی به صورت امن می‌باشد تا فضایی شاداب برای شهروندان به دور از مشکلات ناشی از آبگرفتگی به وجود آید.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • روان آب‌ها به درون قنوات هدایت نمی‌شوند
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد
  • هیچ گونه مشکلی برای تردد در شهر ایلام وجود ندارد