Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای استفاده از ظرفیت‌های آزمایشگاه‌های تشخیص طبی جهاددانشگاهی در تشخیص مولکولی COVID-۱۹ پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا، جهاددانشگاهی خراسان رضوی، قم، آذربایجان شرقی و بوشهر به آزمایشگاه مرجع سلامت معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، با توجه به ظرفیت‌های تشخیص مولکولی آزمایشگاه‌های تشخیص طبی جهاددانشگاهی در برخی از استان‌ها، به منظور استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در شرایط خاص کشور در زمینه شیوع بیماری ویروسی COVID-۱۹، هماهنگی لازم بین دفتر تخصصی علوم پزشکی معاونت پژوهش و فناوری با آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است تا از امکانات موجود جهاددانشگاهی در این زمینه استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا، جهاددانشگاهی خراسان رضوی، قم، آذربایجان شرقی و بوشهر به آزمایشگاه مرجع سلامت معرفی شدند.

بر اساس اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، در حال حاضر تاییدیه‌های پژوهشگاه رویان صادر شده و سایر آزمایشگاه‌ها در دست بررسی است تا پس از تأیید شرایط انجام آزمون، تاییدیه موقت انجام آزمون صادر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی کروناویروس پژوهشگاه رویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی

به گزارش خبرگزاری مهر، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

کد خبر 6091919 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • روایت رییس پژوهشگاه رویان از پیام رهبری در خصوص ساخت انسان کامل
  • ببینید | ادعای رییس پژوهشگاه رویان برای احیای نسل دایناسور توسط انسان
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • توصیه‌ای که رهبر انقلاب برای پژوهشگاه رویان داشته‌اند