Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@01:08:44 GMT

دوره مجازی آموزش خبرنگاری «ترنج» برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۵۷۰۰

دوره مجازی آموزش خبرنگاری «ترنج» برگزار می شود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ کلاس‌های اولین دوره تربیت خبرنگازی ترنج به زودی و به همت معاونت آموزش و پژوهش خبرنگاران دانشجویی ایران در فضای مجازی قابل دسترسی خواهد بود.

علاقه‌مندان به استفاده از این دوره آموزشی می‌توانند با مراجعه به صفحه آپارات ایسکانیوز از این دوره بهره‌مند شوند.

https://www.aparat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
com/v/rkxmI

اولین دوره تربیت خبرنگاری ترنج (تربیت رسانه­‌ای نواندیش و جوان) در حوزه­‌های خبرنگاری علمی، دانشگاهی و فرهنگی، اجتماعی؛ با حضور استادان مطرح کشور به مدت 8 هفته تئوری و عملی در آذرماه سال 98 برگزار شد.

در طی 8 هفته آموزش به داوطلبان دوره تربیت خبرنگار «ترنج» مهارت‌هایی از قبیل «یادداشت ­نویسی»، « مصاحبه»، «رسانه آنلاین»، «سوژه­‌یابی» و «اصول نگارش» به صورت کارگاهی، توسط استادانی همچون میثاق بدیعی (دبیر اجتماعی خبرگزاری مهر)، کیان عبداللهی (سردبیر خبرگزاری تسنیم)، محسن مهدیان (معاون خبر خبرگزاری فارس)، علی رجبی (مدیرعامل باشگاه خبرنگاران دانشجویی)، روح الله رجایی (قائم‌مقام روابط عمومی هلال احمر) مرتضی خلفی‌­زاده (مدیرعامل خبرگزاری آنا)، محمدمهدی تقوی (ویراستار و فعال رسانه‌ای) و پوریا آسترکی (تحلیل­گر فضای مجازی) به شرکت‌­کنندگان آموزش داده شد.

همچنین در کلاس‌­های «تجربه‌­نگاری» این دوره، استادان برجسته همچون حسین انتظامی (معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، محمدرضا زائری (مدیر اسبق خانه روزنامه‌­نگاران جوان)، حسین دهباشی (مستندساز و فعال رسانه‌­ای)، کمیل خجسته (مدیرعامل موسسه فرهنگی تبیان)، و زهرا چخماقی (خبرنگار فرهنگی صداوسیما) به انتقال تجارب خود پرداختند.

کلاس‌های بخش جریان شناسی نیز با حضور محمدرضا اصنافی (دکترای مدیریت رسانه)، علی خضریان (قائم‌مقام روزنامه فرهیختگان)، وحید ایمانی (روزنامه‌­نگار و مجری رسانه ملی) و فرشاد مهدی‌­پور (رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی) برگزار شد.

انتهای پیام/

348 / 348

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است

نشست خبری هشتمین جشنواره ملی «رسانه و طنز» (طنز پهلو) با حضور عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو و هادی کافی، دبیر اجرایی جشنواره در ساختمان معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات برگزار شد.

حسین‌نژاد درباره تعداد آثار ارسالی و استان‌های مشارکت‌کننده در جشنواره گفت: شش دوره جشنواره طنز پهلو استانی و از دوره هفتم ملی برگزار شد. امسال هشتمین دوره جشنواره در حال برگزاری است. سال گذشته مجموع آثاری که به دستمان رسید، ۴۶۲ اثر بود. اما مسئولان استانی جوسازی کردند و آمار را بالا بردند. امسال میزان آثار رسیده به دستمان ۱۱۲۹ اثر است. 

دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو ادامه داد: ۲۴۴ اثر برای داستان کوتاه طنز، ۲۲۶ اثر برای کارتون و کاریکاتور، ۲۵۷ اثر برای شعر طنز، ۱۰۱ اثر برای طنز چند رسانه‌ای و ۳۰۱ اثر برای طنز مطبوعاتی به دستمان رسید. به ترتیب پنج استان از جمله تهران با ۲۸۹ اثر، اصفهان ۱۲۵ اثر، فارس ۱۰۱ اثر، قم ۹۵ اثر و خراسان رضوی ۸۴ اثر به دستمان رسید. یک استان هم در جشنواره شرکت نکرد.

وی با اعلام این خبر که ما از تمام طنز نویسان و کاریکاتوریست‌ها دعوت کردیم، که اگر در رسانه خود اثری تولید می‌کنند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند، افزود: موضوع شهروند - رسانه و بلاگری در فضای مجازی فراگیر شده است و همه به نحوی در حال تولید محتوا هستند. احساس می‌کنم طنز رسمی به مرور از طنز غیر رسمی عقب افتاده است. ما از آنها دعوت کردیم که در جشنواره ملی «رسانه و طنز» شرکت کنند، تا ما ببینیم آنها در چه سطحی قرار دارند.

کافی به تشریح برنامه‌های معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات در دولت سیزدهم پرداخت و گفت: در دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تقویت و جریان‌سازی موضوعاتی که افکار عمومی به آن نیاز داشت، جشنواره‌های مختلفی از جمله جایزه «مریم» طراحی شد و امسال اولین دوره آن برگزار می‌کنیم. جشنواره دوسالانه «خورشید» با محوریت زنان در سطح بین‌الملل که در مشهد مقدس برگزار شد. جشنواره رسانه و کودک امسال برگزار می‌شود. از طرفی، اولین دوره روزنامه‌نگاری انقلاب اسلامی از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شد و امسال سومین دوره آن در بهمن برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی «رسانه و طنز» ادامه داد: پیشتر مقوله طنز که از موضوعات مهم حوزه رسانه بود، از دولت دوازدهم برگزار شده بود. ما سعی کردیم طنز را در سطح ملی برگزار کنیم. اختتامیه جشنواره ملی «رسانه و طنز» با حضور اهالی طنز و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهر فومن برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • اجرای طرح‌های محله محور در روستا‌های استان همدان
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • درآمد پیش‌کش؛ کارت خبرنگاری بدهید!
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است
  • خسروپناه: تعلیم و تربیت اولویت اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی است
  • طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است
  • دوره توانمندسازی مربیان کودکستان‌ها در ۸ استان برگزار شد
  • موسسه جوانان آستان قدس رضوی، دوره جامع تربیت مربی برگزار می کند