Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تصویب ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، کلیه بازارها و مراکز تجاری و تفریحی استان به استثنای داروخانه‌ها و مراکز توزیع مواد غذایی و بهداشتی و مراکز ارائه خدمات ضروری، تا روز 13 فروردین تعطیل خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا که ظهر امروز (یکشنبه) به ریاست استاندار آذربایجان شرقی تشکیل شد، با توجه به دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی مراکز تجاری و بازارها، مقرر شد کلیه بازارها، مراکز تجاری، باشگاه‌های ورزشی و استخرها، قهوه‌خانه‌ها و چایخانه‌ها، رستوران‌ها و مراکز تفریحی به منظور جلوگیری از ازدحام و تراکم جمعیت، تا روز 13 فروردین تعطیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 داروخانه‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، واحدها و مراکز تولید و توزیع مواد غذایی و پروتئینی، فروشگاه‌های تجهیزات پزشکی و مراکز ارائه خدمات عمومی با رعایت اصول بهداشتی از این مصوبه مستثنی هستند و بدون وقفه به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
 
در این جلسه همچنین تشدید کنترل‌های بهداشتی و مراقبتی در مبادی خروجی استان و شهرستان‌ها و جلوگیری از تردد افراد مشکوک به بیماری، با همکاری جمعیت هلال احمر، نیروی انتظامی و فرمانداری‌های استان، مورد تأکید قرار گرفت.
 
ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا همچنین درخصوص فعالیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی از روز 5 فروردین، به مدیران دستگاه‌ها اجازه داد با استفاده از دورکاری و شیفت‌کاری، جمعیت شاغل در ادارات را به یک سوم کاهش دهند.
 
استمرار جدی طرح غربال‌گری سلامت، تقویت جریان اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی، استفاده از ظرفیت گروه‌های مرجع و معتمدان در راستای جلب مشارکت مردم، نظارت جدی بر روند تولید و توزیع اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی‌کننده و ممنوعیت فعالیت دست‌فروشان از دیگر مصوبات جلسه امروز این ستاد بود.
 
در این جلسه همچنین گزارش عملکرد کمیته‌های تخصصی ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا ارائه و درخصوص برنامه‌ها و اقدامات آتی این ستاد بحث و تبادل نظر شد.
 
فرمانده سپاه عاشورا درخصوص طرح غربال‌گری سلامت، فرمانده نیروی انتظامی و رئیس جمعیت هلال احمر استان درخصوص کنترل مبادی خروجی استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص روند فعالیت رسانه‌های استان و مدیریت فضای مجازی، شهردار تبریز درخصوص اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه در شهر تبریز، مدیرکل صداوسیما درخصوص فعالیت‌های تبلیغاتی و آموزشی و تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز درخصوص اقدامات انجام یافته برای مدیریت و مقابله با بیماری کرونا به ارائه گزارش پرداختند.
 
محمدزاده، مدیرکل سیاسی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گزارشی از روند پیگیری و اجرای مصوبات ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا در چهار محور تولید و توزیع مواد ضدعفونی‌کننده، آماده‌سازی فضا و امکانات درمانی، نحوه فعالیت صنوف، بازار و ترددهای بین‌شهری و سازمان‌دهی فضای اطلاع‌رسانی ارائه کرد.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی بازار مواد غذایی مدیریت کرونا تبریز ویروس آذربایجان خبرگزاری فارس داروخانه تجهیزات پزشکی بهداشتی چایخانه ها رستوران بازار تاریخی استخر قهوه خانه باشگاه های ورزشی هلال احمر فرمانداری مراکز تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: فروردین سال جاری بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در محورهای استان خوزستان ثبت شد.

محسن کجباف در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافته است، بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین با ۱۱۴ هزار تردد است.

وی افزود: محور ماهشهر به بندر امام خمینی (ره) با متوسط تردد روزانه ۲۵۸۶۹، آبادان به خرمشهر با متوسط تردد روزانه ۲۵۷۴۲ و شوش به الوان با ۲۲۳۴۳ تردد روزانه به ترتیب پرترددترین محورهای استان در این مدت گزارش شده‌اند، علاوه بر آن بیشترین تردد از اقصی نقاط کشور در استان خوزستان مربوط به پلاک‌های استان تهران، اصفهان و لرستان است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به اینکه بیشتر مقصد خودروهای پلاک خوزستان به استان‌های لرستان، اصفهان و تهران بود، ادامه داد: ۲۱ درصد خودروهای ورودی به استان به طور میانگین یک تا سه روز در استان ماندگاری داشته‌اند.

کجاف با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی تماس‌ها با سامانه‌ی ۱۴۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تاکید کرد: در مجموع از ابتدای سال جاری تا پایان فروردین، ۵۰ هزار و۲۸۰ مورد تخلف سرعت در محورهای استان ثبت شد که محور اندیمشک به پل زال، بندر امام به اهواز و به باغملک به ایذه شاهد بیشترین ثبت تخلف سرعت بوده‌ایم.

کد خبر 748795

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • کاهش تورم نقطه به نقطه فروردین ماه در آذربایجان شرقی
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • دستورات لازم برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان صادر شده است